#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Futbolu biliyor adam, 40 yaşında bile oynar. Kalsın 2 sene daha.

Kewell gibi marka oyuncuyu göndermek aptallıktır. Hiçbir şey yapmasa Galatasaray'ın imajına büyük katkıda bulunur. Gençlere rol model olur.

İnşallah kalır Barosla birlikte en sevdiğim oyuncu

Sözleşme uzatmak için neyi bekliyor acaba yönetim ? Dünya kupasında ki performasını falan mı :)

Yaş ve uzun süreli sakatlık problemi var..Keşke daha genç gelseydin Kewell..

Sakatlığın olmasa canım feda, ama işte sakatlık insanın belini büküyor be Harry. Yönetimde haklı yani ne diyim.

Gol makinası bu adam. Bize yararı çoktu. Sakatlanmasaydı eğer, attığının bir o kadarını daha atar ve attırırdı. Amma velakin sakatlandı işte.

Herşeye rağmen bence 2 sene daha kalmalı.

Tam bir profesyonel, fitneci çıkarcı değil,tecrübeli,taraftarın en kötü anında bile yuhalayamadığı biricik sevgilisi, yetenekli vede koca bir marka! Kalırsa iyi olur...

Sakatlık yönünden problem yoksa kalmalı zaten fiziğiyle oynayan bir adam değil 45 dakika oynasa oyunu değiştirebilecek biri.

Kewell'a güvenerek kadro kurulamaz gelecek sezon. İyi topçu, kaliteli insan, ama bir sakatlandı mı geri gelmiyor. Ayrıca yaşı ilerledikçe sakatlığın geri dönüşleri de uzayacak. Bütün bir sezonu oynayamama riski de var. Bence veda edilmeli.

Yani böyle bir adamı takıma getirmişken sakatlık yüzünden bu hale gelmesi beni çok üzüyor, aynı Linderoth'ta olduğu gibi.

Kewell a güvenerek değil ama, Kewell +2 şeklinde düşünülerek kadro kurulabilir.

Kewell ın 90 dk lik performansına değil, 30 dk lık performansına güvenebilmeliyiz. son yarım saat bile alacağı sürelerle, Kewell fark yaratabilecek bir oyuncudur. Tecrübedir, akıldır, skorerdir, maçı kurtarabilecek adamdır.

belki koşmaz, pres yapmaz ama çıkar bir kafa vuruşu yapar maçı alır. kulübe de bu tarz bir adam bulunmasını isterim, Kewell da bu iş biçilmiş kaftan.

Dünya kupasındaki performansına göre sözleşme teklif edilecek büyük ihtimalle.

Profesyonellik ile performansın birleşimi müthiş futbolcu: Harry Kewell

Kalmanı çok istiyorum...

Kewell sana güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz.. Adamsın...

Kewell yalan falan konusmamis, adam tam duzelirken bizim doktorlar mahvetmis adami. Pek sasirmadim.

Bu taraftar Kewell'ı Galatasaray'da tutacak potansiyele sahip,tutalım lan lütfen lan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt