#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Küçük maçların büyük oyuncusu Kewell degil malesef. Kewell fenerbahce disinda derbilerde gol atmis, fark yaratan bir oyuncudur. Bugun haftalar sonra ilk kez forma giydi, beklenti icerisine girmek sacmalik. Toparlanip, eskisi gibi olacaktir.

Ligin en iyi top oynayan ve şu an lider olan takımın maçını küçük maç olarak görmek ilginç hakakten.

Neyse.

Fizik-kondüsyon açısından inanılmaz kötü durumda.

Hızlanması şu anda 10 üzerinden 1.

Adam geçemiyor. Barış'tan farkı yok bu durumda ki Barış'ın en azından fiziki açıdan daha iyi durumda.

Küçük maçlarda çoşmaya devam eder en fazla

Avrupada devam edememissin, kalmis elinde lig, kayip gidiyor o da, bir de turkiye kupasi, o da bizlik degil bu gidisle. Hayir yani, buyuk-kucuk mac ayrimi yapacak durumu geride birakmissin. Elinde kaliteli yabanci kalmis; Baros, Kewell, Lucas. Getirmissin Pinoyu, misiyi, elanoyu. Oturup pinonun icine messi kacmasini bekliyorsun. Zaten sezon gumburtuye gitmis, Baros bile 2 macta 5 gol atmis ki bugun 6 golu var, yoksa adam gol kralligindan sifir gole inmis durumda. Ne istiyorsunuz, derdiniz ne anlamiyorum ki. Arda piyasadan silindi gitti, 45lik ayhani takdir edecek duruma gelmissiniz. Bi gidin yahu, gidin..

Ligin en iyi top oynayan ve şu an lider olan takımın maçını küçük maç olarak görmek ilginç hakakten. Fizik-kondüsyon açısından inanılmaz kötü durumda. Adam geçemiyor. Barış'tan farkı yok bu durumda ki Barış'ın en azından fiziki açıdan daha iyi durumda.

Ben bursaspor'u dusunmedim bile haklisin. Buyuk takim deyince aklima Fener, besiktas, trabzon geliyor dogal olarak. Ben su an kotu oldugunu goruyorum ama 3 mactir yoktu ve yeni kendine geliyor. ilerleyen haftalarda toparlanacaktir.

Yuh be, adamı itin şeyine soktunuz. Gerçi Baros için bile "çok sakatlanıyor, el salla Baros" denildiği için fazla şaşırmamak lazım.

Hiç hazır değil şu anda.

Sarpla beraber bilet alayım sana,bendensiniz ;)

Çok değil 4 ay önce ''Yedek kulübesinde otursun ama yine de takımda kalsın'' denen bir adamken, bugün sırf iyi oynamadı diye eleştirilen bir adam olup çıkıveriyorsun. Tuhaf ki tuhaf anasını satayım.

Çok değil 4 ay önce ''Yedek kulübesinde otursun ama yinede takımda kalsın'' denen bir adamken, bugün sırf iyi oynamadı diye eleştirilen bir adam olup çıkıveriyorsun. Tuhaf ki tuhaf anasını satayım.

bazı taraftarlara göreyenilginin faturasının birilerine kesilmesi lazım o kişide bu sefer KEWELL

Kewell kaç aydır yok ve fatura Kewell a kesilmiş.

Adam zaten maç başı para alıyor.

Sarp bu adamdan daha fazla para alıyor ona göre konuşun kim daha fazla seviyormuş Galatasaray'ı anlayın.

hele durun be dam 10 dkk oynadi aklinizi ekmek peynirlemi yediniz

Kewell bu takimin en kaliteli en akilli futbolcusudur, sakatliktan sonra ilk macinda tam perfomans sergilememis olmasi gayet dogal.

Kewelle güvenin tam yabancilardan gidecek en son oyuncudur benim icin.

Hey gidi.Zamanında Bale'nin yaptığı etkiyi yapıyordu Premier Lig'de.Şimdi fedakarlık yapıp maçbaşı ücretle anlaştığı takımın taraftarları sakatlıktan yeni çıkmış Kewell'ı yenilginin sorumlusu ilan ediyor.Neredeeen nereye.

Hey gidi.Zamanında Bale'nin yaptığı etkiyi yapıyordu Premier Lig'de.Şimdi fedakarlık yapıp maçbaşı ücretle anlaştığı takımın taraftarları sakatlıktan yeni çıkmış Kewell'ı yenilginin sorumlusu ilan ediyor.Neredeeen nereye.

Şimdi Serkan Balcı'ya karşı bile fizik olarak eziliyor, ter idmanında sakatlanıyor. :(

Su mac basi isini fazla abartmayin, Kewell bize ilk geldiginde bizden sonra aldigi en buyuk teklif Roma'dandi ve 1 milyon euroydu. Simdi de ayni parayi aliyor. Sezon basinda da bize imza atmasa Avustralya'dan teklif vardi.

Adam oynamadığı maçın parasını almıyor.

Geri kalan herşey için Servet Çetin,Mustafa Sarp,Barış Özbek,Gökhan Zan

Geri
Üst Alt