#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Şimdi Serkan Balcı'ya karşı bile fizik olarak eziliyor, ter idmanında sakatlanıyor. :(

Serkan Balcı hayatının en formda döneminde belki Kewell ise 1 aydır yok ve doğru düzgün maç yapmamış 6 aydır.

Bugün gördüğüm Kewell, hayatımda gördüğüm en kötü Kewell'dı.

Ama toparlayacaktır. ;)

Kurt kocayınca herkese maskara olurmuş ya aynen bu duruma düştü Kewell reis. :(

Soldan yaptığı dripling neredeyse başarılı olacaktı ama destek gelmedi.

Abi hastaysa bıraksın futbolu veya başka bir ligte oynasın. Olmuyor işte, sezon başından beri kötü oynuyor ve sakat. Sezon başında Stoch'u alabilseydik, Kewell'a muhtaç olmazdık.

Stoch ne anasını satayım balonun alası. Arda dönecek oraya işte ne heyecan yaptın.

Kewell'a laf eden çarpılacakmış diyolla.

Şu sıralar Stoch'ta formsuz, ama bence iyi oyuncu. Fizik olarak kötü durumda, onu da geliştiriceğini düşünüyorum. Şu an ki Kewell'dan on kat daha iyi bir alternatif olurdu.

Tamam çok seviyoruz, profesyonelliğine hiçbir şey söylemiyoruz. Ama Kewell'ın çok fazla sakatlık problemi var ve bir türlü bir istikrar yakalayamıyor bu sakatlıkları yüzünden. + 2 için kalsın eğer kalırsa ve klüp Kewell'dan ekstra gençlerle ilgilenmesini de istesin, onlara deneyimini aktarsın, faydalanacaksak böyle faydalanalım. Fakat bu sezon olmayacak gibi, bir türlü süreklilik kazanamayacak gibi.

+2 nin +2 si gibi.

Tamam çok seviyoruz, profesyonelliğine hiçbir şey söylemiyoruz. Ama Kewell'ın çok fazla sakatlık problemi var ve bir türlü bir istikrar yakalayamıyor bu sakatlıkları yüzünden. + 2 için kalsın eğer kalırsa ve klüp Kewell'dan ekstra gençlerle ilgilenmesini de istesin, onlara deneyimini aktarsın, faydalanacaksak böyle faydalanalım. Fakat bu sezon olmayacak gibi, bir türlü süreklilik kazanamayacak gibi.

Zaten +2 gibi kaldı bizde ama zaten 8 yabancımız var.

Aldığı fiyat da çok az zaten.

Yani Arda'yı birinci yedekleyecek Kewell olmasın ya da forveti. Zaten iyi ise çıkar oynar fakat yaşlandı ve sakatlık problemleri can sıkıcı bir hal almaya başladı artık. Bonus gibi düşünülebilir hatta olmadı direk takımda bir görev de verilebilir Kewell'a antrönörlük, gençlerle ilgilenmesi gibi eğer kabul ederse.

Ben de +2'nin+2si anlamında yazdım.

Yani öyle olacaktı güya.

Çünkü Mr.Adnan 5 yabancı alacağız demişti.

:) Planımızı Kewell direk Arda'yı yedekler ya da forveti yedekler üzerinden yaparsak çok yanılırız. Çünkü direk sakatlığında o bölge alternatifsiz kalıyor, direk o hiç yokmuş gibi plan yapmak lazım. Hatta herkes oha diyecek ama Baroş için de ikinci bir forvetmiş gibi bir planlama yapılmalı. İyi olduğu zaman Baroş oynar fakat Baroş yedek forvetmiş gibi değerlendirilip bir forvet almamız da şart. Tabi bizimkinin hepsi hayal, kimi alırız ara transferde orası meçhul, belki Nihat'ı falan alırız eğer bonservisi yoksa.

Sezon sonunda Barosun yedeği olarak zorla dönen hasta Kewell+batdal ile takım kuran yönetime selam olsun...

:) Planımızı Kewell direk Arda'yı yedekler ya da forveti yedekler üzerinden yaparsak çok yanılırız. Çünkü direk sakatlığında o bölge alternatifsiz kalıyor, direk o hiç yokmuş gibi plan yapmak lazım. Hatta herkes oha diyecek ama Baroş için de ikinci bir forvetmiş gibi bir planlama yapılmalı. İyi olduğu zaman Baroş oynar fakat Baroş yedek forvetmiş gibi değerlendirilip bir forvet almamız da şart. Tabi bizimkinin hepsi hayal, kimi alırız ara transferde orası meçhul, belki Nihat'ı falan alırız eğer bonservisi yoksa.

Kesinlikle katılıyorum sana. Ama yönetim yapar mı böyle birşey ? Hiç sanmıyorum.

Geri
Üst Alt