Ne Elano, ne Jo, ne Lincoln ne de Baros... Bu adamın bize geldiğini duyduğumdaki sevinci hiçbiri yaşatamadı bana. Ben menajerlik oyunlarında kralken getiremediğim favorimi kendi takımımda görüyorum

Olcak iş değildi benim için

Şimdi burada Kewell'ın özgeçmişinden girip çıkmaya gerek yok herkes bilir.
Linderoth ve Lincoln'le başlayan müzmin sakatlar kafilesi filmi taraftarlarımızın bir hayli canını sıktı. Bu ve diğerlerinden dolayı artık sakatlara tahammülümüz yok. Ama şunu kafanıza sokun.
Kewell buraya sakat geldi, sakat da gidecek. Sakatsa burada işi ne demeyin.
Sakat olmasa burda işi ne ?. Burada furbol mu oynanıyor sorarım size ? Oynadığı işk maçı hatırlayın. Kayseri Süper kupa finali. Adam 20 dakkada her türlü hünerini gösterdi. Depar attı, şut attı, gol attı, sağından attı, solundan geçti... Ama geçtii gitti. Neden ? 2 maç daha yaptı, baktı ki pas verince verdiği tekrar önüne bırakmadı. Neden ? Bizim ülkemizde kanat diye bir kavram yok. Millet bu yüzden hayran değil mi premier lig e ? Anlayın artık bu ülkede oynanan futbol 1. sınıf futbol değil...
Bu adam sadece bir oyuncu değil futbolun imgelerinden. Avusturalya'nın futbol denince akla gelen ilk ismi. Premier Lig'in gelmiş geçmiş en iyi solaklarından.. İsterse hiç oynamasın otursun orda. Şanımız yürür dedirtecek bir adam. Ama adam gibi adam.
Elbette ki eleştirilecek, irdelenmesi gereken yerler de olacak ama bu ucuz edebiyatları bırakın. Mustafa Sarp koşuyormuş. hırslıymış. bilmemneymiş. Ben biliyom ne olduğunu. bildiğin odun. yakacaksın.. eğer kalsın dersen de kusura bakma ne Kewell'a ne Linderoth'a laf edemessin...