#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Bu sene son senesi zaten.Karakteriyle tam bir GALATASARAY futbolcusu.Artık kariyerininde sonuna geldiği açıkça görülüyor.Ama bu haliyle bile Sarp gibilerini cebinden çıkarır.

çıkar bu hafta bi gol atar hepiniz sözleşme uzatılmalı dersiniz. ben gol atmadan diyorum bu adam gitmesin bro ya.hiç bişi yapmasada sahanın bi yerlerinde onu göreyim ben

çok güçsüz...ayakta duramıyor.ayrılmak üzücü ama artık olmuyor kewell reis:sad007:

Kimlere ne kadar sabrettik; Kewell'a 2 maç mı sabretmeyeceğiz !

Vedasi güzel olmali. bu forma hic kimseye bukadar yakismamisti. ama bundan sonraki duragi avustralya ligi. acik ve net.

Kewellın teke tekte geçemediği yığınla maçlar vardır.Bu ilk değil..Kewellın kanatta oynadığı çoğu maçta karşıdaki sağ bek hızlıysa veya akıllıysa hiçbir zaman etkili oynayamaz,1-2 maç dışında..

Barış nasıl çalım atmayı deniyorsa kewellda her zaman o tarzda çalım atmıştır bilindik normal çalımlar sıkıştığı anda mutlaka topu kaybetmiştir sıkıştığı anda mutlaka top taça gitmiştir veya geriye dönmüştür..Bunları ilk kez yapmıyor yığınla top kaybı yaptığı maçlar var kanatta hiç çekilmez halleri vardı..

Kewell ilk oynadığı kayseri maçında ve deplasmanda antebe barosun gol attığı maçta 2 kişiyi hızıyla geçmiştir onun dışında ben hatırlamıyorum fazla

Yedek için iyidir ama hiç kimse kewell süper müthiş falan demesin kewell ilk senesinde de geçen sene de genel anlamda süper falan oynamamıştır..Zaman zaman parlamıştır gol attığı asist yaptığı maçlarda bile vasat oynamıştır..

Kewell her zaman Kewell'dır.Zaten bunun için kalmasını istedik.Emre Çolak'a öğreteceği bir hareket bile mesela bize katkı olarak dönecek.Takımda tecrübesi bile önemli.

Kewellın teke tekte geçemediği yığınla maçlar vardır.Bu ilk değil..Kewellın kanatta oynadığı çoğu maçta karşıdaki sağ bek hızlıysa veya akıllıysa hiçbir zaman etkili oynayamaz,1-2 maç dışında..

Barış nasıl çalım atmayı deniyorsa kewellda her zaman o tarzda çalım atmıştır bilindik normal çalımlar sıkıştığı anda mutlaka topu kaybetmiştir sıkıştığı anda mutlaka top taça gitmiştir veya geriye dönmüştür..Bunları ilk kez yapmıyor yığınla top kaybı yaptığı maçlar var kanatta hiç çekilmez halleri vardı..

Kewell ilk oynadığı kayseri maçında ve deplasmanda antebe barosun gol attığı maçta 2 kişiyi hızıyla geçmiştir onun dışında ben hatırlamıyorum fazla

Yedek için iyidir ama hiç kimse kewell süper müthiş falan demesin kewell ilk senesinde de geçen sene de genel anlamda süper falan oynamamıştır..Zaman zaman parlamıştır gol attığı asist yaptığı maçlarda bile vasat oynamıştır..

Geçen sene Kewell olmasaydı bu seneki durtumda bu zamanlarda geçen sene olurduk.Kewell ve Keita bizi taşıdı ilk devre geçen sene.Baros fb maçında sakatlandı.

Kewell'ı Hiç Böyle Görmediniz

IMG_1864.jpg

Dün öğle saatlerinde Harry Kewell'ın evine misafir olduk.Meşhur oyun konsolu xbox'ın oyun üreticilerinden bir firma ile Harry'nin röportajı için..Tesislerin hemen bitişiğindeki evinde,fizyoterapisti ve menajeriyle birlikte yaşan Kewell oldukça sıcak bir karşılamanın ardından geçti televizyonun karşısına,başladı oyun oynamaya.

Geçtiğimiz Ocak ayında,Antalya kampı sırasında canlı yayın konuğumuz olduğunda, kahkahalar havada uçuşmuş; ''İlk kez böyle gülüyorum,kusura bakmayın '' demişti..Demekki içinde sakladığı haşarı bir yanı varmış Kewell'ın ..Oyun konsolunun başında bir neşeli,bir eğlenceli sormayın.

IMG_1872.jpg

Firma yetkilisinin de katılımıyla önce büyük maceralara dalan Kewell,sonra futboldaki hünerlerini gösterdi.Bir bayanla futbol oynaması büyük avantajdı tabi ama ''Oz Büyücüsü'' lakabını boşuna almadı..Sonra sıra dansa geldi. ''Tamam'' dedik;''Bu alanda yapabileceği hiçbirşey yok.Hele de karşısındaki bayansa'' Fena halde yanıldık.Rihanna'nın meşhur şarkısı eşliğinde başladı dkötürmeye.Binlerce sayı farkla kazandı oyunu.Nasıl kazanmasın ?.O figürler,şen şakrak hareketler.Nefisti..

XBox'ı biliyorsunuz. Vücut hareketlerini algılayan,ve sizi uzaktan bir büyücü gibi gösteren,şahane bir konsol.İşte bizim Harry Potter da, oyunun büyüsüne kapılıp,harika görüntüler bahşetti bize.

Biliyorum,siz de görmek için sabırsızlandınız.Hiçbir yerde bulamayacağınız görüntülerle, daha önce hiç rastlamadığınız Kewell'ı cuma akşamı Florya Günlüğü programıyla Galatasaray Televizyonu'nda takip edebilirsiniz.

Vücut hareketlerini algılayan Nintendo Wi değil miydi ..

Nintendo Wi'de de Xbox'ta da var hareket algılama özelliği.

Geçen sene Kewell olmasaydı bu seneki durtumda bu zamanlarda geçen sene olurduk.Kewell ve Keita bizi taşıdı ilk devre geçen sene.Baros fb maçında sakatlandı.

Geçen sene 5 maçda iyi oynadı diye geçen sene o bizi taşımış olmuyor diğer haftalarda nerdeydi.Evet doğru forvete geçtiği zaman 4-5 hafta etkili oynadı geçen sene ondan önce yedekti zaten sonrada her zaman olduğu gibi sakatlandı

Kewellın 3 senelik performansı oyun bakımından vasattır,istatistik açıdan normaldir

Vaaay takım ne hallerde sen Xbox oynuyorsun utanmadan... Yakıştıramadım Kewell:D

atacak iki tane gol 3-5 asist yapacak gene en buyuk kewell diyeceksiniz

hele bir durun hersene ayni sey:)

reis yarin oynarsa iki golu var rahat olun

Geri
Üst Alt