#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

beyler kewell en kötü +2 de kalır,zaten maç başı anlaşılıyo adamla,problemde çıkarmıyor,efendi adam,sonradan girdiği maçlarda skoru da çevirebilecek kapasite fazlasıyla var,tartıştığınız mevzu ne agalar anlamadım.

@can; anlat merak ettim şimdi bi yerlerim şişer hacı:evilsmile:

beyler kewell en kötü +2 de kalır,zaten maç başı anlaşılıyo adamla,problemde çıkarmıyor,efendi adam,sonradan girdiği maçlarda skoru da çevirebilecek kapasite fazlasıyla var,tartıştığınız mevzu ne agalar anlamadım.

@can anlat merak ettim bi yerlerim şişer hacı:evilsmile:

O konuda şüphe yok yeğen . +2+2 olmasaydı ilk kimi gönderirdiniz muhabbet =)

Tam tersi Kewell geçen sene çok iyiydi.Tüm kritik maçlarda golü var adamın.O goller olmasa 3.lük banko kaçardı

Golleri var ama oyuna o kadar çok karışıp o kadar çok kahramanlığa kalkıştı ki bu her ne kadar iyi niyetle ve bizim lehimize gibi dursada takımın oyununu sürekli bozdu. Arda da zaman zaman aynı şeyleri yapıp maçı kitleyebiliyor. Sonra takımda topu kim alsa bu ikisine atıp hareketsiz beklemeye başlıyor kendi kendine gol atsın diye, ve sonrasında kaybedilen toplar yüzünden ortasaha defansa biniyor tüm yük. Bunu da dikkate almak lazım. Kewell kahraman olsun diye alındıysa lafım yok ama futbol'un da takım oyunu olduğunu unutmamak lazım.

inşallah trabzon maçında sahada olur da hünerlerini görürüz kewell reisin. gerçi olsa da sakatlıktan çıkma adamı 11 de oynatmaz hagi usta sonradan girerse olabilir.

Aysel'in bu topiğe girmesi benim Elano konusuna girmem kadar reiting yapıyor.Kıskanıyorum ama.

Golleri var ama oyuna o kadar çok karışıp o kadar çok kahramanlığa kalkıştı ki bu her ne kadar iyi niyetle ve bizim lehimize gibi dursada takımın oyununu sürekli bozdu. Kewell kahraman olsun diye alındıysa lafım yok ama futbol'un da takım oyunu olduğunu unutmamak lazım.

Kewell geldigi sene 7 gol atmisti, senin kotu oldugunu iddia ettigin gecen sene ilk yari 7 golu vardi. Yani ya geldigi sene rezildi biz goremedik ya da geldiginde iyiydi, gecen sene daha iyi. sen begenmediysen o ayri, keyfin bilir. ayrica Kewell 22 yasinda basariya ac bir delikanli degil, kahraman olmak gibi bir derdi olamaz cunki zaten bize gelmeden once efsane olmus bir adamdan bahs ediyoruz. G.Sarayda da aynisi oldu o da ayri.

Tahammul sinirlarini zorla.

Keitadan ne kazandin? Mehmet topaldan? Su yonetimle herhangi bir futbolcudan bir kazanc elde etmeyi planliyorsan gec onu. Kewell turkiyede oldugu surece yararlanmayi bilelim hic olmassa.

Kazanalım demiyorum ama yabancıların en yaşlısı kim? Herhangi birisini gönderdiğinde maliyetini çıkarmak için satmak zorundasın. Kewell'ı serbest bırakabilirsin. Hatta şöyle diyelim bütün yabancıları serbest bıraksak hepsine bir talip çıkar en azından bedeva olduğundan. Ama Kewell'ı bırakırsak adam ya futbolu bırakır yada Avustralyada abidik gubidik bir takıma gider. Bu durumda Kewell diye diretenler futbolu tüm dünyadan iyi mi biliyor olacak? :D :D

Analaşmıyacağız :) Kewell tabii ki etki edecek ancak tek başına maç çevirdığı maçlardan bahsediyorum ben . 3 gol atmışızdır birini Kewell atmıştır mesela bu etki değildir çok . Kritik golleri ve kritik zamanda kaç tane asist ve gol attı bunun bilgisini istiyorum .

Ankaradaki macta 3 dakkada maci cevirmisti mesela. Zaten 5 dk icinde attigimiz gollerle kazana bilmistik. Simdi burda saat 4 ve hastayim, yarin sana detayli bir sekilde hepsini yazarim, goller vs asistleri.

Varlığın yeter...

Büyük oyuncu kim ne derse desin,bu kadroda her zaman yeri var..

Kewell geldigi sene 7 gol atmisti, senin kotu oldugunu iddia ettigin gecen sene ilk yari 7 golu vardi. Yani ya geldigi sene rezildi biz goremedik ya da geldiginde iyiydi, gecen sene daha iyi. sen begenmediysen o ayri, keyfin bilir. ayrica Kewell 22 yasinda basariya ac bir delikanli degil, kahraman olmak gibi bir derdi olamaz cunki zaten bize gelmeden once efsane olmus bir adamdan bahs ediyoruz. G.Sarayda da aynisi oldu o da ayri.

Anlaşamayız, farklı argümanlarla farklı konulara yanıt veriyormuş gibi yapıyorsun. Gol sayısı ve başarı...Lugano'da Guiza'dan çok gol attığına göre Lugano forvette oynasa Guizadan iyi olur demekle aynı şey... Bak senin yaptığını yaptım ;)

Analaşmıyacağız :) Kewell tabii ki etki edecek ancak tek başına maç çevirdığı maçlardan bahsediyorum ben . 3 gol atmışızdır birini Kewell atmıştır mesela bu etki değildir çok . Kritik golleri ve kritik zamanda kaç tane asist ve gol attı bunun bilgisini istiyorum .

Gol attığı maçlarda kilidi açan Kewell çoğunda ilk gol Kewell'dan

2-0'lık maçın 3. golü değil yani 0-0 ken 1. gol 2-2'ken 3. gol

Kewell'ı bırakırsak adam ya futbolu bırakır yada Avustralyada abidik gubidik bir takıma gider. Bu durumda Kewell diye diretenler futbolu tüm dünyadan iyi mi biliyor olacak? :D :D

Alexi biraksan nereye gidecek.. Pinoyu biraksan.. Canayi.. Elanoyu.. Misiyi.. Diayi.. Guizayi demiyorum, biraktilar gitmiyor o. Boboyu.. Holoskoyu.. Gutiyi.. Barosu..

Hepsi 20'lik delikanli, KEWELL "ihtiyar kanguru"

Geciniz.

Ankaradaki macta 3 dakkada maci cevirmisti mesela. Zaten 5 dk icinde attigimiz gollerle kazana bilmistik. Simdi burda saat 4 ve hastayim, yarin sana detayli bir sekilde hepsini yazarim, goller vs asistleri.

sen nerdesin japonyada falan mı yoksa moğolistanda mı :D

Alexi biraksan nereye gidecek.. Pinoyu biraksan.. Canayi.. Elanoyu.. Misiyi.. Diayi.. Guizayi demiyorum, biraktilar gitmiyor o. Boboyu.. Holoskoyu.. Gutiyi.. Barosu..

Hepsi 20'lik delikanli, KEWELL "ihtiyar kanguru"

Geciniz.

İbretlik yorum harbiden :)

Şimdi Baroşu bırarakırsan nereye gidicek diyorsun ?

Dia'yı bırakırsan nereye gidecek diyorsun ?

Cana'yı ?

Elano'yu ?

Misi'yi ?

vs

vs

vs

Birtek Guti'ye katılırım ama onlada şu konuda tartışırım Guti her maç oynar takımına hep katkı yapar , Kewell 2 oynar 4 sakat arasındaki farkıda sen belirle artık .

Hiç beklenmiyecek bir yorum senden :)

varsayım üzerine 2 saattir kavga ediliyor ilginç:akansular:

Geri
Üst Alt