#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

O zaman şöyle sorayım :) Yabancı sınırı doldu birini göndermek zorundasın ? Şu anki perfonmansları ile kimi gönderirsin yada şöyle sorayım , perfonmansı sezon sonuna kadar böyle süren yabancılar hepsi dahil +2+2 de yok doldu ve yabancı almak zorundasın ilk kim gelir aklına gitmesi gereken ? :) Gerçekten benim gelmedi :)

Ben kimsenin gitmesini istemiyorum. Geçen sene Nonda gönderilirken içim sızladı. Linderoth'un gitmesine sevindim bir tek. Adam salondan çıkmıyordu. :D

Kewell yine maçdaydı , spiker çok güzel söyledi milyonlarca taraftar onları sahada görmek istiyor diye . Ama bu Kewell için artık çok zor bir durum , hiç oynuyacağını düşünmüyorum umarım yanıltır . Bir kronikleşmiş sakatlığı var bu bir gerçek bunu kimse göz ardı etmesin ... Onun için zaten yönetim maç başı önerdi adama . 6+2+2 olmasaydı ben Kewell'ı gönderileceklerin başında yazardım herhalde. Çünkü başka aklıma gelmiyor yabancı olarak şu anda verim alamadığımız Hmmm var mı ? Yok galiba :)

Yonetim - Kewell iliskini hic acmayalim zaten, o da ayri bir utanc konusu. Sen adami sirf taraftar baskisindan tut takimda, sirtindaki numarayi da al, uvey evlat muamelesi yap. Asaletinden sesini cikarmadi sagolsun. Bizim yonetim de utanip, yerin dibine girsin bir zahmet. benim gozumde bu konu yuzunden bitmistir hepsi.

Sakatligina gelince, oynadigi cogu macta zaten 60 dk oynuyor ki, burda servetin, mustafanin 90 dk oynamasindan 10 kat daha ustun bir futboldan bahs ediyoruz. Herhangi birinden bahsetmedigimiz icin 30 dk oynasa bile her zaman basimizin ustunde yeri olmali. Lincoln, linderoth, elano gibi isimlere gosterilen sabri Harry de hak ediyor sanirim. Iyilesip, kaldigi yerden devam edecektir, goreceksiniz..

Ayrica Kendisi ve Hagi bu kulubede oldugu surece birileri bir seyler kapmaya baksinlar. Misal; Emre colak, aydin yilmaz, serkan vs vs.

Profesyonel futbolcumuza saygısızlık içeren mesajından ötürü banlandı. Herkes tartışabilir ama " Saygı " sınırını aşmadan.

Kişiye özel bir hitap değildir bu yazdığım ancak yazdığın ile hiç uyuşmayan bir mesaj gördüm .

"Nesin? Kac gram beynin varda klavyeden salliyorsun? Kewell konusunda msj yaza bilmen bile hata"

hmmmm...

Profesyonel futbolcumuza saygısızlık içeren mesajından ötürü banlandı. Herkes tartışabilir ama " Saygı " sınırını aşmadan.

Eyvallah.

Üyelere karsi saygisizliga ne diyoruz?

Talebim: Banin geri cekilmesi.

Ha sizlerin kararlarini tartisacak konumda olmadigimi biliyorum, ama bir forum üyesi olarakda adaleti yaratmakda benim görevlerimden birisi.

Yorum, karar sizin.

Yonetim - Kewell iliskini hic acmayalim zaten, o da ayri bir utanc konusu. Sen adami sirf taraftar baskisindan tut takimda, sirtindaki numarayi da al, uvey evlat muamelesi yap. Asaletinden sesini cikarmadi sagolsun. Bizim yonetim de utanip, yerin dibine girsin bir zahmet. benim gozumde bu konu yuzunden bitmistir hepsi.

Sakatligina gelince, oynadigi cogu macta zaten 60 dk oynuyor ki, burda servetin, mustafanin 90 dk oynamasindan 10 kat daha ustun bir futboldan bahs ediyoruz. Herhangi birinden bahsetmedigimiz icin 30 dk oynasa bile her zaman basimizin ustunde yeri olmali. Lincoln, linderoth, elano gibi isimlere gosterilen sabri Harry de hak ediyor sanirim. Iyilesip, kaldigi yerden devam edecektir, goreceksiniz..

Ayrica Kendisi ve Hagi bu kulubede oldugu surece birileri bir seyler kapmaya baksinlar. Misal; Emre colak, aydin yilmaz, serkan vs vs.

Onda zaten bir sıkıntımız yok ben +2+2 olmasaydı diyorum ? Benim ilk aklıma gelen Kewell'ın gönderilmesi oluyor bu benim şahsi fikrim benim gibi düşünen birçok insan olacaktır aynı senin düşüncende olan insanların olabileceği gibi.

Bu haliyle Emre Çolaktan daha diri olacağı kesin.

O zaman şöyle sorayım :) Yabancı sınırı doldu birini göndermek zorundasın ? Şu anki perfonmansları ile kimi gönderirsin yada şöyle sorayım , perfonmansı sezon sonuna kadar böyle süren yabancılar hepsi dahil +2+2 de yok doldu ve yabancı almak zorundasın ilk kim gelir aklına gitmesi gereken ? :) Gerçekten benim gelmedi :)

Emin ol Kewell degil o isim. Şu anki perfonmansları ile kimseyi gonderme zaten. 10 hafta ve Baros da sakat. O mu gitsin? Kac hafta tahammulunuz var Kewell'a? Su kulubede futbolcu sifatiyla para kazanan bir ton yerli futbolcu var. Yabancilardan bahs ediyoruz ama sayginizi esit sekilde hak ediyorlar.

Onda zaten bir sıkıntımız yok ben +2+2 olmasaydı diyorum ? Benim ilk aklıma gelen Kewell'ın gönderilmesi oluyor bu benim şahsi fikrim benim gibi düşünen birçok insan olacaktır aynı senin düşüncende olan insanların olabileceği gibi.

Geçen sene gol falan attı bizi taşıdı diyenler olacaktır ama geçen yıl kötüydü, çok oyuna karışıyordu ve yavaşlamasına sebeb oluyordu. Bu sene çok maç yapmadı ama ilk senesinde ki gibi kanatta oynadığı bir kaç maç iyiydi. Kimi gönderirsine gelirse konu evet Kewell gider çünki alternatif çok.

Kişiye özel bir hitap değildir bu yazdığım ancak yazdığın ile hiç uyuşmayan bir mesaj gördüm .

"Nesin? Kac gram beynin varda klavyeden salliyorsun? Kewell konusunda msj yaza bilmen bile hata"

hmmmm...

Bu mesaj ben ceza verdikten sonra yazıldı. Ve sonradan düzeltildi zaten. Öncesinde tahrik ve hakaret var.

Eyvallah.

Üyelere karsi saygisizliga ne diyoruz?

Talebim: Banin geri cekilmesi.

Ha sizlerin kararlarini tartisacak konumda olmadigimi biliyorum, ama bir forum üyesi olarakda adaleti yaratmakda benim görevlerimden birisi.

Yorum, karar sizin.

Üzgünüm. Bu ceza geri çekilirse diğer cezaların da geri çekilmesi gerekir.

Not ;

Konumuz Harry Kewell. Tartışma ve ceza konusu kapanmıştır.

Elano hic bir sey oynamiyor. Pino 2 mactir iyi. Lorik cana, Misi belirsiz. Neill ve Baros disinda istikrarli bir yabanci yok. Kewell da bunlara dahildi ama adam sadece 3 haftadir yok.

Emin ol Kewell degil o isim. Şu anki perfonmansları ile kimseyi gonderme zaten. 10 hafta ve Baros da sakat. O mu gitsin? Kac hafta tahammulunuz var Kewell'a? Su kulubede futbolcu sifatiyla para kazanan bir ton yerli futbolcu var. Yabancilardan bahs ediyoruz ama sayginizi esit sekilde hak ediyorlar.

Oooo sen konuyu nereye çektim ya :) Ben yabancı alınması gerek diyorum sen Türk'lerden bahsediyorsun bana . +2+2 yok olsa diyorum sen eşit olmalı vs . Tabii ki eşit olmalı ancak yabancı almak gerekicek ee kim gidecek sana göre bana isim ver mesela ? Saygı duyayım emin ol Kewell değil diyorsunda kim giderdi mesela ?

Edit : OK yazdıklarına saygılıyım senin kararındır en son yazdığın mesajı yeni gördüm . Sen bütün yabancılar gitsin ancak kewell gidemez diyorsun :)

Geçen sene gol falan attı bizi taşıdı diyenler olacaktır ama geçen yıl kötüydü, çok oyuna karışıyordu ve yavaşlamasına sebeb oluyordu. Bu sene çok maç yapmadı ama ilk senesinde ki gibi kanatta oynadığı bir kaç maç iyiydi. Kimi gönderirsine gelirse konu evet Kewell gider çünki alternatif çok.

Haklısın.

Bu mesaj ben ceza verdikten sonra yazıldı. Ve sonradan düzeltildi zaten. Öncesinde tahrik ve hakaret var.

Üzgünüm. Bu ceza geri çekilirse diğer cezaların da geri çekilmesi gerekir.

Ok .

Elano hic bir sey oynamiyor. Pino 2 mactir iyi. Lorik cana, Misi belirsiz. Neill ve Baros disinda istikrarli bir yabanci yok. Kewell da bunlara dahildi ama adam sadece 3 haftadir yok.[/QUO

elano'yu hagi reis tam randımanla kullanacaktır. bunun sinyalini şener maçında verdi zaten. ha kewell'a gelince kimse gitsin demiyor zaten ama sahada görememeye de artık tahammülümüz kalmadı şurda oynayacağı en fazla 2 sene onu da trübünde geçirmeye başladı ama sakat olmayan bir kewell zaten sevgilimiz.

ban yeme olayını özetlesin biri gece gece 10 sayfa okutmayın bana:D

Admin, Moderatör arkadaslari ve abilerimizi, kararlari hangi kiriterlere göre verdiklerini tekrar gözden gecirmeleri güzel olacaktir diye düsünüyorum.

Sesimi duyurabiliyorsam ne mutlu bana. :D

Hayirli geceler herkese.

Tam tersi Kewell geçen sene çok iyiydi.Tüm kritik maçlarda golü var adamın.O goller olmasa 3.lük banko kaçardı

Tam tersi Kewell geçen sene çok iyiydi.Tüm kritik maçlarda golü var adamın.O goller olmasa 3.lük banko kaçardı

Kewell'ın kritik maçlarda attığı gollerin dakikalarını ve asistlerini bulurmusun ? Çok merak ettim neymiş bu çok önemli maçlar :) Gerçektende bilmiyorum , merak ettim .

Geri
Üst Alt