- 4 Temmuz 2009
- 10.571
- 1
- 1.363
Cevap: #99 Harry Kewell
Kewell seneye 34 oluyor.
kewell da 32 yaşında (!)
Kewell seneye 34 oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kewell da 32 yaşında (!)
Kewell bu sezon ne yaptı? Adam 3 haftada bir sakat Kewell eski Kewell değil.Sen yakışıklı adam görücen diye Galatasaray'ın geleceğiyle oynanmaz.
Kewell seneye 34 oluyor.

Olm niye 33 yerine seneye 34 oluyor diyorsun ?![]()
siz de mi sorun var bende mi hiç çözemeyeceğim.bir yakışıklıdır tutturmuş gidiyorsunuz.yakışıklılıktan kim bahsetti allah aşkına.adam 60 yaşına gelsin hala aynı şekilde seveceğim.o zaman ne diyebileceksiniz bilmiyorum.
senin için bir şey ifade etmez benim için ediyor.benim yorumuma katılmak zorunda değilsin.ben kewellı sadece 1 sezonla da değerlendirmem.sadece oyunuyla da.kewell'ın kalmasıyla galatasaray'ın geleceğiyle oynanıyorsa vay halimize.
+buraya tartışmak için gelmedim.özgürce yorum yapmak istiyorum.saygılar.
Adamlar V.Nistelrooy'u,Raul'u,Guti'yi gönderiyorlar yeri geldiğinde.Artık bu saatten sonra Kewell'ın Galatasaray'a katkı veremeyeceği çok açık!
Hicbirsey ögretemez, aa pardon, ögretebilir, kronik sakat oldugun halde yillarca, yarim sezonluk top oynamadan bile nasil milyonlari kazanabilirsin, ögretir ...
Hicbirsey ögretemez, aa pardon, ögretebilir, kronik sakat oldugun halde yillarca, yarim sezonluk top oynamadan bile nasil milyonlari kazanabilirsin, ögretir ...
Gökhan Zan'dan az kazanıyor. Hem de maç başı ücret alıyor.