#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Ne etkisi aldigi 10 topun 8'ini kaptiriyor. O 8 gorulmez cunku ismi Kewell ve gecmisi var.

Sahadaki performans acisindan bakarsan bu yil icin gercekten kotu Kewell ki sakatliklari da cabasi.

Sakat olmasa bizde ne isi varmis. Istemiyorum ben sakat oyuncu falan artik. Orayi genclerle doldursunlar. En azindan ileri dogru yatirim olur.

Türkiye liginde ileriye yatırım falan boş ve gerçekdışı. Günü kurtaracaksın, günü kurtardıkça da sana sınıf atlatacak oyuncularla donatacasın takımı. Zamanla üst düzey bir takım olursun. Kewell'da bize sınıf atlatabilecek en ideal oyunculardan. Sadece saha içi performansıyla değil

gencleri yedekte curutelim sonra girip iki hata yapsin yuhlansin ohhh ne guzel

+4 icin kewell gibi 2 adam daha bulsak keske

Niye curusun dogru hamleleri yaptiktan sonra.

Siz yildiz yapiyorsunuz Kewell'i ben degil. Gecmiste yildizdir fakat simdi degil ve maca sonradan girdikten sonraki performanslarini da goruyoruz. Burda objektiflik soz konusu ise her oyuncu icin esit olmali. Balta ben de sevmem topuk pasi atar pofffff falan guzel hareketti denmez fakat Kewell yapsa ve o macta tum toplari kaptirsa gene wowwwwww heyo falan olur. Gecmisleri simdiki degerlendirmeleri engelliyor futbolcularin.

Baltasi Serveti Sarpi Ayhani zaten yanlis o yanlislari kullanarak diger yanlislar dogru yapilmamali ki fazlaca yapiliyor.

O oynayacak olan gençler Kewell'ı örnek almalı. Bu yüzden Kewell kalmalı.

Niye curusun dogru hamleleri yaptiktan sonra.

Siz yildiz yapiyorsunuz Kewell'i ben degil. Gecmiste yildizdir fakat simdi degil ve maca sonradan girdikten sonraki performanslarini da goruyoruz. Burda objektiflik soz konusu ise her oyuncu icin esit olmali. Balta ben de sevmem topuk pasi atar pofffff falan guzel hareketti denmez fakat Kewell yapsa ve o macta tum toplari kaptirsa gene wowwwwww heyo falan olur. Gecmisleri simdiki degerlendirmeleri engelliyor futbolcularin.

Baltasi Serveti Sarpi Ayhani zaten yanlis o yanlislari kullanarak diger yanlislar dogru yapilmamali ki fazlaca yapiliyor.

ok tamam

+2+2 icin nedir onerin?

Kewell'ın kalmasını şu yönden istemem, Adnan Polat zihniyeti, Kewell'ı bir sezonda 40-45 maç yapar olarak görürse, yerine ve kanatlara oyuncu almaz, Arda'da sakatlandığı zaman tamamen çökeriz yine. Ama adam akıllı Keita vari kanat oyuncuları alınacaksa, Kewell çok iyi ama çok iyi son 30-40 dakika oyuncusu olur. Yani takım iyi kurulduktan sonra +2+2 için kalmalı.

Culio+Pino+2 tane genc

2 genc ne yapacak kadroya bile giremeyip?

buyuk takimlarin acak 1-2 genc cikarma luksu var

bizde o kontenjanin 1 i emre colak zten

senn dedigin adamlar hic bir ise yaramaz o durumda

1 sene top oynamayan genc curur curur

orada sana oyle bir adam lazimki hem zorda iken ise yarayacak

hem sorun cikarmayacak hem ornek olacak

9 ve 10.yabancılar hiç olmasın bence.

Çok yabancı,huzursuzluk demek.

Yerli kalitesi arttırılırsa 3-4 yabancı ile bile oynayabiliriz.

2 genc ne yapacak kadroya bile giremeyip?

buyuk takimlarin acak 1-2 genc cikarma luksu var

bizde o kontenjanin 1 i emre colak zten

senn dedigin adamlar hic bir ise yaramaz o durumda

1 sene top oynamayan genc curur curur

orada sana oyle bir adam lazimki hem zorda iken ise yarayacak

hem sorun cikarmayacak hem ornek olacak

Culio ve Pino +2 oldugunda zaten kesinlikle sakatlar o arti +2'yi doldurur. Baros kronikse zaten direk +3 olur. Takimin durumuna gore ideal sekilde kullanirsin yabanci kontejani. Sakat+sakat buyuk risk ki Kewell da bu risk de var. Para sorun degil daha etkili oyuncu alinir istenildikten sonra.

Ya curumez niye curusunler. Turkiye'de olmaz mantigi bugune kadar denenmemis birsey nasil olmuyormus.

Edit: Zaten yabanci dagilimi da cok onemli. Kaliteli Turkler alamazsan mecbur kalacaksin orta saha ve defans icin yabanci almaya ki bence defans kaleci ve orta saha cok buyuk problem. Arda kalirsa Arda ve Pino ile sol kanat kurtarilir fakat kurtarilacak kocaman bir defans kaleci ve orta saha sorunu da var.

Arda ve Pino varsa niye Kewell'i tutayim. Yabanci defans ve yabanci yedek defans Turkler alinmazsa yabanci orta saha ve yabanci yedek orta sahalar vs. vs. alinir.

Culio ve Pino +2 oldugunda zaten kesinlikle sakatlar o arti +2'yi doldurur. Baros kronikse zaten direk +3 olur. Takimin durumuna gore ideal sekilde kullanirsin yabanci kontejani. Sakat+sakat buyuk risk ki Kewell da bu risk de var. Para sorun degil daha etkili oyuncu alinir istenildikten sonra.

Ya curumez niye curusunler. Turkiye'de olmaz mantigi bugune kadar denenmemis birsey nasil olmuyormus.

o tifillara guvenceme kewella guvenirim millet sakatken arada

....................xxxxxxxxxxxxxx....................

xxxxxxxxxx.....Neill..............xxxxxxxx......xxxxxxxxx

.........................Cana...........................

Zaten surekli defans diyorsun ve kalsin diyorsun al direk +6 doldu. Sabri'yi ekle +5. Kullan Baros'u +6. Sol kanatta Arda diyelim sag kanat Kazim vs. vs. Servet ve Balta'dan nefret ediyorsun. Onlarin da alamazsan yerlilerini onlari da yedekleyeceksin yabancilarla. BAM'dan da nefret ediyorsun onlari da yedeklemeyecek sekilde transfer yapmalisin. Ve orta saha ne kadar kaliteli Turk alabileceksin. Sakatliklar vs. vs. olacak bu sakatliklar sirasinda niye Kewell'i tutup risk alasinki. Zaten Baros ile o risk aliniyor. Hem oynadigi bolge ki o isi Pino da yapar ve istersen eger yedekleyeceksen de forvet ve kanat oynayabilen fazla sakatlanmayan bir oyuncu ile yedeklersin.

Bence hem sakatlik performans yasindan dolayi hem de alinacak kaliteli yerli oyuncularin az oldugundan dolayi hem de daha oncelikli bolgelerden dolayi kullanilmamali Kewell.

kewell kalmalıdır.kewell gibi adamların değerini bilmeyenler yarın ülkeye kewell'dan büyük oyuncularda gelse onun da değerini bilmezler.muhtemelen bugün kewell'a sallayan zihniyet geçmişte hakan şükür'e , hasan şaş'a salllayan zihniyettir.basitçe kewell'ı sevmiyorum diyeceğinize bazı bahanelerin ardına sığınarak bu adama büyük saygısızlık yapıyorsunuz.mantıksız eleştiri yapan çok kişi var.gerek burada gerek diğer forumlarda okuduğum kadarıyla.adam bir röportaj verdi herkes salyasını akıtarak büyük hayranlıkla izledi,konuştu değerlendirdi.böyle adamlara bu ülkenin ihtiyacı vardır.o yıldız değil diyen rıdvan'ın bile gözleri parlıyordu.benim için önemli olan burada futbolu bırakabileceğini söylemesi.bunu çok isterim.kewell ve baros 2000'deki kadrodaki efsaneleştirdiğimiz futbolculardan sonra gelen en iyi futbolcular.daha da gelmedi bu kadar çok sevdiğimiz ve değerli adam şu 3 yılda.ha yabancı geldi kaliteli adam geldi ama hiçbiri bu adamlar kadar olamadı.kewell ve baros'un şansızlığı(büyük ölçüde) onların döneminde adnan polat ve yönetimi gibi başarısız bir yönetim olmasıdır 3 senedir değişen bir kadro gelen giden adamın sayısı belli değil aynı şekilde tenik direktörün bunlar üst üste binince başarı neden gelmedi demek biraz komik kalıyor.sadece bu sene ile değerlendiremezsiniz kewell gibi oyuncuları.barosu ardayı vs. 3'ü de yoktu ki bu üçlü benim unutamayacağım bir üçlüdür.ortada takım vardı da tek suçlu kewell oldu.eleştiri yapanlar böyle eleştiri yapıyor.ortada bu sene takım yoktu.takım olamayan bir takımdan ne bekliyorsunız.kewell'ın bu takımı kurtarmasını mı.adamın sakatlığını , hastalığını bilip alan sonrada bu yüzden suçlayansınız.kusura bakmayın bunun için suçlayamazsınız.iyi oynadığında muhteşem kewell bir maç kötü oynadığında tü kaka yapamazsınız.ortada bir takım yokken suçlayacak biri arayamazsınız arasanız da bu kewell olmamalı.kewell'ın kalmasını destekleyenlere veya sevenlere de "yakışıklı oyuncu takımı kurtarmaz cart curt" deyip hem kewellı hemde kendinizi küçültmeyin.bu adam kariyerini yüzüyle kazanmadı yeteneğiyle kazandı.kewellın meziyeti yakışıklılığıyla sınırlı değildir.bu tür sözler çok çocukça.özellikle kızlar yorum yaptığında söyleniyor bu ayrıca.kewell çok büyük bir değer ve bu değerin tarihe geçmesi benim için önemli.ki; kewell'ı kurtarıcı gözüyle değerlendirirseniz zaten yanlış yoldasınız.kewell doğru değerlendirildiğinde verim alınabilecek oyuncu ama geçen sene biz kalmasını istedik ve kaldı istenilen gibi değerlendirilemedi.extra sorumluluk ve görevler verildi.transfer politikasının yanlışlığı yüzünden.dahaaaaaa 2. yarı yedek bir forvetimiz oldu dikkatinizi çekerim.asıl problemler görülmek istenmedi veya çok geç görüldü.kewellıda böyle değerlendirirseniz.ateşe atarsınız.veya taraftarın önüne.görüldüğü üzre.bu kişilik bazı eleştirleri hiç haketmiyor.ben saygısızlık olarak görüyorum.hakan şükür eleştirilirken de biz burdaydık şahssım adına konuşayım hasan şaşın kafasına madde atılırken de burdaydık sakatlığı zamanı barosa gitsin diyen zihniyet konuşurken de burda ardaya ahip çıkılmazken(çıkılmıyorken de ) burdayız.-hatta servethakan bile eleştirilirken.-bana kalırsa baros,pino ve kewell dışında kim giderse gitsin.kewell'ı 6+2+2 (kalın 2'sinde değerlendiririm.culio da olabilir.) 4'de kaliteli yabancı alırım.önemli olan türk futbolcular.yabancılar sorun değil o kadar.kaliteli türk nasıl bulacağız bunu düşünün.kewell gitsin diye bahaneler bulunacağına.açıkcası benim göz zevkimin kewell'a ihityacı var.(göz zevki derken yine yakışıklılığına çevrilir) ama neyse, klasına , futbol bilgisine , zekasına , duruşuna. saha da ihtiyacım var.bence masaya oturulmalı en azından tartışılmalıdır galatasaraydaki geleceği kewell bunu hakediyor.sonuna kadar !

11u8dfn.jpg

ahaha :D

[video=youtube;E8PF3f1fY54]https://www.youtube.com/watch?v=E8PF3f1fY54&feature=related[/video]

hala kalmalı diyen adamlar var yahu ,adamın adım atacak mecali yok hala kalsın diyen zihniyete bak yahu ,ayıp kardeşim ayıp sizin garezinizmi var koskoca takıma ,ikinci ligemi düşürmek istiyorsunuz koskoca Galatasarayı.. yeter yahu yeter artık...

Biz adamı ilk 11 olarak mı kalsın diyoruz. 6+2+2 de kalsın diyoruz.

Geri
Üst Alt