#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Yaş gidiyor vücud yaşlanıyor arka arka sakatlıkları da vücud ister istemez kaldırmıyor

Hah gene toplanmış Kewell düşmanları.. Sizleri Kewell'ın performansı artınca da burada bişeyler yazmaya bekleriz.. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmekten ne haz alıyorsunuz anlamıyorum.. Her seferinde de cevabı sahada Kewell verdi size.. Kewell'ı konuşabilmek, tartışmak futbol bilgisi gerektirmez aslında.. Çok basit kavramları anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala...

Mantığa bak. :asd:

Tamam Kewell çok büyük bir futbolcu hatta mevcut kadromuzdaki en büyük oyuncu fakat ilk yılında ve ikini yılının yarı döneminde iyiydi diye şuanki Aydın'dan farksız haline katlanmamız gerektiğini göstermez.

Kewell'ın bu forumdaki kadar abartıldığı başka bir yer var mı acaba :rolleyes:

Bu isimleri Kewell ile bir tutuyorsan sana helal olsun o zaman dost. Kewell hoca ayırmaz, arkadaş ayırmaz, maç ayırmaz, büyük bir profesyoneldir. Ama doğru..

O isimlerle Kewell'ı bir tutmam. Ama o Kewell'ı Galatasaray'ın efsaneleriyle de bir tutmam!

Sarp, Elano, Balta.. falan bunlar fenerde mi oynuyor? Nasıl mantık bu?!

Kewell'ı seviyoruz. O da sağolsun 1 milyon Euro gibi cüzi bir paraya Galatasaray'da kalmayı kabul etti, "Taraftarı çok seviyorum, onlar için kalıyorum." dedi. Ki Kewell İngiltere'ye dönüp reklam filmlerinde oynasa daha fazla para kazanırdı.

Siz böyle bir adamı ne diye yerden yere vuruyorsunuz peki, bunu açıkla bana?

Zaten Kewell yüzünden bu haldeyiz.Adamın üç maç kötü oynama kredisi yokmuş.Bu mantıkta insanlara sarp gibileri layık zaten.

Kewell'ı seviyoruz. O da sağolsun 1 milyon Euro gibi cüzi bir paraya Galatasaray'da kalmayı kabul etti, "Taraftarı çok seviyorum, onlar için kalıyorum." dedi. Ki Kewell İngiltere'ye dönüp reklam filmlerinde oynasa daha fazla para kazanırdı.

.

Eminim kazanırdı!! Bize 2 maç oynayıp 1 ay yatan; döndükten sonra da taraftara "acaba maçta mı yoksa idmanda mı sakatlanacak" dedirten adam değil; gümbür gümbür top oynayacak adam lazım. Taraftarı seviyormuş falan.. Bu duygusallıkla işimiz zor!

Eminim kazanırdı!! Bize 2 maç oynayıp 1 ay yatan; döndükten sonra da taraftara "acaba maçta mı yoksa idmanda mı sakatlanacak" dedirten adam değil; gümbür gümbür top oynayacak adam lazım. Taraftarı seviyormuş falan.. Bu duygusallıkla işimiz zor!

He yatıyor zaten adam kendi isteyerek sakatlanıyor. Mantığına kurban senin.

Dostum Mustafa Sarp bu adamdan daha fazla para alıyor.

Servet bu adamdan daha fazla alıyor.

Zaten maç başı ücret alıyor.

Neyin lafını yapıyorsun.

Kewell´ı seviyoruz tamam ama şu hali ile olmayacağı belli artık , boşa kasmayın . Ümit Karan gibi bir adama kolaylıkla goodbye diyen yönetim ve taraftar bir zahmet Kewell´a da desin şunu sene sonu .

O zaman Hagi'ye, Hakan Şükür'e falan yeniden forma verelim. Onlarda isteyerek yaşlanmadı. Mantıktan bahsedene bak!

Adama yatıyor diyerek saygısızlık yaptın, kıvırma. Yaşla alakası yok bunun.Kewell sezon sonu giderse bir şey demem ama böyle bir oyuncuya hemen gitsin tarzı yaklaşım ayıptır.Öyle ya da böyle üç senede bu adam çok emek verdi. Kabul etceksiniz bunu.

Sizleri anlamıyorum, sadece biraz mantık. Sene başında Kewell yine bu takımı tek başına sırtladı, bakın sene başında bu, 3 yıl öncesi değil! Bu adam iki ayda nasıl yaşlı, sakatlık kaldıramıyor hale geldi? Değişen fikir sürecinizi gözden geçirin. Kewell toparlayacaktır, çünkü kendine bakıyor. 2-3 maç kötü oynadı diye bu böyle olmayacak.

Kewell Mtv'nin Cribs programına çıkmış adam. :happynew:

[video=youtube;vWCQaB_rGmM]https://www.youtube.com/watch?v=vWCQaB_rGmM&feature=related[/video]

Kazanacağı kadar kazanmış zaten, 1 milyon Euro Onun Türkiye'de kalmasını sağlayacak para değil. Taraftar için kaldığı belli. Daha neyin hesabını yapıyorsun sen?

Ayrıca o kadar profesyonelsen seni yönetime alalım.

Sizleri anlamıyorum, sadece biraz mantık. Sene başında Kewell yine bu takımı tek başına sırtladı, bakın sene başında bu, 3 yıl öncesi değil! Bu adam iki ayda nasıl yaşlı, sakatlık kaldıramıyor hale geldi? Değişen fikir sürecinizi gözden geçirin. Kewell toparlayacaktır, çünkü kendine bakıyor. 2-3 maç kötü oynadı diye bu böyle olmayacak.

Baros sakatlandı diye gönderelim diyenler var.

Arda'ya laf atılıyor, bizim taraftar böyle.

Geri
Üst Alt