#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Hadi Harry dön artikda toparla su takimi.

bu taraftara sormak lazım musa cağıranı tek bir defa izledinizmi

,orta sahada dinanizmi vede kuvvetli futbolcu ararken hangi akla hizmet

emre colak orası için uygun görülür diye...

kardeşim musa cağıran stoperden orta sahaya devşirme ,öyle fazla gezen hareketli oyuncu değil, hava toplarına iyi cıkar ,biraz şutları iyidir, mehmet topalın ilk geldiği dönemden gram artısı olmayan eksiği olan bir oyuncudur ..

harry kewell mi , varsa bir babayiğit yıllık 3 milyon euroyu cebinden ödeyecek ,ödesin harryde seneye yatarak 1 kişilik kontenjanı harcasın...

ne yatması ya adam ne zaman yattı,sen maç izlemiosn kesin anladım ben,kewell ın 3 milyon aldığını nerden salladın ayrıca :evilsmile:

Seneye de sakatlanır diyeyim.Geldiğinden beri kaç defa sakatlandı.

Seneye de sakatlanır diyeyim.Geldiğinden beri kaç defa sakatlandı.

üstelik aynı zamanda ve aynı bölgeden sakatlanıyor...

ama şöyle birşey var hiçbir premier lig takımı almaz kewell'ı, 2 senedir sakatlığından dolayı kaç maç oynayamadığını herkes biliyor artık...

ingiltereden başka bir yere gider mi onu da zaman gösteerecek...

üstelik aynı zamanda ve aynı bölgeden sakatlanıyor...

ama şöyle birşey var hiçbir premier lig takımı almaz kewell'ı, 2 senedir sakatlığından dolayı kaç maç oynayamadığını herkes biliyor artık...

ingiltereden başka bir yere gider mi onu da zaman gösteerecek...

Kendisi dedi ya sakatlanık problemim var zamanı geldiğinde sorunumu anlatıcam diye.Şuan bırakalım havada kaparlar Kewell'ı.Premier olmaz tabi ama alırlar genede.

h24nh2v1nd.jpg

h8k8j43b0t.jpg

bkz. İstanbul istanbul olalı böyle karizma görmedi.

Bu ne karizma arkadas. Biraz daha baksam gay olurdum heralde :ask:

hollywood yıldızı gibi.şu adam kaptan olmalıydı takımda

2. fotoda bence kendi standartlarının aldında çıkmıs...

Takımın en iyi oyuncusu olduğunu onlu ve onsuz dönemi kıyaslarsak çok rahat anlayabiliriz.Adam hala GS adına ligde en çok gol atan oyuncu varın siz düşünün artık gerisini.

2 sene daha GS da çok rahat oynayabilir.

Takımda futbolu Kewell kadar iyi bilen adam yok.Nerede duracağına,nereye koşacağını ve zamanlamaları çok iyi biliyor.Yetenek önemli tabi ama asıl zeka da olunca oyuncular ön plana çıkıyor.

Bu adamın diğer kanat oyuncularından(mesela keita) ayıran en önemli özelliği gol vuruşları ve futbol zekası(nerede duracağı-yaptığı arka direk koşuları...)

Bir de centilmen bi adam.

Daha magazinde hiç duymadım adını.

Giderse gerçekten üzülürüm.

harrynin yerinde olsam yatla dünya turuna cıkar ,balık malık tutardım ... yok kardeşim adam fiziksel olarak bitmiş,harry takımla birlikde calışmalara katılacakda ,fiziksel olarak hazır olacakda (aman aman hazır olmasın sene onuna kadar zaten gücsüz birde bu haliyle oynarsak bir kişi daha eksik oluruz sahada)

Bu adamın diğer kanat oyuncularından(mesela keita) ayıran en önemli özelliği gol vuruşları ve futbol zekası(nerede duracağı-yaptığı arka direk koşuları...)

Bir de centilmen bi adam.

Daha magazinde hiç duymadım adını.

Giderse gerçekten üzülürüm.

her sene düzenli olarak aynı bölgeden sakatlanıp 4 5 ay sahalardan uzak kalan adamı kimse almaz merak etme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt