#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Çamur atanlara cevabı sahada veriyor.

2 metreden önüne sekip düşen topu sağ ayağıyla soluna indirip mükemmel bir gol attı işte bu yüzden HARRY KEWELL.Dünkü attığı golü atacak bir Alex var şu ligde.

Jübilesini bizde yapması dileğiyle dady cool

Oz Büyücüsü be tartışmasız Galatasaray tarihinin en faydalı transferlerinden biri.Haldun Üstünel'e tekrar tekrar teşekkürler.

Bırakın şimdi sol kanat adamı aramayı, tribünde Kewell'ı izleyince Galatasaray'lılığımdan gurur duydum ben. Bu adam nasıl tarif edilir bilmiyorum ama, inanılmaz bir adam. Gerek duruşuyla, gerek futboluyla. Maçtan önce arkadaşıma söyledim, bak dedim bu adam yazar bugün. Sağolsun kırmadı beni Oz büyücüsü.

Kewell oyunda olursa, bana ayri bir zevk veriyor :P

Bu seneki en iyi oyununu oynadi bence. Topu kullanma anlaminda. Soldan hic gitmedik ama ne zaman gitsek, veya ne zaman top sola gelse Harry reis orada iyi isler yapti.

ne zaman ilk 11 de görsem mutlu olurum

Attıklarından çok kaçırdıkları beni ilgilendiriyor nedense.

Kewell Galatasarayda kalmasini istiyorum.

Bırakın şimdi sol kanat adamı aramayı, tribünde Kewell'ı izleyince Galatasaray'lılığımdan gurur duydum ben. Bu adam nasıl tarif edilir bilmiyorum ama, inanılmaz bir adam. Gerek duruşuyla, gerek futboluyla. Maçtan önce arkadaşıma söyledim, bak dedim bu adam yazar bugün. Sağolsun kırmadı beni Oz büyücüsü.

Geçin şu duruş, karizma ayaklarını

Kewell çok yaşlandı seneye bu tempoyla CL maçlarını falan kaldıramaz

Bu sistemde sağ kanat Keıta ise kafamdaki sol kanat Kewell değil Kalou gibi bir adamdır

Geçin şu duruş, karizma ayaklarını

Kewell çok yaşlandı seneye bu tempoyla CL maçlarını falan kaldıramaz

Bu sistemde sağ kanat Keıta ise kafamdaki sol kanat Kewell değil Kalou gibi bir adamdır

Kalouyu alamayız o aşikar peki alabilceğimiz bir tane söyle aynı tarz

Neyse ben Kewellın seneye CL temposunu falan kaldırabilceğini düşünmüyorum

Sola Keıtavari bir adam lazım gönül istiyor Solomon Kalouyu ama çok zor Haldun faktöründen zor diyorum yoksa imkansız Yaşıda çok genç

Anlıyoruz Okan. Kalou lazım. Kewell yetersiz. Şampiyonlar Ligini kaldıramaz.

Dalgaya devam et sen

Kewellın bu tempoyla CLyi kaldıracağını düşünerek ancak kendinizi kandırıyorsunuz . Ben inandığım doğruyu konuşuyorum ve adam gibi cevaplar istiyorum

Biz cogu Galatasaraylı Kewell'i parçalı formayla görmek istiyoruz Okan sen de bunu anla artık....

Dalgaya devam et sen

Kewellın bu tempoyla CLyi kaldıracağını düşünerek ancak kendinizi kandırıyorsunuz . Ben inandığım doğruyu konuşuyorum ve adam gibi cevaplar istiyorum

Alakası yok. Bende kewell ı eleştiriyorum zaten. Ha kaldırır kaldıramaz o tartışılır, önce ş.ligine kalmamız lazım tabii. Benim onu yazmaktaki amacım yine kendini tekrar etmeye başladığını anlatmak istememdi. Anlıyoruz, zenci lazım, kalou lazım, kewell yetersiz. En azından çapraz bağ veya sakatlık yazmıyorsun, bu da bir aşama.

kalou zor yaşı genç ve oynuyor chelseada haldun abinin prensiblerine uyan bi oyuncu değil bana sürpriz mancini gibi geliyor :rolleyes: mourinhonun gelişiyle geçen sene ve bu sene çok az forma şansı buluyor içime çok pis doğdu mancini kaç günden beri tam haldun ağabeylik transfer :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt