#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Kewell bu sezon ne yaptı? Adam 3 haftada bir sakat Kewell eski Kewell değil.Sen yakışıklı adam görücen diye Galatasaray'ın geleceğiyle oynanmaz.

siz de mi sorun var bende mi hiç çözemeyeceğim.bir yakışıklıdır tutturmuş gidiyorsunuz.yakışıklılıktan kim bahsetti allah aşkına.adam 60 yaşına gelsin hala aynı şekilde seveceğim.o zaman ne diyebileceksiniz bilmiyorum.

senin için bir şey ifade etmez benim için ediyor.benim yorumuma katılmak zorunda değilsin.ben kewellı sadece 1 sezonla da değerlendirmem.sadece oyunuyla da.kewell'ın kalmasıyla galatasaray'ın geleceğiyle oynanıyorsa vay halimize.

+buraya tartışmak için gelmedim.özgürce yorum yapmak istiyorum.saygılar.

kewell pino culio arda neill baros cana konularini on denetlemeli yapmamiz lazim reisler

servet balta sarp konularinin her birine toplamda 3 tane asagilayici yorum yapmadan bu konulara girip elestirmek yasak olsun

mesela

servete 3

baltaya 3

sarpa 2

asagilayici mesaj attiysaniz

kewell a 1

ardaya 1

asagilayici mesaj hakkiniz var

diger 2 taneyi ise problemin cozumunde kullanmaniza gerek yok

kafanizi karistirmak icin verdim onu

ama eger

1. gruba 3 mesaj atmak icin 2. grupta kime kac asagilayici mesaj daha yazmam gerekir diye sorsaydim

cevap

SARP 1 tane

olurdu

siz de mi sorun var bende mi hiç çözemeyeceğim.bir yakışıklıdır tutturmuş gidiyorsunuz.yakışıklılıktan kim bahsetti allah aşkına.adam 60 yaşına gelsin hala aynı şekilde seveceğim.o zaman ne diyebileceksiniz bilmiyorum.

senin için bir şey ifade etmez benim için ediyor.benim yorumuma katılmak zorunda değilsin.ben kewellı sadece 1 sezonla da değerlendirmem.sadece oyunuyla da.kewell'ın kalmasıyla galatasaray'ın geleceğiyle oynanıyorsa vay halimize.

+buraya tartışmak için gelmedim.özgürce yorum yapmak istiyorum.saygılar.

Adamlar V.Nistelrooy'u,Raul'u,Guti'yi gönderiyorlar yeri geldiğinde.Artık bu saatten sonra Kewell'ın Galatasaray'a katkı veremeyeceği çok açık!

Adamlar V.Nistelrooy'u,Raul'u,Guti'yi gönderiyorlar yeri geldiğinde.Artık bu saatten sonra Kewell'ın Galatasaray'a katkı veremeyeceği çok açık!

geleceği bu kadar net görebilmen olağanüstü.öncelikle şunu bil ki,

bazı eleştiren arkadaşların yorumlarını okudukça bende gitmesini istiyorum ama benim için kewell gibi bir futbolcunun kariyerimi burada bitirmek istiyorum demesi çok önemli.kalmasını bu yüzden istiyorum.yoksa inan bazı yorumları artık kaldıramıyorum bana denmiş gibi üzüyor.

biz kadromuzu eksiksiz ve kaliteli adamlarla dolduralım.ondan sonra gerçekten harry'e ihtiyaç yoksa gönderilsin.6+2+2 iyi değerlendirildiğinde + bir de kewell i asla kötü olamaz ve katkı veremeyeceği kesin bir dille iddia edilemez.bana göre. (.

Biraz önce biten Almanya-Avustralya macinda ceza sahasi icinde yere düsürülmesi sonucu takimina penalti kazandiran ve galibiyeti saglayan aslan!

Helal olsun. Bu gece Almanlar'i yikmis. :tiphat:

Futbolu Galatasray'da birakmasini cok istiyorum. Alt yapidan gelecek oyunculara onumuzdeki yillarda cok sey ogretebilir

Hicbirsey ögretemez, aa pardon, ögretebilir, kronik sakat oldugun halde yillarca, yarim sezonluk top oynamadan bile nasil milyonlari kazanabilirsin, ögretir ...

Hicbirsey ögretemez, aa pardon, ögretebilir, kronik sakat oldugun halde yillarca, yarim sezonluk top oynamadan bile nasil milyonlari kazanabilirsin, ögretir ...

Selman biraz dozu kaçırmıssın kardeş... Kenarda 6+2 'de işe yaramaz biri olacağını Kewell olsun daha iyi. Hatta 1 sene oynadıktan sonra altyapının başına geçsin. Neden altyapı dersen futbol bilgisi, kültürü üst düzeyde. Mesala ben 15-16'lı yaşlarda olsam Kewelin gözlerinin içine bakarım ne diyor, ne kaparım ondan diye. Heleki NTV'deki konuşması futbol okullarında ders olacak nitelikteydi...

Kewel eğer Türk olsaydı, alt yapıda ki oyuncuların yaşam koçu olabilirdi.

Servetten az kazanıyor. Hemde maç başı ücret alıyor.

Gökhan Zan'dan az kazanıyor. Hem de maç başı ücret alıyor.

B_a1fd9a10a3e7c2c64f0dc25a6da88faa.jpg

almanyaya karsi penaltimi yaptirmis?

sanki zaplarken oyle birsey gordum

Geri
Üst Alt