#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell yürüsün yeter.Şu topçularımızın misli top oynar.

Kewell'ı dünya kupasında izleriz artık.

Uzat şu kontratını getirme beni oraya :) Seviyoruz lan işte deli gibi daha ne istiyorsun

Zaten ben bizim Türk taraftarini,Türk medyasini hayatimda anlamis degilim.

Hayatlarinda nezaman görmüsler böyle bir Kadroyu Türkiyede?

Birakin Kadroyu,nezaman görmüslerki Premier Leagueden gelen Genc topculari.

Onu birakin,nezaman görmüsler Keita gibi adami Süper Ligde.

Kewell gibi isim (Hagi haric) nezaman görülmüs Türkiyede?

Baska büyük kulüpleride tercih edebilebilirdi,ama nezaman görmüslerki Rijkaard gibi adami Türkiyede antrenör olarak?

Basta gelen gideni 4 gol atip postalarken onlardan büyügü yoktu,ozamanda Rijkaard daha yolun basinda olduklarini vurgulamisti ve sabir istemisti.

Simdi takim biraz formsuz diye bizim medya ve taraftarlara kalsa böyle görülmemis bir kadroyu yollariz ve Cihan,Inamoto,Carrusca,Lukunkuya döneriz.

Aklinizi basiniza toplayin,biraz sabir.

Sezon basinda Rijkaard geldiginde hepimiz birlikte Sampiyon olmasakta,Rijkaardlan devam parolasiylan cikmamismiydik bu yola?

Rijkaard geldiginde size bütün kupalarimi söz verdi ilk senede?Sadece 3 kupayida istiyoruz demisti,ancak bu sene mecbur diye birsey demedi.

Bu sene olmazsa seneye,seneye olmazsa birdahaki sene.

Takim Rijkaarda,Rijkaardda Türkiyeye alissin ilerleyen zamanda bu takimin tadina doyulmaz.

Tabiki bir kac takviye daha gerekli!

o zaman kim karar veriyorsa o fiyasko yapıyor...

Yaşınıza bakarak İnamoto gibi transferleri gördüğünüzü düşünüyorum.Onlardan sonra böyle transferlere geçebilmek bile çok büyük yönetim başarısıdır.

Asıl konu olan Kewell'a gelirsek 2-3 ay önce efsane ilan edilen,Hagi'den sonra gelmiş en büyük oyuncu olduğu söylenen Kewell sakatlandı diye bu taraftar onu yollayabiliyor.Bu sene cidden soğudum ya taraftardan.

Yaşınıza bakarak İnamoto gibi transferleri gördüğünüzü düşünüyorum.Onlardan sonra böyle transferlere geçebilmek bile çok büyük yönetim başarısıdır.

Asıl konu olan Kewell'a gelirsek 2-3 ay önce efsane ilan edilen,Hagi'den sonra gelmiş en büyük oyuncu olduğu söylenen Kewell sakatlandı diye bu taraftar onu yollayabiliyor.Bu sene cidden soğudum ya taraftardan.

olaylara tek acıdan bakarsanız haklısınız.

evet inamoto,lukunku ,petre daha cok eskilerdeki fiyaskolar knup vs vs

neler gördü bu gözler..

şimdi inamoto ,petre transferleri isimsiz ama son derece gereksiz transferlerdi,bize bir getirileri olmadı ama harcanan parada sınırlı idi öte yandan son 2 yıldan beri harcanan tonla paraya vede adı yıldız içi boş oyuncularında bir getirisi olmadı ama inanın götürüsü ..inamoto şu bu gibi fiyasko transferlerin en az 5 katı oldu...

pinto yu genc diye alan yanlış yapmışdır

almaguer gibi meksikalı bir 35 e dayanmış transferi yapan yanlış yapmışdır

lincoln de öyle elanoda aynen öyle...

bu mantığı gececeksiniz bizim ne kafadan salla vasat oyuncu alma lüksümüz nede içi boşalmış 30 civarı tonla yıldız eskisi alma lüksümüz var...

örnekmi arıyorsunuz ,arsenal ... bizim klüp arsenalden zenginmi,arsenalin harcadığı paranın yarısını harcayabiliyormu .. hayır....

arsenal ,benifica-porto örnekler burada ve aklın yolu bir,gerisi hikayedir...

Tamam da son yapılan transflerin hangisinin içi boşalmış? Asıl öyle gözükenler gelince çok daha iyi performans ortaya koydu.Kewell,Baros,Keita gibi oyuncular bitti denirken burada çok sağlam performans ortaya koydular.Ama onlardan daha iyi durumda olan Elano,Lincoln,Meira gibi oyuncular aynı katkıyı veremedi,verdilerse de kısa süreli oldu.Kimi alırsan al tutup tutmayacağını bilemiyorsun maalesef.Bu nedenle transfer çok riskli birşey.Yine de bu transferlerin hepsi yönetim başarısıdır.

Tamam da son yapılan transflerin hangisinin içi boşalmış? Asıl öyle gözükenler gelince çok daha iyi performans ortaya koydu.Kewell,Baros,Keita gibi oyuncular bitti denirken burada çok sağlam performans ortaya koydular.Ama onlardan daha iyi durumda olan Elano,Lincoln,Meira gibi oyuncular aynı katkıyı veremedi,verdilerse de kısa süreli oldu.Kimi alırsan al tutup tutmayacağını bilemiyorsun maalesef.Bu nedenle transfer çok riskli birşey.Yine de bu transferlerin hepsi yönetim başarısıdır.

hiç birisi yönetim başarısı değildir ama onların başarısı bu kadar pahalı transferlere finansman bulmalarıdır... futbolcular üzerinde artık tartışmayı gerek görmüyorum keza bu transfer başarıları olsalar türkiye ligi gibi son derece istikrarsız ,sistemsiz bir ligde bir şeyler başarabilirlerdi ama 2 yıldan beri fiyasko...

Ben Kewelli begeniyorum( su an icin kimsenin begenmeme olasiligi oldunu sanmiyorum) ama Barosun gelecek seneler icin Kewellden daha cok katkisi olur diye düsünüyorum.

Bi kere Baros 28 yasinda Kewell 31, Baros saglikli Kewell hasta.

geçen sene de inanılmaz oynarken hasta değilmiydi bu adam?

1 sene hasta 1 sene hasta değil mi?

Görende Kewell'ı kanser hastası ve 3 aylık ömrü kalmış sanıcak.

Kewell ın sizde vefa duygusu uyandırması için ağzıyla dinazor mu tutması lazım !!!

Kewell ın sizde vefa duygusu uyandırması için ağzıyla dinazor mu tutması lazım !!!

kewell ağzıyla dinazor tutmuyor beyefendi,onun tuttuğu 2,5 - 3 milyon euro ..

tl olarak hesaplayın hasaplayabiliyorsanız...

kewellmiş... iki yıldan beri kewell , zor macların alayını kayıp ederken nerede bu kewell acaba...

kewell ağzıyla dinazor tutmuyor beyefendi,onun tuttuğu 2,5 - 3 milyon euro ..

tl olarak hesaplayın hasaplayabiliyorsanız...

kewellmiş... iki yıldan beri kewell , zor macların alayını kayıp ederken nerede bu kewell acaba...

Ali Haşhaş'ın yerine seni koyalım. İyi anlıyorsun maliye işlerinden. Malum kurumlar ayı?

Semih orjinal fikirlerin var mi yoksa surekli insanlarin fikirleriyle kendince alay edip b.k atmaya calismaya devam mi edeceksin cok merak ediyorum

Yazık gerçekten yazık.

Baros'un yokluğunda Nonda mı kazandırdı bize maçları.

Kewell kazandırdı.

Siz hala konuşuyorsunuz.

Aldığı paranın hepsini hakediyor bu adam.

Yazık gerçekten yazık.

Baros'un yokluğunda Nonda mı kazandırdı bize maçları.

Kewell kazandırdı.

Siz hala konuşuyorsunuz.

Aldığı paranın hepsini hakediyor bu adam.

Maliye memurları dolaşıyor sanki forumda.

Saçmalamayın iyice Kewell bu takımdaki en profesyonel oyuncu.

Ve hala adam 2 senedir yatıyormuş gibi konuşanlar var

çok bilmişlere bak sen, 2,5 3 milyon avro alıyormuş. sanane abi? sanane? alır adam. sonuna kadar hakeder. senin takımında stoper yokken kewell vardı. senin takımında forvet yokken kewell vardı. senin takımında ruh yokken 30 metreden çocuğu koyan kewell vardı.

duygusalmışmış, evet duygusalız. Kewell'a gelince profesyone olamıyoruz kusura bakmayın. gelip burada kewell'ı tartışacağına, leo franco'yu ıslıklayacağına takıma destek ver biraz. kıçınla plastik torbalara oturup sahada 2-3 harekete homurdanmaktan iyidir. iyiyi övmek bişey kazandırmaz, ama kötü olana destek vermek çok şeyi değiştirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt