#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Tedavisi uzun bir sürece yayılacak denmesi; sezonu kapattı anlamına mı geliyor?

Eğer gelecek isim Dos Santos ise umarım Kewell'ın sözleşmesi dondurulur. (Sezonu kapattı gözüyle bakarsak)

Tedavisi uzun bir sürece yayılacak denmesi; sezonu kapattı anlamına mı geliyor?

Eğer gelecek isim Dos Santos ise umarım Kewell'ın sözleşmesi dondurulur. (Sezonu kapattı gözüyle bakarsak)

6 hafta ya sezonu kapatsa sezonu kapattı derlerdi

Gecmis olsun, buyucumuze umarı beklenenden erken doner. Kontrat konusana gelince;

Romantıklıgı bırakırsak, Kewell kalmak icin 2m euro ustu para ve 2-3 yıllık kontrat istiyor. Solda Caner ve Arda varken, hatta Gio yoldayken, Kewell'la bu sartlarda sozlesme uzatmazdım.Bence klasik menajer-oyuncu numaraları bunlar. GS'de eline gecen net miktarı Marsilya zor verir, 2-3 yıllık anlaşmada yapmaz Marsilya. Maksat Gs'yi gaza getirmek. Gio transferi olursa hazirana kadar bekletirdim Kewell'ı. Bak nasıl sartlarını dusuyor o zaman

Yakarız bu gezegeni :)

sezon sonu sözleşmesinin bitmesinden dolayı ve o kanada Gio düşünüldüğünden dolayı Kewell'ı sanırım yollıcaklar.. sözleşme bile önermicekler.. (şahsi fikrim) ama lütfen böyle bi hata yapmasınlar.. Hagi'den snr Türkiye'ye gelmiş en büyük oyuncu.. büyüklükten kastım çok çok iyi bi oyuncu deil.. komple bi kişilik olarak.. rakip takımların bile tüm oyuncularımızdan nefret ederken saygıyla taktir ettiği bi oyuncu.. yönetim umarım böle bi hata yapmaz.. heykeli dikilcek adam..

Bencee kewell gider nonda kalır nonda suan takımın goz bebegi yani o bolgenin forvet mevkiinin

haber ne kadar dogru bilemem....

FCN'den gelen haberlere göre bu son dakika bilgisini giriyorum. Kendisi "doktoru, menajeri ve eşi burada" demiş. Evet Kewell'ın durumu belli oldu ve ne yazık ki beklenenden beter. Kendi doktorunun raporuna göre Nisan ortasına kadar yok. Bu yüzden büyük ihtimalle sözleşmesi dondurulacak. Şu an bu konuda ilk sırada o var.

Bir süredir Kewell'la sözleşme uzatma çabaları da sürdürülüyordu bildiğiniz gibi. Ne yazık ki bu konuda da bir kötü haber var. Kewell yıllık ücret olarak 2.5 milyon euro istediği için anlaşma sağlanamıyor. Eğer ücretinde indirime gitmezse ne yazık ki gidici.

Nonda kalıyor.

Dos Santos transferi bitme aşamasında.

Bir gelişme olursa ekleyeceğiz.

FCN Blog: Kewell'da Son Dakika

dos santos bonservısıyle gelecekse kewell ı gıtmesıne razıyım hıc yoksa arada 11 yas fark var

Bencee kewell gider nonda kalır nonda suan takımın goz bebegi yani o bolgenin forvet mevkiinin

Bu yeni üyeler şaka mı ben anlamıyorum...

Ne demek ya ?

Nonda takımın göz bebeği mi ? Nonda takımın ancak el freni olur. Kewell kenarda otursun, 10 kişi oynayalımda Nondası kalsın...

Kewell'a yapılan yakıştırmalardan nefret ettiğimi söylemeliyim. Ne kadar istiyorsa vereceksiniz, kalsın Dos Santos'u mossantos'u, Jo'su, Robinho'su...

KEWELL GALATASARAY'IN EN DEĞERLİ VARLIĞIDIR.

TARAFTAR OLARAK KONUŞUYORUM, YAKARIM ! KEWELL'A EL UZANIRSA AFFETMEM.

Bu yeni üyeler şaka mı ben anlamıyorum...

Ne demek ya ?

Nonda takımın göz bebeği mi ? Nonda takımın ancak el freni olur. Kewell kenarda otursun, 10 kişi oynayalımda Nondası kalsın...

Kewell'a yapılan yakıştırmalardan nefret ettiğimi söylemeliyim. Ne kadar istiyorsa vereceksiniz, kalsın Dos Santos'u mossantos'u, Jo'su, Robinho'su...

KEWELL GALATASARAY'IN EN DEĞERLİ VARLIĞIDIR.

TARAFTAR OLARAK KONUŞUYORUM, YAKARIM ! KEWELL'A EL UZANIRSA AFFETMEM.

:rolleyes:

Iyi kewell 200 yil daha oynasin bizde. birde su kewell'i GS'dan üstun biçmen komigime gidiyor

:rolleyes:

Iyi kewell 200 yil daha oynasin bizde. birde su kewell'i GS'dan üstun biçmen komigime gidiyor

Linderoth'a 100 yıl bekleyen GS, Kewell'a 2 ay bekleyemiyor öyle mi ?

Saçma sapan yorumlarınızı başınıza çalınız, yaşınıza veriyorum.

Transfer hırsı,yeni oyuncu büyüsü gözünüzü boyamış sizin.Kewell ulan bu Kewell,araklayın kendinizi gençler. :)

kewall kadar karakterli oynama istek ve arzusu olan bi oyuncu gönderilcek ve takımı frenleyen forvet sıfatını hak etmeyen nonda mı kılcak pehh arkadaşlar biraz düşünerek konuşun nonda göz bebeği diyenler bile var maç izlemiyorsunuz glb.....

Çekin pis ellerinizi Kewell ın üzerinden.

Aç gözlü transfer maymunları.

Bu şerefli taraftar eğer şerefliyse her şeyi unutur Kewell a yapılanı unutmaz ve sonuna kadar ödetir.

Kewell Avustralya da ameliyat olacak Nisan sonuna kadar yok bunu da bilin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt