#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

ne gol dü o yaaa jeneriklere girmiştir garanti.....

galatasaray kesin almalı bu kadro ile uefa kupasını

Bu akşam gol bekliyoruz en klasından (:

Kewell örnek oldu

Takımımızın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, maç başlamadan önce sahaya ısınmaya çıktıklarında zeminin çamur olduğunu anlayınca malzemecileri aradı.

Tecrübeli futbolcu 2-3 kere çağırdığı malzemecilerden kendisine olumlu yanıt alamayınca sinirlendi. Kewell daha sonra yanına gelen malzemeciden zemine uygun ayakkabı istedi. Yıldız oyuncunun bu hareketini gören Arda Turan da uzun çivili ayakkabı isteyerek önlemini aldı.

Kaynak: Hürriyet

Harry Kewell çok profesyonel bir futbolcu ve mükemmel bir insan bence...

Tecrübesi ve Hırsıyla Müthiş bir futbolcu

Kişiliği ilede harika bir insan o ! :)

Harry Harry Kewell :m26::m26::m26:

Onu anlatmaya sözcükler yetmez o jeneriklikten sonra bizim gibi sevinişi gözümün önünden gitmiyor gOoOOOoooll diye haykırması seviyorum seni adamım:D

Kewell ın bize bizim kewela ihtiyacımız var..!

Kewell gibi bir oyuncuya sahip olmak ne büyük bir şanstır!

Topçu işte ya adam topçu gerilmeden etmeden o sertlikte 90 a her babayidigin harcı degil

İlk defa bu kadar muhteşem 90'cı gördüm arkadaş. :D

Bir zamanlar Premier Ligde takip ettiğimiz hatta posterlerini odamızın duvarına astığımız adam şimdi bizim takımımızda gerçekten transferin gerçekleştiği gün bir arkadaşım Harry Kewell'ı almışşsınız dedi,dedim benle kafa bulma eve gidip tv'yi açtığımda şok olmuştum gerçekti Harry Kewell artık Galatasaraylı olmuştu,ve şimdi golleriyle büyülemeye devam ediyor...!

''aslan harry, bordonun kocası, bordoyu hadım eden, harry kewell, hary, hary potter, ingilizlerin ingilizi, keweeeeeeeeeellllllll, kivığığığığıllll:d, mükemmel kisilik, mükemmel yetenek, oz büyücüsü, profosyonel topçu, sakatlanma abav, tak kafa tak gol, the wizard of oz, örümceğin soyunu tüketti'' Tagler mükemmel ya.:D

Toplara biraz daha sert girse, biraz daha çekinmeden ikili mücadelelerde olsa, sakatlıktan daha az korksa, 2. Hagi olur

kewell geldiginde çok daha süratli ve atikti , sakatlıklar performansını oldukça etkiledi fizik olarak ama o genede oz büyücümüz ayrı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt