#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Bugün gergindi biraz..Penaltıyı kaçıracagından korkuyordum, neyseki gol oldu..

Kewell bu kadar kötü oynayan takıma rağmen, mücadelesi ile, isteği ile en iyimizdi!

Takımın en iyisiydi. İlk yarı bittiğinde takımın en çok koşan 2. futbolcusuydu. Kewell 'ı bu takımda kesecek oyuncu tanımıyorum.

Adam iyi oynamasa da mücadelesine birşey diyemiyorsun. Adam profesyonel, terinin son damlasına kadar mücadele ediyor.

Şu adam formanın hakkını sonuna kadar veriyor ya.

İster yaşlı, ister sakat olsun. Kewell'ın üstüne adam tanımıyorum bu takımda. Büyüksün Kewell.

Ayrıca Antep'in savunmacıları adamı kaç kez biçtiler.

maçı getiren sabri-aydın değişikliği kadar kewellın 2 yarıdaki enerjisiydi.soldan yardırmalarıyla gelen kartlar,kazanılan faullerle rakip sahaya gitmemiz.reis ki ne reis.

Lider. Metin Oktay mi ariyorsunuz? Buyrun

Kewell 'a bugün tekme tokat giren, sırtında gezen Antepli oyunculara karşı Kewell 'ın isyan etmesiyle sarı kartı elinde Kewell 'a koşan ve gösteren Bünyamin Gezer 'i de ayrıca kınıyorum.

Bugun sırtında koşarak adam bile taşıdı daha ne yapsın? Elinden geleni yaptığını fark ettiriyor izleyenlere. Futbolu hiç bilmeyen birisi bile izlerken, aaa şu adam çok koşuyor, çok mücadele ediyor der. Hep iyi niyetli, ama El Yasa ve Yalçın gibi adamlar, iyi niyetini çok suistimal ettiler bugün. Sakatlanacak diye korktum. İyi ki 1 sene daha bizde kalmışsın, iyi ki bizim takımdasın Kewell.

takıma Ruh istiyorsanız ey futbolcular Kewel i örnek alın!!!

Elyasa'mıdır ne karın ağrısıdır bir ara onu dövecek sandım. Bütün çirkef ve kasaplar bu adamı buluyor.

Ah o kötü huyu da olmasa..

Popov askerlik arkadaşı galiba.:)Adam ''vay kanka naber ya'' dercesine sarıldı adama.:)

Rijkaardla iyi anlasiyor, bu kesin.

Yabacilarin cogu Rijkaardi cok seviyor.

Cana haric.

Her maç hayranlıkla izliyorum.Profesyonelliği üst derece olan nadir oyunculardan.Her maçta olduğu gibi bu maçtada çok hırslıydın.

Geri
Üst Alt