#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Osman Tamburacı :

Top doksana sıkışmadıysa top yağlıdır mutlaka...

Breh, breh, breh... Ne gol ama...

Bravo Kewell ama bir kaleciye de bu yapılmaz!

Ye cezayı UEFA'dan da aklın başına gelsin. Centilmenliğe aykırı davranıştan ister misiniz Kewell'a üç maç ceza versinler!

Böyle gol mü atılır be birader. Vallahi Kewell topu ta köşeye Edisonladı!

Kewell'ın golünden sonra radyodaki spiker: "Harry Keweelll..Mükemmel bir gol..Öyle bir vurdu ki köşedeki örümceği aldı..Ne alması soyunu tüketti soyunu.."

Arkadaş maçı radyodan dinlemiş..O söyledi..Koptum valla..Kimse bu spiker?..:D:D:D

Alıntı:

facebook status aracılığıyla konu hakkındaki hissiyatını ileten bir arkadaş :

''20 yıldır nasada çalışıyorum, böyle füze görmedim.''

Güzelmiş.:D

Kewell gibisi var mi, top ona gelince acayip rahatliyom. Panik olmuyor :D

Dun sag tarafta oynayinca birsey farkettim, calim atinca top sag tarafa kaciyor.

Solda oynasa daha iyi calim atiyor.

Kewell'ın golünden sonra radyodaki spiker: "Harry Keweelll..Mükemmel bir gol..Öyle bir vurdu ki köşedeki örümceği aldı..Ne alması soyunu tüketti soyunu.."

Arkadaş maçı radyodan dinlemiş..O söyledi..Koptum valla..Kimse bu spiker?..:D:D:D

:asd::D:2aloh1::m26::ka25:

Liverpool'lular vursunlar şimdi kafalarını taşlara...

vuruş stili 10 numara Şu golede çok benziyor..

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ87_dLBpQ8

_41485984_kewell-pa416.jpg

Golle birlikte aynı zamanda birkaç dakika gülmeme neden olan bu sözleri söyleyen kişi Ertem Şener :D :D :D Ayrıca Sabri'nin attığı golde de bağırmaktan sesi kısıldı valla takdir ettim çok güzel anlattı maçı :)

soyunu tükketti he.. :asd:

Yeni açık alttan goller hiç iyi gözükmüyordu ama bu gol canlı olarak seyrettiğim en güzel goldü.:) Zaten 3 gs maçını izledim diğerleri sakarya :) Harika bir goldü.Topu ayağına aldığı anda bu adam liverpoolda müthiş şutlar atıyordu.Bizde niye şut çekmiyor diye düşünüyordum top süzüle süzüle 90 a gidiyordu.Ya inanılmaz bir duyguydu nasıl sevineceğimizi şaşırdık atladık tellere bağırmaktan boğazlarım hala acıyor.

Maç sırasında Kewell'ın golunde doğal olarak spikerin sesini duymadık bügün tekrardan izledigimde spiker gerçekten çok kötü bagırmışya

One öle tıtreterek bagırıyo :o

Maç sırasında Kewell'ın golunde doğal olarak spikerin sesini duymadık bügün tekrardan izledigimde spiker gerçekten çok kötü bagırmışya

One öle tıtreterek bagırıyo :o
Emre tilev okadar içten bağırıkiyorki doğal olarak sesi gitti..Fanatik beşiktaş taraftarı olmasına rağmen maçları çok güzel anlatıyor..En son Sabri'nin golündede sesini duyamıyoruz...Bana göre Türkiye'nin en iyi spikeri..

Emre tilev okadar içten bağırıkiyorki doğal olarak sesi gitti..Fanatik beşiktaş taraftarı olmasına rağmen maçları çok güzel anlatıyor..En son Sabri'nin golündede sesini duyamıyoruz...Bana göre Türkiye'nin en iyi spikeri..

Beşiktaşlı değil kendisi hatta Liverpool maçında Bjk taraftarına yaptığı övgülerden dolayı Bjkli taraftarların en çok sevdiği spiker haline gelmiştir.Galatasaraylı olduğu ve Gsnin eski şampiiyonluklarında kutlamalara katıldığı söyleniyor,ben Fenerli diye biliyordum ama(kesin olan tek şey Bjkli olmadığıdır :) )...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt