#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

3 ay önce efsane ilan edenler şimdi sallıyolar. Biz millet olarak bayılırız her şeyi abartmaya (başarıyıda başarısızlığıda). Şimdi diyolar Kewell ın sözleşmesi niye dondurulmadı diye yönetime sallıyolar, adamlar taraftar dan korktukları için dondurmadılar. Unutmayın Stay Wİth Us Hary - Wizard Of Oz dediğiniz günleri.

3 ay önce efsane ilan edenler şimdi sallıyolar. Biz millet olarak bayılırız her şeyi abartmaya (başarıyıda başarısızlığıda). Şimdi diyolar Kewell ın sözleşmesi niye dondurulmadı diye yönetime sallıyolar, adamlar taraftar dan korktukları için dondurmadılar. Unutmayın Stay Wİth Us Hary - Wizard Of Oz dediğiniz günleri.

harry ile ilgili mesajlarım kendi adıma sabittir..

temposuz harryi uzun zamandır gereksiz buluyorum

takımın ana sorunununda harry gibi cok sayıda temposuz oyuncudan dolayı

olduğunu 2 yıldan beri söylüyorum.. harry iyi futbolcudur ama bu 2 yılın sonunda asla yeni bir sözleşme yapılmamalıdır keza artık bu tip oyuncularla cok zaman ve para kayıbı yaptık ,harry tipindeki oyuncuların takımda kalmasını isteyenler camiaya en büyük zararı veren kişiler olacakdır keza artık bu işin olmayacağı ortada...

Hagi'ye istesende negatif bir lafin olamaz zaten, zira bu konuda Hagi gibi bir deha'ya da gerek yok aslinda. Vatandasi Rotariu en az Kewell kadar futbol zekasi ileri bir futbolcuydu.

Sizin gibilerin oyuncu fanatikligi yuzunden Galatasaray'in menfaatlerini yerle bir oldu. Takimin 2 turnuvadanda elenmesini sagladiniz. Putperestleri gectiniz, bi adamin onunde egilmediginiz kaldi.

Wizard of Oz'mus, simdi kina yakin oynayin.

yazdığıma bi daha bak sen,kewell dan zeki oyuncu yok demiyorum,ama oyun zekasında kewell dan kat kat üstün bi oyuncu dünyada göremiyorum,kewell olsa o kupalardan elenmezdik emin ol

yazdığıma bi daha bak sen,kewell dan zeki oyuncu yok demiyorum,ama oyun zekasında kewell dan kat kat üstün bi oyuncu dünyada göremiyorum,kewell olsa o kupalardan elenmezdik emin ol

o kadar cokki..

yahu nedir bu göklere yükseltme,zanneden dünya üzerinde başka oyuncu yok zannedecek..

evet kewell iyi oyuncu idi ama artık sonuna geldi ama dünya üzerinde onda zeki oyuncu yok demek resmen komedi yahu...

o kadar cokki..

yahu nedir bu göklere yükseltme,zanneden dünya üzerinde başka oyuncu yok zannedecek..

evet kewell iyi oyuncu idi ama artık sonuna geldi ama dünya üzerinde onda zeki oyuncu yok demek resmen komedi yahu...

ne yazmışım bi daha oku allahını seversen,bi daha oku

,kewell dan zeki oyuncu yok demiyorum,ama oyun zekasında kewell dan kat kat üstün bi oyuncu dünyada göremiyorum,

ne yazmışım bi daha oku allahını seversen,bi daha oku

var hemde kat kat var... ama kewell oyun zekası olarak türkiyenin üstünde bir oyuncu ama ondan cok iyilerde var.. kendi oyuncumuzun ne göklere cıkarmaya nede yerin dibine batırmaya gerek vardır, kewell , taktik bilgi vede oyun zekasında türkiye liginden ileride ama fiziksel anlamda türkiye liginin altında bir oyuncudur ,hepatit sorununa eklenen sakatlıkla birlikde artık elde tutulmasına gerek yokdur...

var hemde kat kat var... ama kewell oyun zekası olarak türkiyenin üstünde bir oyuncu ama ondan cok iyilerde var.. kendi oyuncumuzun ne göklere cıkarmaya nede yerin dibine batırmaya gerek vardır, kewell , taktik bilgi vede oyun zekasında türkiye liginden ileride ama fiziksel anlamda türkiye liginin altında bir oyuncudur ,hepatit sorununa eklenen sakatlıkla birlikde artık elde tutulmasına gerek yokdur...

bu sene sakat olmadığı zaman 90 dakika oynadı genelde ben senin gibi düşünmüyorum ama senin görüşündür,önceden dediğim gibi hastalığı için özel olarak kullandığı steroid iğneleri var,onların işe yaradığı sakatlanmadan önce belliydi:D,ben kewell 1 sene daha kalsın diyorum,baros un alternatifi olarak yabancı forvet alcaksak kewell ı hiç göndermeyelim,+2 için bulunmaz bi nimet bence:icon_twisted:

Kewell bir yere gitmez. Jo ile Leo gider yerlerine bir orta saha ve forvet alırız Kewell 6+2 için iyi bir alternatif olur.

Bu sezon son bir kez de olsa Sami Yen'de topunu oynamalı, golünü atmalı, Daddy Cool'u dinletmeli. Bizim için yap bunu Harry.

Kewell bize tek başına 4-5 maç kazandıran bir adam nereye gidiyor ya. herkes kewell gibi olsun bu takımın sırtı yere gelmez. 36 yaşına kadar bizde olur inşallah. Oynamasa da takım disiplini içinde varlığı yeter. Bi yere gitmek yok daddy. senin gibi adamı bonservisle almaya kalksak 8-9 M£ dan başlar.

valla üstad diyeceğim keza hislerin yerine akılın konuştuğu bir taraftar profili olduğunuz için size teşekkür edeceğim.. harry yattığı yerden 2,5 milyon euroyu kazanırken hala bazıları oz büyücüsü diyorya buna gülmekmi ağlamakmı gerekir inanın bilemiyorum..futbol zekası imiş madem futbol zekası arıyorsunuz emekli olmuş tonla devasa oyuncu var onlarıda alın diyesim geliyor...

adama sorarlar baros da yattığı yerden kazanmadı mı bu sene diye? o zaman onu da yollayın hadi???

Bu adam kalacak !

Kewell'i severim ama giderse pek fazla üzülmem acikcasi. Bi yandan sakatliklar, diger yandan yasinin ilerlemesi. Sonra onuda ilerde bu "mükemmel" taraftar hakaretlerle felan yollamasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt