Fatih Kurt
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: #19 Harry Kewell
Kewell yürüsün yeter.Şu topçularımızın misli top oynar.
Kewell yürüsün yeter.Şu topçularımızın misli top oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman kim karar veriyorsa o fiyasko yapıyor...
Yaşınıza bakarak İnamoto gibi transferleri gördüğünüzü düşünüyorum.Onlardan sonra böyle transferlere geçebilmek bile çok büyük yönetim başarısıdır.
Asıl konu olan Kewell'a gelirsek 2-3 ay önce efsane ilan edilen,Hagi'den sonra gelmiş en büyük oyuncu olduğu söylenen Kewell sakatlandı diye bu taraftar onu yollayabiliyor.Bu sene cidden soğudum ya taraftardan.
Tamam da son yapılan transflerin hangisinin içi boşalmış? Asıl öyle gözükenler gelince çok daha iyi performans ortaya koydu.Kewell,Baros,Keita gibi oyuncular bitti denirken burada çok sağlam performans ortaya koydular.Ama onlardan daha iyi durumda olan Elano,Lincoln,Meira gibi oyuncular aynı katkıyı veremedi,verdilerse de kısa süreli oldu.Kimi alırsan al tutup tutmayacağını bilemiyorsun maalesef.Bu nedenle transfer çok riskli birşey.Yine de bu transferlerin hepsi yönetim başarısıdır.
Ben Kewelli begeniyorum( su an icin kimsenin begenmeme olasiligi oldunu sanmiyorum) ama Barosun gelecek seneler icin Kewellden daha cok katkisi olur diye düsünüyorum.
Bi kere Baros 28 yasinda Kewell 31, Baros saglikli Kewell hasta.
Kewell ın sizde vefa duygusu uyandırması için ağzıyla dinazor mu tutması lazım !!!
kewell ağzıyla dinazor tutmuyor beyefendi,onun tuttuğu 2,5 - 3 milyon euro ..
tl olarak hesaplayın hasaplayabiliyorsanız...
kewellmiş... iki yıldan beri kewell , zor macların alayını kayıp ederken nerede bu kewell acaba...
Yazık gerçekten yazık.
Baros'un yokluğunda Nonda mı kazandırdı bize maçları.
Kewell kazandırdı.
Siz hala konuşuyorsunuz.
Aldığı paranın hepsini hakediyor bu adam.