#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Yok canım sağlık ekibinin ne suçu var hepsi futbolcuların suçu!!

Adamın doktoru bile 5 yıl oynar diyor.:)

Merak ediyorum nerden çıkıyor bu düşünceler.Kewell bu sezon hangi maçta 90 dk kaldıramamış?Hangi maçta yürücek hali kalmamış?

saçmalık işte,şehir efsaneleri, bi b.k bildiğini zanneden köşe yazarlarını fazla okumaktan ileri gelen bir sorun bu

Seni asla unutmayacağız . O klas vuruşlarını , Daddy Cool´u , o karizmatik gülüşünü , kazanma arzunu Güle güle Avustralyalı

Sağlık ekibi sebebiyle bu tür şeylerin yaşanması çok üzücü. Yazık vallahi, ne diyeyim! Sağlık ekibinin değiştirilmesi gerektiği, şu son Baros ve Kewell sakatlıklarıyla iyice su yüzüne çıktı.

Güle güle.

Gitmesi iyi oldu bence.Zira korkuyordum yarın bir gün çıkar sakat sakat oynar sonra o da yuhlanır diye.

Takımın kalbi yollanıyor kimsenin sesi çıkmıyor. İleride yabancılar arası ilişkiler bozulursa bilinki bu Kewell'ın yokluğundandır.

kewell gitmemeli, ister duygusal ister mantıksal bakın,gönderilmemeli,kaşar medyanın gazına gelinmesin,takımın en iyi adamı gidiyor yahu

Kewell gibi oyuncuyu zor buluruz heralde. Bedavaya almıştık bir de ya inanamıyorum gerçekten.

Mantıksal da düşünsek, duygusal da düşünsek bir çok arkadaşın dediği gibi Kewell kesinlikle kalmalıydı.

bende onceleri gitmesin diyorumdum ama artik bize tempolu oyuncular lazim kewell cok temposuz ama hersey icin cok saol harry kewell

Bu takımda en sevdiğim isim Kewell.

O'nun olduğu maçları çok daha dikkatli izlerdim.

Müthiş bir futbol zekası var,en çok hayran olduğum yönlerinden birisi bu.

Gerek saha içi tavırlarıyla,gerek aile yaşantısıyla taraflı tarafsız herkezin beğenisini kazanmayı başarmış bir prosfesyonel.

Verdiğin şık gol paslarını,attığın o muhteşem gollerini asla unutmayacağız Kewell.. :005:

Ekli dosyayı görüntüle 1552

Ekli dosyalar

• 4854.webp
    4854.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt