#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Sayılmayan goldeki vuruşu gerçekten çok teknikti , umarım gitmez Harry kalır bizimle :)

Seni anlatmaya kelimeler yetmez Kewell.İnşallah futbolu takımımızda bırakırsın.İnşallah bizimle kalırsın.:)

Dün biraz şanslı olsaydı ilk yarıda Hatrick yapardı. Verilmeyen gole de yazık oldu...

Rijkaard'dan sonra bence takımın basına kesinlilkle kewell gecmeli böyle karizma bir adam yok !

Kewell'i Bülent Hoca bitiremedi. Daha bu sezon Rijkaard tarafıdan haftalarca dışlandı hem de kritik goller atıp maçlar aldığı halde! Kayıtsız şartsız Rijkaard diyenler. Rijkaard'ı eleştirmenin forumdan atılma anlamına geldiği günlerde Kewell yaşlı ve hasta gönderilsin diye bu başlığa (geri tarihlere bir bakınız) mesaj üstüne mesaj atanlara karşı tek başına mücadele ettim. Kewellciler bile yeteri kadar tepki gösterememişlerdi. Geçen sezon Kewell golcü olarak kullanılsın diye yazdığımda dalga geçmeler ve hakaretler birbirini üstüne gelmişti şahsıma karşı. Bugün görüyoruz ki Kewell golleri ile Galatasaray'ı taşıyan isim. Nonda formsuz, Baros sakat, genç forvetler yok ama Kewell var. Birçok konuda haklı çıkıyorum.

Kewell'i Bülent Hoca bitiremedi. Daha bu sezon Rijkaard tarafıdan haftalarca dışlandı hem de kritik goller atıp maçlar aldığı halde! Kayıtsız şartsız Rijkaard diyenler. Rijkaard'ı eleştirmenin forumdan atılma anlamına geldiği günlerde Kewell yaşlı ve hasta gönderilsin diye bu başlığa (geri tarihlere bir bakınız) mesaj üstüne mesaj atanlara karşı tek başına mücadele ettim. Kewellciler bile yeteri kadar tepki gösterememişlerdi. Geçen sezon Kewell golcü olarak kullanılsın diye yazdığımda dalga geçmeler ve hakaretler birbirini üstüne gelmişti şahsıma karşı. Bugün görüyoruz ki Kewell golleri ile Galatasaray'ı taşıyan isim. Nonda formsuz, Baros sakat, genç forvetler yok ama Kewell var. Birçok konuda haklı çıkıyorum.

olayı tam bilmesemde geçen seneki kewell 60a kadardı dökülürdü kötüydü demiyorum dökülürdü formsuzdu. Rijkaard bu sene onu geliştirmek için bekletti oynatmadı bunu kewell da söyledi eksikleri olduğunu ve ameliyat geçirdiğini. rijkaarda sallaman yersiz bu adam keita yıda oynatmadı sonra yavaş yavaş monte etti yeniden.

Oz Büyücüsü.

Allah nazardan saklasin.

90 dakika oynamana alisdik iyicene hic cikmani istemiyorum artik:D ønceden 60-65'de hep cikardi. Masallah

Daha bu sezon Rijkaard tarafıdan haftalarca dışlandı hem de kritik goller atıp maçlar aldığı halde! Kayıtsız şartsız Rijkaard diyenler.

Büyük hocalar oyuncusunu hazır değilse riske etmezler. Günü kurtarmak için futbolcuyu ve takımın geleceğini tehlikeye atmazlar. Rijkaard'da tam olarak bunu yaptı. Adamın mantalite en baştan beri açık. Biz bir takımız ve hazır olan oynar.İşte bir diğer örnek Elano. Bana biraz art niyetli ve ön yargılı yorumların var gibi geliyor. Ama görüş görüştür saygı duyuyorum.

1-Bize geldiğinde biryerleriyle sana gülenleri, bu adam müzmin sakat ellerinde patlar diyenleri oyununla futbolunla insanliğinla karizmanla durusunla saygınla sana laf söyleyenleri maymuna cevirdiğin için,

2-Ben ve benim gibi milyonlarca Galatasaray'lıyı kendi aşık ettiğin(futbolunla :) )

3-Bu taraftarı bırakmayacağına inandiğim için

Sen ustasin ben Kewell sana laf söleyenler utansın

Galatasaraylı Kewell

Bizimle kal Harry!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt