Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: #99 Harry Kewell
Yine de elinden geleni yaptı.
Yine de elinden geleni yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi Serkan Balcı'ya karşı bile fizik olarak eziliyor, ter idmanında sakatlanıyor.![]()
Şimdi Serkan Balcı'ya karşı bile fizik olarak eziliyor, ter idmanında sakatlanıyor.![]()
Çünkü hasta.Hepatit sıkıntısı var.
Abi hastaysa bıraksın futbolu veya başka bir ligte oynasın. Olmuyor işte, sezon başından beri kötü oynuyor ve sakat. Sezon başında Stoch'u alabilseydik, Kewell'a muhtaç olmazdık.
Abi hastaysa bıraksın futbolu veya başka bir ligte oynasın. Olmuyor işte, sezon başından beri kötü oynuyor ve sakat. Sezon başında Stoch'u alabilseydik, Kewell'a muhtaç olmazdık.
Tamam çok seviyoruz, profesyonelliğine hiçbir şey söylemiyoruz. Ama Kewell'ın çok fazla sakatlık problemi var ve bir türlü bir istikrar yakalayamıyor bu sakatlıkları yüzünden. + 2 için kalsın eğer kalırsa ve klüp Kewell'dan ekstra gençlerle ilgilenmesini de istesin, onlara deneyimini aktarsın, faydalanacaksak böyle faydalanalım. Fakat bu sezon olmayacak gibi, bir türlü süreklilik kazanamayacak gibi.
Zaten +2 gibi kaldı bizde ama zaten 8 yabancımız var.
Aldığı fiyat da çok az zaten.
Sonradan düzelttim. +2'nin +2'si demek istemiştim.
Ben de +2'nin+2si anlamında yazdım.
Yani öyle olacaktı güya.
Çünkü Mr.Adnan 5 yabancı alacağız demişti.
Planımızı Kewell direk Arda'yı yedekler ya da forveti yedekler üzerinden yaparsak çok yanılırız. Çünkü direk sakatlığında o bölge alternatifsiz kalıyor, direk o hiç yokmuş gibi plan yapmak lazım. Hatta herkes oha diyecek ama Baroş için de ikinci bir forvetmiş gibi bir planlama yapılmalı. İyi olduğu zaman Baroş oynar fakat Baroş yedek forvetmiş gibi değerlendirilip bir forvet almamız da şart. Tabi bizimkinin hepsi hayal, kimi alırız ara transferde orası meçhul, belki Nihat'ı falan alırız eğer bonservisi yoksa.