#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

KARAKTERLİ DÜZGÜN BEYFENDİ futbolun kralı galatasarayımıza gelmiş en iyi yabancı bence şuan kaptan bence bu sene olmalıydı ama yabancı kaptan tepki çekerdi oda var inşallah bizde futbolu bırakır medya hergun gönderiyor bu adamı .

fft17_mf419573.Jpeg

Penaltı golü sonrası.

Onu bilmiyorum ama,bunun fiyatı 30TL idi 20'ye düşmüş.Bende yoktu bundan.2 renginden de alacağım İnşallah en yakın zamanda :)

Ekli dosyayı görüntüle 804

Oha ! 20 TL mi olmuş ??

Almamıştım ama 20 TL olduysa almayı çok ciddi düşünüyorum yani maddi durumlar el veremiyor forma alamıyoruz bari bu tür şeylerle destekleyelim.

Kewell t-shirti süper zaten almak isterdim hep ama alamıyordum bu fiyat indirimi güzel oldu bizim gibiler için. Teşekkürler GStore :)..

ne varsa Kewell'da var anasını satım yine kurtardı takımı...

BÜYÜKSÜN KEWELL BABAAA !!!
smiley148.gif

Seviyorum işte var mı diyeceğin?Helal BABA!

O nasıl bir gol pasıdır, insan onu atmak istemese bile kaleci alacak içeriye o topu :p,artık ayakla değil kafayla asistler yapıyor,Büyüksün Harry.

Dakika 91 Kewell Abimiz 2 kişiyi çalımlıyor ve bir rakibin sağından atıp solundan geçmeye çalışıyor ve bazıları bu Abimize 90 dkyı çıkaramıyor diyorlar.1 hafta içinde 3 maçta da 90 dakika oynadı !!! İnşallah böyle devam edersin Harry...

2.gol başlangıcında top kısa düştü Hakan'dı sanırım pası veren, kısa düşmesine rağmen sol dışla muhteşem vurdu topa... Sonrasında top ona geldi olağanüstü bir pas attı.

Ya bu adam hakkaten muhteşem. İnanılmaz, SÜPER !!!

Umarım sezon sonuna kalmadan sözleşmesi uzatılır. Galatasaray'a Hagi'den sonra gelen en profesyonel, en aklı başında, en iyi yabancı oyuncu. Onu izlemek çok büyük bir zevk.

Sana helal olsun be,hani hastalığın vardı,müthişsin be Harry!

2. golün yaratıcısıydı bence, 2.golü 1 dakka geriden izleyin:D

işte benim kewell im...bizi utandır hep böle. sen bize bir gel biz sana bin gelelim kewell ım:D süpersin beee

FUTBOLUN İLAHI. Sağlıklı bir Kewell ın varsa duaya,büyüye,toteme ihtiyacın yoktur.

Yine muhteşemdin bu akşam büyük üstad! aynen devam iyiki varsın!

Kewell a sallayanlar nerede yaw kapakları hazmetmekle meşguller sanırım:)

ya şu cevaplara deli oluyorum ya...:mad: bu ne zeka yaşı düşük cevap tarzıdır ya...şimdi o sallayanlar üzülüyo mu sanıyosun kewell iyiydi diye? hey allahım ya...herkes bu takımın iyiliğini düşünüyo...

ya şu cevaplara deli oluyorum ya...:mad: bu ne zeka yaşı düşük cevap tarzıdır ya...şimdi o sallayanlar üzülüyo mu sanıyosun kewell iyiydi diye? hey allahım ya...herkes bu takımın iyiliğini düşünüyo...

Gelip forumda Galatasaray ın en kaliteli oyuncusuna SALLAMAYACAKLAR.

Kewell la sözleşme yenilenmesin,Kewell gitsin,İsteksiz,Ruhsuz oynuyor Keita nın sol versiyonunu alalım Kewell yerine DEMİYECEKLER.

DERSEN BÖYLE ALEME REZİL OLURSUN...

Gelip forumda Galatasaray ın en kaliteli oyuncusuna SALLAMAYACAKLAR.

Kewell la sözleşme yenilenmesin,Kewell gitsin,İsteksiz,Ruhsuz oynuyor Keita nın sol versiyonunu alalım Kewell yerine DEMİYECEKLER.

DERSEN BÖYLE ALEME REZİL OLURSUN...

Kewella sene sonu sözleşme yenilenmesi taraftarı değilim..

evet gayet güzel oynadı bugün..

ama kanatta daha yırtıcı adamlar görmek isterim..

Kewell büyük futbolcudur çok büyük yetenektir ama artık yaşı itibariyle çok verimli olmuyor..

Seneye Kewella vereceğimiz şansı Serdar Eylike vermeyi tercih ederim..

Kewell ile hala sene sonunda sözleşme yenilenmesinden yana değilim.

Bu demek değil ki Kewell kötü oyuncudur demek. Kewell kariyerli karakterli güzel oyuncudur .Herşey tadında güzeldir diyorum ve bizde zamanı bittiğini düşünüyorum Sol kanada daha genç daha hareketli daha çok aktif oyuncu olması lazım BENİM fikrimdir.

Kimsede buraya Kewell kötüdür demedi.

Böyle oynayacak Kewell'ın başımızın üstünde yeri var arkadaş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt