Görkem Akıtürk
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 3.745
- 1
- 1.308
Cevap: #99 Harry Kewell
Kewell geçmişine saygımdan dolayı bisey demiyorum, ama buraya kadar reis ...
Kewell geçmişine saygımdan dolayı bisey demiyorum, ama buraya kadar reis ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezon kewell'ı takımda tutmak saçmalık ötesi olur
Ne kadar artık verimsiz olsada sadece bu sezon sonuna kadar her maç oynasın isterim o ayrı konu.
agzina saglik
"kiz olsam ilk kewell" demeye devam etsin bazi kisiler...
macin icine etti desem, az olur.
pino varken nasil alir hagi bunu oyuna, hala aklim almiyor.
ulan, hic degistirmese bari oyuncu
Keşke bu takımda şampiyonluk görebilseydin.
Kewell bu takimdaki en iyi oyunculardan biri. Ama yasi yuzunden tempoyu uksek tutamiyo. Boyle bi macta culio, yakta gibi oyuncular one cikar, pino girseydi hersey cok degisik olurdu.
Yerine Pino girmedi diye adama sallamalar, kıyaslamalar başlamış yine. Son 20 dk oyuna giren ve bir yada iki kişi dışında sahada olmayan bir takımda Kewell ne yapsın lan.
isabetli bi orta yapmakla baslayabilirdi mesela
Keşke yanından geçen adamın rüzgarından devrilmeseydi.
Keşke yanından geçen adamın rüzgarından devrilmeseydi.
Beyler bıkmadınız mı ayağına gelen her topu kaptıran, ikili mücadeleler sonunda sadece arkadan bakan, mücadele gücü olmayan Kewell 'ı izlemekten. 3-4 haftda bir pres yapan olmadığı zaman araya bir pas sallıyor hepsi bu.
Beyler bıkmadınız mı ayağına gelen her topu kaptıran, ikili mücadeleler sonunda sadece arkadan bakan, mücadele gücü olmayan Kewell 'ı izlemekten. 3-4 haftda bir pres yapan olmadığı zaman araya bir pas sallıyor hepsi bu.
68'dk girmis oyuna. stancu denen pahali kazik cikmis. ismini duymadim sahsen. ha bos kaleye atamadi bi kere pardon