Ahmet Geçgel
Kırmızı Üye
- 30 Mart 2010
- 1.411
- 0
- 1.146
Cevap: #99 Harry Kewell
Rüyamda hatrick yapıyordu ama rüyamnda işte.
Rüyamda hatrick yapıyordu ama rüyamnda işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hah gene toplanmış Kewell düşmanları.. Sizleri Kewell'ın performansı artınca da burada bişeyler yazmaya bekleriz.. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmekten ne haz alıyorsunuz anlamıyorum.. Her seferinde de cevabı sahada Kewell verdi size.. Kewell'ı konuşabilmek, tartışmak futbol bilgisi gerektirmez aslında.. Çok basit kavramları anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala...

Kewell'ın bu forumdaki kadar abartıldığı başka bir yer var mı acaba![]()
Sana niye batıyor bu? Galatasaray'ın futbolcusu sonuçta, fenerde oynamıyor.
Sarp, Elano, Balta.. falan bunlar fenerde mi oynuyor? Nasıl mantık bu?!
Bu isimleri Kewell ile bir tutuyorsan sana helal olsun o zaman dost. Kewell hoca ayırmaz, arkadaş ayırmaz, maç ayırmaz, büyük bir profesyoneldir. Ama doğru..
Sarp, Elano, Balta.. falan bunlar fenerde mi oynuyor? Nasıl mantık bu?!
Kewell'ı seviyoruz. O da sağolsun 1 milyon Euro gibi cüzi bir paraya Galatasaray'da kalmayı kabul etti, "Taraftarı çok seviyorum, onlar için kalıyorum." dedi. Ki Kewell İngiltere'ye dönüp reklam filmlerinde oynasa daha fazla para kazanırdı.
Siz böyle bir adamı ne diye yerden yere vuruyorsunuz peki, bunu açıkla bana?
Kewell'ı seviyoruz. O da sağolsun 1 milyon Euro gibi cüzi bir paraya Galatasaray'da kalmayı kabul etti, "Taraftarı çok seviyorum, onlar için kalıyorum." dedi. Ki Kewell İngiltere'ye dönüp reklam filmlerinde oynasa daha fazla para kazanırdı.
Siz böyle bir adamı ne diye yerden yere vuruyorsunuz peki, bunu açıkla bana?
Eminim kazanırdı!! Bize 2 maç oynayıp 1 ay yatan; döndükten sonra da taraftara "acaba maçta mı yoksa idmanda mı sakatlanacak" dedirten adam değil; gümbür gümbür top oynayacak adam lazım. Taraftarı seviyormuş falan.. Bu duygusallıkla işimiz zor!
Eminim kazanırdı!! Bize 2 maç oynayıp 1 ay yatan; döndükten sonra da taraftara "acaba maçta mı yoksa idmanda mı sakatlanacak" dedirten adam değil; gümbür gümbür top oynayacak adam lazım. Taraftarı seviyormuş falan.. Bu duygusallıkla işimiz zor!
He yatıyor zaten adam kendi isteyerek sakatlanıyor. Mantığına kurban senin.
O zaman Hagi'ye, Hakan Şükür'e falan yeniden forma verelim. Onlarda isteyerek yaşlanmadı. Mantıktan bahsedene bak!
Sizleri anlamıyorum, sadece biraz mantık. Sene başında Kewell yine bu takımı tek başına sırtladı, bakın sene başında bu, 3 yıl öncesi değil! Bu adam iki ayda nasıl yaşlı, sakatlık kaldıramıyor hale geldi? Değişen fikir sürecinizi gözden geçirin. Kewell toparlayacaktır, çünkü kendine bakıyor. 2-3 maç kötü oynadı diye bu böyle olmayacak.