#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Hakan baltanın rezalet oyununda(ki hakan kendiliğinden rezildir zaten) büyük büyük payı da var

Her geçen gün kötüye gidiyor,emekleri yaptıkları tartışılmaz.Ama teşekkür edip düzgün bir şekilde yolları ayırmalıyız.Çok üzgünüm.

Bence iyi oynadi. Kaleye cektigi sut gol olsaydi burda bu adami kral ilan ederdiniz. Gelecek hafta bu oyununun üstüne biraz daha koyucaktir.

Bunu söylerken kahrolma noktasına geliyorum fakat artık Galatasaray takımında ilk 11 oynayabilecek düzeyde bir futbol sergilediğini düşünmüyorum.Seni her daim takımda istiyorum Harry Kewell,fakat gerçekler acı.

50. dakikadan sonra bitti nasil 90 dakika sahada tutuldu anlayamadim bide calima girmese daha iyi olacak calim denediginden hep rakibi gecemiyor ve kaptiriyor

Geçen haftaya göre daha iyiydi. Toparlanacaktır.

Geçen haftaya göre iyiydi. Verdigi pasi Elano harcamasa daha guzel olacakti. En azindan forumdaki etkisiz elemanlar 1 hafta susardi.

Harry Kewell'ın iyi olduğu dönem de, daha doğrusu ilk geldiği sene, sanırım herkes maç özetlerinden takip etmiş. :) Harry Kewell nasıl iyi oynuyordu? Hakan Balta denen vatandaş 2008/09 sezonu iyiydi ve sol kanattan sürekli kaliteli bindirmeler yapıyordu, özellikle Avrupa Maçlarında Hakan iyi oynuyor Kewell ile sürekli yardımlaşıyordu.

Ayrıca Skibbe bazen sağ kanatta kullanıyordu daha doğrusu serbest bırakıyordu ve Lincoln-Arda fln da işin içine girince harika birşey çıkıyordu ortaya. Bugün Kewell'ı özellikle takip ettim, kaybettiği tüm toplarda ona en yakın Galatasaray'lı futbolcu 20-25 metre uzaklıktaydı. Kewell solda çok yanlız kaldı, Hakan nerdeyse hiç bindirme yapmadı zaten, Ayhan ve Barış hiç yardımcı olmadı o tarafa, tek Pino yanındayken verimli oldu ki, Kewell bugün Pino ile birlikte gayet iyi oynadı.

Yani orta saha desteği olmayan, bek desteği olmayan bir takımda, kanatlara CR7 ve Messi'yi koysanız da ancak bireysel işlerle kaleye giderler. Kewell Transformers değil ki, 3-4 adamı geçsin. Biraz gözünüzle izleyin maçı daha keyifli olur.

Galatasaray'da oynayan bir sol açıktan ne beklenir? Süratli, çabuk ve çevik olması, dribbling yapması, adam eksiltmesi, bire birde kuvvetli olması, etkili top kesmesi.. Genel olarak bunlar beklenir. Kewell'da bunların hangisi veya hangileri var?

Galatasaray'da oynayan bir sol açıktan ne beklenir? Süratli, çabuk ve çevik olması, dribbling yapması, adam eksiltmesi, bire birde kuvvetli olması, etkili top kesmesi.. Genel olarak bunlar beklenir. Kewell'da bunların hangisi veya hangileri var?

Maalesef dediğiniz doğru.Kewell'ı en içten dileklerimle savunmak istiyorum fakat bugün Kewell yerine Pino,santrafor olarak ise Mehmet Batdal'ın oynaması gerekirdi.En azından bir maç Pino-Batdal ikilisini izleyelim istiyorum.

Sadece zekası ile oynuyor , diğer bütün olumlu özelliklerini kaybetmiş . Henry´nin geçen sene Barca´da düştüğü duruma düştü bizde , yollar ayılmalı artık .

İyi oynadı bugün. Ama 65-70'ten sonra yoruldu, oyundan düştü.

Form tutmaya başladı, her geçen hafta daha iyi oynuyor.

İlk yarıda 10-15 dakika iyiydi hepsi bu..90 dakikalık maçtan sadece 15 dakikaya bakılıp iyi oynamış sayılamaz..Geriye gelmesi gereken birçok pozisyonda geriye gelemedi bile.Gerçi bunda onun suçu yok 53.dakikada alacaksın kenara ;)

Kewellın yerine de koşuverdi ayhan barış

Kaptırdığı top kayıplarını atamadığı çalımları zaten 2.5 senedir izliyoruz

Kewell'da sürat yok,kondisyon yok,pas yok,çalım yok.Yok oğlu yok.Kewell bitmiş abi.

Geri
Üst Alt