Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı seyretmedim ama bu adam gitsin artık ya isimi ile oynamasın arkadaş , yüreğini koysada artık birşey beklemiyorum bu adamdan kimse lagaluga yapmasın . Gideceklerin hepsi gitmeli . Yok yakışıklımış yok karizmatıkmiş yok topa vurmayı bilirmiş geçen maçta bir adam çalımlayabildiğini görmedim bukadar vasatın altında adamı tutulmamalı takımda .
Kalmasini isteyenlerin soyledigi sebepler icerisinde yakışıklı olusunu yazan, soyleyen birtane insan evladi yoktur. ne kompleksdir arkadas. kemeri bosaltin azicik, kas kas nereye kadar.
Zayıfım kasmama gerek yok kemer kullanmam . Sen kalmasını isteyebilirsin , bende gitmesini isteyebilirim neden mesajımı alıntalama gereği duydun orasını anlamadım ? Ben çok duyuyorum illa burada yazılmasına gerek yok görünen köy klavuz istemez.
Kewell'ın gitmesini istiyorum , Elano'nun , Mustafa Sarpın , Ayhan'ın , Servet'in ,Ali Turan'ın , Gökhan Zan'ın gitmesini istediğim gibi . Bu benim görüşümdür . . .