#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Hiçbir şey yapamadı Kewell maçta. Maçı izlemediniz herhalde.

Troll olacam diye bu kadar abartmanın manası yok birader. Olmuyor işte ne kasıyorsun bu kadar. Ali turan iyi oynadı Kewell kötüydü diyipte burda sinirli insanlara absürd yorumlarını yapma artık.Kendine sakla mümkünse. Bazı insanlar anıları ile anılır. Bunu bi düşün istersen. Aslında kasmasan da gitsen ne güzel olurdu

Servet gibi adamlar takımda duracağına, Kewell, Baros gibi adamlar sezonun yarısını sakat geçirerek takımda dursun razıyım.

hic te kotu oynamadi

her mac daha iyiye gidiyor

ama tabi arkasinda hakan balta olan bir sol aciktan mukemmel maclar cikarmasini beklemek zor olur

Geçen maçlara göre daha iyiydi.

Bu adam ölmüş. Yol vermek gerekiyor artık.

Sana zaten yol vermişler cevap vermeye gerek yok.

Sezon basinda iyi bir yedek olabilecegini dusünuyordum. Ama görünen o ki yedek olacak kadar gücü kalmamis. Artik 2-3 farkli önde oldugumuz maçlarda son 10-15 dk falan girmeli oyuna.

Vasattı yine mücadele etmeye çalışıyor ama sadece ilerde yine son dakikalarda izlemek işkenceydi

Sizin kankalarınız var 2-3 tane daha, onlarda yazsaydı çok daha keyif alacaktım. Özellikle sizin ekibin yorumlarını okurken çok gülüyorum, böyle devam edin, eğlenelim bizde.

Servet gibi adamlar takımda duracağına, Kewell, Baros gibi adamlar sezonun yarısını sakat geçirerek takımda dursun razıyım.

M.Sarp, H.Balta, S.Çetin gibi adamlar takımda duracağına, Kewell, Baros, Neill, İnsua gibi adamlar sezonun 3/2'ni sakat geçirerek takımda dursun, maystro M.Sarp gibi maçı tribünden izlesin razıyım. Bu ligde daha iyi yerde olurduk.

Ya nedir beyler bu son dönemde kewell öldü,bitti tarzında b.k atmalar,ölmüş falan demeler,boş konuşmayın yeter,bende eleştiriyorum sezon başından beri ama bu maçta gerçekten çok iyiydi,1000 kere helal olsun ki hasta,sakat,yaşlı denilen adam takımın en çok yırtınan oyuncusuydu,önde presi sürekli kewell yaptı,golünü de attı,+2 için de kewell dan iyisini bulamayız ayrıca,haksızlığa tahammülüm yok gerçekten.

BU MAÇ kewella eleştiri yapan olursa açık konuşuyorum yakışıklılığını,şöhretini kıskanıyo demektir,başka bi ihtimal yok.

Bırak git be kardeşim ne uğraşıyosun 5 para etmez topçularla

Sen bu takıma fazlasın

Bu maçta iyiydi, hakkını yemeyelim.

sahanın en iyilerindendi belki en iyisi bizim takım adına. senin galatasaraylılığın ardaya örnek olsun

Hala bu adama laf eden Galatasaray'lılara yazıklar olsun..

Geri
Üst Alt