Cevap: #99 Harry Kewell
kewell kalmalıdır.kewell gibi adamların değerini bilmeyenler yarın ülkeye kewell'dan büyük oyuncularda gelse onun da değerini bilmezler.muhtemelen bugün kewell'a sallayan zihniyet geçmişte hakan şükür'e , hasan şaş'a salllayan zihniyettir.basitçe kewell'ı sevmiyorum diyeceğinize bazı bahanelerin ardına sığınarak bu adama büyük saygısızlık yapıyorsunuz.mantıksız eleştiri yapan çok kişi var.gerek burada gerek diğer forumlarda okuduğum kadarıyla.adam bir röportaj verdi herkes salyasını akıtarak büyük hayranlıkla izledi,konuştu değerlendirdi.böyle adamlara bu ülkenin ihtiyacı vardır.o yıldız değil diyen rıdvan'ın bile gözleri parlıyordu.benim için önemli olan burada futbolu bırakabileceğini söylemesi.bunu çok isterim.kewell ve baros 2000'deki kadrodaki efsaneleştirdiğimiz futbolculardan sonra gelen en iyi futbolcular.daha da gelmedi bu kadar çok sevdiğimiz ve değerli adam şu 3 yılda.ha yabancı geldi kaliteli adam geldi ama hiçbiri bu adamlar kadar olamadı.kewell ve baros'un şansızlığı(büyük ölçüde) onların döneminde adnan polat ve yönetimi gibi başarısız bir yönetim olmasıdır 3 senedir değişen bir kadro gelen giden adamın sayısı belli değil aynı şekilde tenik direktörün bunlar üst üste binince başarı neden gelmedi demek biraz komik kalıyor.sadece bu sene ile değerlendiremezsiniz kewell gibi oyuncuları.barosu ardayı vs. 3'ü de yoktu ki bu üçlü benim unutamayacağım bir üçlüdür.ortada takım vardı da tek suçlu kewell oldu.eleştiri yapanlar böyle eleştiri yapıyor.ortada bu sene takım yoktu.takım olamayan bir takımdan ne bekliyorsunız.kewell'ın bu takımı kurtarmasını mı.adamın sakatlığını , hastalığını bilip alan sonrada bu yüzden suçlayansınız.kusura bakmayın bunun için suçlayamazsınız.iyi oynadığında muhteşem kewell bir maç kötü oynadığında tü kaka yapamazsınız.ortada bir takım yokken suçlayacak biri arayamazsınız arasanız da bu kewell olmamalı.kewell'ın kalmasını destekleyenlere veya sevenlere de "yakışıklı oyuncu takımı kurtarmaz cart curt" deyip hem kewellı hemde kendinizi küçültmeyin.bu adam kariyerini yüzüyle kazanmadı yeteneğiyle kazandı.kewellın meziyeti yakışıklılığıyla sınırlı değildir.bu tür sözler çok çocukça.özellikle kızlar yorum yaptığında söyleniyor bu ayrıca.kewell çok büyük bir değer ve bu değerin tarihe geçmesi benim için önemli.ki; kewell'ı kurtarıcı gözüyle değerlendirirseniz zaten yanlış yoldasınız.kewell doğru değerlendirildiğinde verim alınabilecek oyuncu ama geçen sene biz kalmasını istedik ve kaldı istenilen gibi değerlendirilemedi.extra sorumluluk ve görevler verildi.transfer politikasının yanlışlığı yüzünden.dahaaaaaa 2. yarı yedek bir forvetimiz oldu dikkatinizi çekerim.asıl problemler görülmek istenmedi veya çok geç görüldü.kewellıda böyle değerlendirirseniz.ateşe atarsınız.veya taraftarın önüne.görüldüğü üzre.bu kişilik bazı eleştirleri hiç haketmiyor.ben saygısızlık olarak görüyorum.hakan şükür eleştirilirken de biz burdaydık şahssım adına konuşayım hasan şaşın kafasına madde atılırken de burdaydık sakatlığı zamanı barosa gitsin diyen zihniyet konuşurken de burda ardaya ahip çıkılmazken(çıkılmıyorken de ) burdayız.-hatta servethakan bile eleştirilirken.-bana kalırsa baros,pino ve kewell dışında kim giderse gitsin.kewell'ı 6+2+2 (kalın 2'sinde değerlendiririm.culio da olabilir.) 4'de kaliteli yabancı alırım.önemli olan türk futbolcular.yabancılar sorun değil o kadar.kaliteli türk nasıl bulacağız bunu düşünün.kewell gitsin diye bahaneler bulunacağına.açıkcası benim göz zevkimin kewell'a ihityacı var.(göz zevki derken yine yakışıklılığına çevrilir) ama neyse, klasına , futbol bilgisine , zekasına , duruşuna. saha da ihtiyacım var.bence masaya oturulmalı en azından tartışılmalıdır galatasaraydaki geleceği kewell bunu hakediyor.sonuna kadar !