#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Harry Kewell kalmalı boşuna demiyoruz

kewellelanoneill.jpg

:D

Kewell'ın oynadığı maçları tribünden izle. Oyun içinde ne gibi katkıları oluyor anlarsın. En verimli yabancılarımızın 1. sırasındadır Kewell.

Şu golü bizim takımda kimse atamaz. Tamamiyle zeka ürünüdür.

YouTube - Galatasaray 1 - 0 Manisaspor | Dk. 38 Harry KEWELL

veya

YouTube - Galatasaray 1 - 1 İstanbul B.B. || Dk. 56 Harry KEWELL

Forvet'e yaptığı koşularla attığı sayısız gol var. Bu da örneği

YouTube - Dinamo Bükreş 0 - 1 Galatasaray | Dk.21 Harry KEWELL

Bitiriciliği üst düzey olduğu için geldiğinden beri gol yüzdesi en yüksek kanat oyuncumuz.

Henry´ninde zeka ürünü golleri çok ama neden Pedro tarafından kesildi bir düşün

bu sene sonu gidicek gibi duruyor ama umarım gitmez

Alper öyle demiyor ama :)

Kewell mı Henry mi.

Kewell daha iyi bence

Mesaj bu. Ben buna yorum yaptım öncesini bilmiyorum:)

Henry efsane adamdır yani, bu sene formu düşük diyeceksek Kewell 4-5 senedir adam gibi yok. Hatta bu sene de sakatlık problemi az sürmedi. Yanlış anlaşılmasın Henry'ye kıyasla söylüyorum ben. Yoksa adamın formu tabii düşecek, sakatlanacak.

Sakin AÖG :D

Çakamadım Jo mevzuyu?:) Okan oyun zekası falan dedi. Alper de kewell daha iyi dedi bende henry diyoruz aga dedim sonra sen kewell daha fazla katkı verdi dedin:) Bir de tırsıyorum Kewell'a birşey söylerken, yumuşatıyorum hep örneklerle hayati tehlike var:D

Kewell mı Henry mi.

Kewell daha iyi bence :rolleyes:

Kusura bakma ama saçmalık bu görüş benim gözümde Henry dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 5 forvetinden biridir o 5 içinde ayrı bir yere sahiptir EPL gibi bir ligde 254 maçta 174 gol Müthiş bir istatistik gerçekten ve gollerinin yarısından fazlası fantastik goller . Neyse benim anlatmak istediğim olay o değildi zaten

Henry´ninde zeka ürünü golleri çok ama neden Pedro tarafından kesildi bir düşün

Henry'den önce Ibrahimovic'in kesilmesi gerekiyordu ve o kesildi. Henry'i kim kesmiş yahu? Maçı izlemeden önce kadrolara bak arada. Pedro ayrıca banko oynayacak kıvama gelmedi. Oyun içinde gelgitler yaşıyor. Biraz daha zamanı var banko olabilmesi için...

Henry'den önce Ibrahimovic'in kesilmesi gerekiyordu ve o kesildi. Henry'i kim kesmiş yahu? Maçı izlemeden önce kadrolara bak arada. Pedro ayrıca banko oynayacak kıvama gelmedi. Oyun içinde gelgitler yaşıyor. Biraz daha zamanı var banko olabilmesi için...

Ben bu sezon Real Madrid ve Barcelona´nın maçlarını heyecanla beklerim hafta sonu ve hiç kaçırmamaya çalışırım Bu sezon Pedro çok iyi bir çıkış yakaladı ve Henry´i kesti Bunun nedeni kondisyonunun çok iyi olması ve gol yollarında etkili olması idi. Henry ise çok az süre aldı bu sezon son maçlarda oynamaya başladı

İbra kaç kez kesildi ki? Oynamadığında genelde sakat oluyor benim bildiğim. Messiyle aynı sayıda maça çıkmış yaklaşık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt