#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

kewel ve misim hemen gönderilmeli.

Umarım bu kez taraftarın Daddy cool diye ağlaması dikkate alınmaz ve artık gönderilir . Katkıları tartışılmaz o ayrı .

Bırakın duygusallığı aga,Kewell bitmiş..

Saygım her zaman vardır Kewell'a,fakat artık geriye gidiyor ayakları..

Kalitesine ve geçmişine kimse laf edemez zaten. Ama artık yaşı itibariyle geriye gitmeye başladığı çok açık şekilde görülüyor. Sene sonunda ayrılmak en mantıklı yol olacaktır.

Hangi taşı istiyorsun Kewell, söyle atacam. Bit artık..

okey3.gif

Bundan 1 sene önce Kewell yerine Nonda kalmalı dediğimizde herkes ötüyordu.Şimdi işler neden değişti acaba ?

Yok site yapmalar, yönetime ses duyurmalar felan.

Geçti beyler zamanında söyleyecektiniz.Bu sözleşme şartlarına göre takımda kalmalı her zaman ,10 tane yabancı hakkımız var

üzülerek söylüyorum kewell bitmis 3 mactir berbat ötesi berbat oynuyor bizde hic bu kadar kötü görmemistim kewelli

ıslıklanmadan git kewell. bu ortamda ismine zarar verirsin ancak :(

lanet olsun böyle takıma...

Ya ayağına top gelsin istemiyorum,anlıyomusun beni kiwıl ha ?

Formsuz olabilir, kötü oynayabilir ama ısrarla pas atmak yerine pozisyonu zora sokmanın nedenini çözemedim.

Bu maçı seyretmedim ama bu adam gitsin artık ya isimi ile oynamasın arkadaş , yüreğini koysada artık birşey beklemiyorum bu adamdan kimse lagaluga yapmasın . Gideceklerin hepsi gitmeli . Yok yakışıklımış yok karizmatıkmiş yok topa vurmayı bilirmiş geçen maçta bir adam çalımlayabildiğini görmedim bukadar vasatın altında adamı tutulmamalı takımda .

Bu maçı seyretmedim ama bu adam gitsin artık ya isimi ile oynamasın arkadaş , yüreğini koysada artık birşey beklemiyorum bu adamdan kimse lagaluga yapmasın . Gideceklerin hepsi gitmeli . Yok yakışıklımış yok karizmatıkmiş yok topa vurmayı bilirmiş geçen maçta bir adam çalımlayabildiğini görmedim bukadar vasatın altında adamı tutulmamalı takımda .

Kalmasini isteyenlerin soyledigi sebepler icerisinde yakışıklı olusunu yazan, soyleyen birtane insan evladi yoktur. ne kompleksdir arkadas. kemeri bosaltin azicik, kas kas nereye kadar.

Sezon sonuna kadar bekleyelim belki toparlanır. Ama yine de ağır eleştirilmesine karşıyım. Ne iyi ki o iyi olsun..

Kalmasini isteyenlerin soyledigi sebepler icerisinde yakışıklı olusunu yazan, soyleyen birtane insan evladi yoktur. ne kompleksdir arkadas. kemeri bosaltin azicik, kas kas nereye kadar.

Zayıfım kasmama gerek yok kemer kullanmam . Sen kalmasını isteyebilirsin , bende gitmesini isteyebilirim neden mesajımı alıntalama gereği duydun orasını anlamadım ? Ben çok duyuyorum illa burada yazılmasına gerek yok görünen köy klavuz istemez.

Kewell'ın gitmesini istiyorum , Elano'nun , Mustafa Sarpın , Ayhan'ın , Servet'in ,Ali Turan'ın , Gökhan Zan'ın gitmesini istediğim gibi . Bu benim görüşümdür . . .

Zayıfım kasmama gerek yok kemer kullanmam . Sen kalmasını isteyebilirsin , bende gitmesini isteyebilirim neden mesajımı alıntalama gereği duydun orasını anlamadım ? Ben çok duyuyorum illa burada yazılmasına gerek yok görünen köy klavuz istemez.

Kewell'ın gitmesini istiyorum , Elano'nun , Mustafa Sarpın , Ayhan'ın , Servet'in ,Ali Turan'ın , Gökhan Zan'ın gitmesini istediğim gibi . Bu benim görüşümdür . . .

Bu listeye Arda, Serdar Özkan gibi futbolcularda eklenebilir. Barosu bile eklerim.

Geri
Üst Alt