#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Kewell geçmişine saygımdan dolayı bisey demiyorum, ama buraya kadar reis ...

agzina saglik

"kiz olsam ilk kewell" demeye devam etsin bazi kisiler...

macin icine etti desem, az olur.

pino varken nasil alir hagi bunu oyuna, hala aklim almiyor.

ulan, hic degistirmese bari oyuncu

Bu durumun geçen yılın ortasından bu yana böyle olduğunu söyledik diye burada bir küfür yemediğimiz kaldı arkadaşlar, benim için de Kewell reistir her zaman ama fiziksel olarak gücü değil Türkiye Ligi herhangi bir alt ligde bile yeterli değil artık! Yapması gereken belli! Gitsin memleketine bir kaç yıl da orada takılsın sonrasında tecrübelerini gençlere aktarsın!

Ayrıca futbolcu olarak sakatlık sıkıntısından dolayı yüksek performans orataya koyamayan bütün iyi oyuncular çok iyi teknik direktör olur! Bunu değerlendirme vakti geldi artık reisin!

Kewell bu takimdaki en iyi oyunculardan biri. Ama yasi yuzunden tempoyu uksek tutamiyo. Boyle bi macta culio, yakta gibi oyuncular one cikar, pino girseydi hersey cok degisik olurdu.

Kewell profesyonel, gecmisi iyi bir oyuncu, fakat Kewell ile sezon sonu vedalasmali.

Kewell bu takimdaki en iyi oyunculardan biri. Ama yasi yuzunden tempoyu uksek tutamiyo. Boyle bi macta culio, yakta gibi oyuncular one cikar, pino girseydi hersey cok degisik olurdu.

Yaşla öyle çok alakası yok! Alex'te aynı yaşta ama neler yapıyor görüyoruz. Herifin bir Superman gibi uçup gol atmadığı kaldı. Kewell son derece zayıf ve güçsüz bir oyuncu.

Yerine Pino girmedi diye adama sallamalar, kıyaslamalar başlamış yine. Son 20 dk oyuna giren ve bir yada iki kişi dışında sahada olmayan bir takımda Kewell ne yapsın lan.

Beyler bıkmadınız mı ayağına gelen her topu kaptıran, ikili mücadeleler sonunda sadece arkadan bakan, mücadele gücü olmayan Kewell 'ı izlemekten. 3-4 haftda bir pres yapan olmadığı zaman araya bir pas sallıyor hepsi bu.

68'dk girmis oyuna. stancu denen pahali kazik cikmis. ismini duymadim sahsen. ha bos kaleye atamadi bi kere pardon

Kewellı bende çok severim ama olmuyor.Artık sezon sonu ayrılması gerekir.

Beyler bıkmadınız mı ayağına gelen her topu kaptıran, ikili mücadeleler sonunda sadece arkadan bakan, mücadele gücü olmayan Kewell 'ı izlemekten. 3-4 haftda bir pres yapan olmadığı zaman araya bir pas sallıyor hepsi bu.

Bıkmazlar çünkü o Kewell from Galatasaray.

68'dk girmis oyuna. stancu denen pahali kazik cikmis. ismini duymadim sahsen. ha bos kaleye atamadi bi kere pardon

Stancu denen adam hiçbir şey yapmıyorsa, geriye gelip sonuna kadar mücadele ederek defansa yardım ediyor. Kewell girdikten sonra fener elini kolunu sallaya sallaya kalemize gelmeye başladı!

Geri
Üst Alt