#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Adama yatıyor diyerek saygısızlık yaptın, kıvırma. Yaşla alakası yok bunun.Kewell sezon sonu giderse bir şey demem ama böyle bir oyuncuya hemen gitsin tarzı yaklaşım ayıptır.Öyle ya da böyle üç senede bu adam çok emek verdi. Kabul etceksiniz bunu.

İsteyerek ya da istemeyerek sezonun yarısı yatıyor. İnkar etmenin anlamı yok. Verdiği bütün emekler için teşekkür edilip, devre arasında yollar ayrılmalı.

İsteyerek ya da istemeyerek sezonun yarısı yatıyor. İnkar etmenin anlamı yok. Verdiği bütün emekler için teşekkür edilip, devre arasında yollar ayrılmalı.

Anlamak istemiyorsun. Bize zarar değil ki Kewell.

Adam çok az para alıyor diyorum anlamak istemiyorsun.

Kewell'dan önce gidecek en az 10 adam var bu takımda teşekkür etmeden yollanacak hem de.

Adam şaka gibi ya, aklınca Kewell para için kaldı diyor. Bunu diyene kıçıyla güler millet. Söylediği para da 1 milyon Euro. Kewell reklam çekimlerinden kazanır bu paradan fazlasını.

Mtv Cribs'i izle, gör bakalım paraya ihtiyacı var mı? :)

Taraftar için kaldım diyor adam, Tarık Erkır da kendi kendine triplere girip "Yok para için kaldı." felan diyor. Tarık Erkır'a Gökhan Zan,Sarp, Servet, Ali Turan, Barış Özbek ve Sözkan topiklerinin dışında bir topiğe girememe cezası verirdim elimde olsa. :asd:

Anlamak istemiyorsun. Bize zarar değil ki Kewell.

Adam çok az para alıyor diyorum anlamak istemiyorsun.

Kewell'dan önce gidecek en az 10 adam var bu takımda teşekkür etmeden yollanacak hem de.

Bugün Pino mu kalsın, Kewell mı kalsın diye sorsak taraftarın %90'ı Pino der. Pino 600.000 euro'ya oynarken Kewell 1 milyon euro'ya oynuyor. Bu açıdan bakarsan Kewell bize zarar. Ama Elano, Zan gibilerle kıyaslarsak Kewell elbette makul.

Kewell bundan önce ne kadar para alıyordu? Şimdi az para alıyormuş zararı yokmuş.Çooook emekler vermiş nerde ya bu emekler.Adam 5 ay boyunca sakat o 5 ay dikkate alınmıyorda yaptığı 2-3 asist 6-7 gol süper olarak gösteriliyor.Bu sene takımın en iğrenç oynayan oyuncusu olmasına rağmen bilmem kaç ay önce karpaty maçında süper oynamış nasıl laf edermişiz falan filan..

Bu takımın yuhalanan oyuncuları hala kewelldan daha hırslı hala kewelldan daha savaşçı kewelldan daha iyi oynayan adamlar..

İlk senesinde 6-7 maç iyi performans gösterdikten sonra 3-4 ay sakatlanır daha sonra 1-2 maç daha iyi oynadıktan sonra performansı git gide düşer..2. senede keita arda elano varken yedek konumuna düşer sonra keita ceza alır elano verim sağlayamaz yavaş yavaş ilk 11 de oynamaya başlar.1 maç iyi oynayıp diğer maç rezalet ötesi oynar.Sonra forvete geçer şaşılacak şekilde 4-5 veya 6 maç yapması gerekeni yapar ve sezonu kapatır..Bu sene karpaty ve 5-1 lik maçta iyi oynar ve geri kalan bütün maçlarda herkesden daha beter oynar.Ve en önemli maçlarda yine sakatlık yaşamıştır...

Nerde bu emekler süper oyunlar..Sol açık oyuncuya bak çalım atamaz maç boyunca 2-3 anca orta açar defansa gelmez,gücü yoktur her sene 5 ay sakatlanır ve bu oyuncu harika bir oyuncudur denilir..

Kewelldan önce 10 kişi falan gidecekmiş yok öyle bir şey ilk 3 içindedir kewell..Diğer oyuncular vasat olabilir ama 90 dakika savaşır 34 maçın 30unda oynar fizik güçleri her zaman üst seviyededir.

Kewellın önüne top gelecek uzaktan şut atacak gol olacak diğer 80 dakika da hiçbir halt yapmayacak sonra da al işte büyük oyuncu kewell durur durur vurur,böyle oyunculara ihtiyaç yok.Haklı olarak alex eleştiriliyorken kewella mı laf edilmeyecek

Dar alanda kewellın çalım atabildiğini karşısındaki sağ beki madara ettiğini sürekli bindirdiğini defansa yardım ettiğini ne zaman gördünüz..

İlk senesinde 11-12 maç iyi oynamış 2.senesinde 6-7 maç oynamış 3.senesinde 2 maç iyi oynamış ve bu adam en son eleştirilmesi gereken adammış.

Kewellın bize çoğu maçta birçok zararı olmuştur..Defansa gelmeyerek sol taraftan yediğimiz goller veya önde pres yapmaması topu ileriye taşıyamaması yaptığı birçok pas hatası kaptırdığı birçok top ilerde gol attıramaması takım oyunundan uzak olması kewellın koşması gereken yerlere başkalarının koşması ve o oyuncuların yorulması vb bir sürü şey her şey etkilidir..Nasıl zararı yok.Az boz yaptığı istatistiklere aldanıp mı süper diyorsunuz onun tek görevi o mu ki o görevini bile yapamıyor

Kewell Mtv'nin Cribs programına çıkmış adam. :happynew:

[video=youtube;vWCQaB_rGmM]https://www.youtube.com/watch?v=vWCQaB_rGmM&feature=related[/video]

Kazanacağı kadar kazanmış zaten, 1 milyon Euro Onun Türkiye'de kalmasını sağlayacak para değil. Taraftar için kaldığı belli. Daha neyin hesabını yapıyorsun sen?

Ayrıca o kadar profesyonelsen seni yönetime alalım.

Kewell para için oynuyor yhaaaa.

O evin aidatını nasıl ödeyecek.

:o

Adam şaka gibi ya, aklınca Kewell para için kaldı diyor. Bunu diyene kıçıyla güler millet. Söylediği para da 1 milyon Euro. Kewell reklam çekimlerinden kazanır bu paradan fazlasını.

Mtv Cribs'i izle, gör bakalım paraya ihtiyacı var mı? :)

Taraftar için kaldım diyor adam, Tarık Erkır da kendi kendine triplere girip "Yok para için kaldı." felan diyor. Tarık Erkır'a Gökhan Zan,Sarp, Servet, Ali Turan, Barış Özbek ve Sözkan topiklerinin dışında bir topiğe girememe cezası verirdim elimde olsa. :asd:

"Kewell para için kaldı" olayını nerden çıkarttın? MTV Cribs izleyeceğine otur biraz kitap oku da anlama/algılama kapasiten artsın. Sonra gelir burda yazarsın!

Ya Kewell'ın aldığı 1 milyon Euro bile sorun oldu, iyi mi? Kimse demiyor ki bu yönetim sırf Rijkaard'ı yollamak için 4-5 milyon Euro tazminat verdi?

"Kewell para için kaldı" olayını nerden çıkarttın? MTV Cribs izleyeceğine otur biraz kitap oku da anlama/algılama kapasiten artsın. Sonra gelir burda yazarsın!

Eminim kazanırdı!! Bize 2 maç oynayıp 1 ay yatan; döndükten sonra da taraftara "acaba maçta mı yoksa idmanda mı sakatlanacak" dedirten adam değil; gümbür gümbür top oynayacak adam lazım. Taraftarı seviyormuş falan.. Bu duygusallıkla işimiz zor!

Kitap okuduğumdan olsa gerek; neler demek istediğini, ne kastettiğini anlayabiliyorum. :)

Edit: Bu arada baya saçma bir post atmışsın. Kitap okuyan birisi internette Mtv Cribs'in Kewell bölümünü izleyemez mi? :happynew:

Savasmiyor diyorsunuzda, takim ligte git gite düserken ve avrupa'dan elenirken sahanin ortasina "KENDINIZE GELIN" dercesine takim arkadaslarina bagiran Baros ve Kewell'dir. Tüm bu olaylara ragmen ertesi gün Hakan Balta, Servet,Ayhan vesaire idmana gülerek cikiyor, sakalasiyor vede egleniyor. Kewell gibi adamlar iyse o aksam uykuya dalamaz, üzülürler. Ayhan gibi, havalaninda "disarda taraftar var mi?" diye cümle kurmaz. Profesyoneldir, adamdir ve genclerin örnek almasi gereken bir kisilige sahiptir.

Kewell'in da dedigi gibi "Ben saha icerisindeki yaptigim islerden zevk aliyorsam, taraftarlarimizda zevk ve keyif alir. Ama kendim saha icerisindeki olaylardan memnun degilsem, taraftar da asla olmaz."

ve

"Eger teknik direktörüm bana sahada elinden geleni yapmiyorsun Kewell derse, ben ona hayir ben en iyisi yapiyorum demem. Ben görev adamiyim, ne denilirse onu yaparim."

Ali Ece dün çok güzel dedi.Mustafa Sarp'tan daha az para alıyor bu adam.Ayıptır bu kadar eleştiri.

Kitap okuduğumdan olsa gerek; neler demek istediğini, ne kastettiğini anlayabiliyorum. :)

"Eminim kazanırdı" lafıyla son derece komik olan reklam filmi olayına gönderme yaptım. Diğerini ise taraftar gözüyle yazdım. Yani bizim için herşeyden önce sahadaki performansı önemli olmalı; bizi sevip sevmemesi değil. Kewell'ın paraya ihtiyacı olmadığını senden daha iyi biliyorum, rahat ol sen.

Lan adam zaten maçbaşı ücret alıyor, sizin derdiniz ne yahu?

Kewell maç başına ücret almıyor mu ?

Kewell maç başına ücret almıyor mu ?

Kewell'in sözlesme detaylari:

----------------

Profesyonel oyuncumuz Harry Kewell ile 2010-2011 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;

2010-2011 sezonu için 1.080.000 Avro sabit transfer ücreti, 30.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

"Eminim kazanırdı" lafıyla son derece komik olan reklam filmi olayına gönderme yaptım. Diğerini ise taraftar gözüyle yazdım. Yani bizim için herşeyden önce sahadaki performansı önemli olmalı; bizi sevip sevmemesi değil. Kewell'ın paraya ihtiyacı olmadığını senden daha iyi biliyorum, rahat ol sen.

Komik olan sensin. :)

Senin dünyadan haberin yok, gir bak bakalım Beckham Armani Jeans ile anlaşması yıllık 10 milyon dolar mıymış, değil miymiş? Harry Kewell Beckham kadar olmasa da ünlü birisi, Avustralya'da, İngiltere'de giyim firmalarının vs. reklamlarında oynasa 1 milyon Euro'dan fazla alır yıllık.

adidas-wallpaper_83703.jpg

picture15lo.png

d5a0b0c493ac43fd98abd00bfc5e49ea_67b.jpg

2 milyona bileklik almayan taraftara Kewell'ın ücreti dert olmuş.

Geri
Üst Alt