#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Takımın en iyisi hala Kewell ise ki öyle burada bir sorun vardır.

Berbat bi ilk yarı çıkardı anılın pasını katletti bi sürü top kaybetti ve sürekli rakiplere saldırdı

Takımın iyilerinden çok mücadele ediyor, pres yapıyor , savaşıyor. Saygı duyulur.

Golden önce attigi pas mükemmeldi. :tiphat:

Saygı duyuyorum sana Kewell,adamsın lan.

Kewell olmasa hucum yapamayacak gibiydik :o bütün topları adama attık, 2 gün dinlense anca toparlar herhalde :D

Kewell 90 dakika nasıl mücadele etti gördünüz.

Şu çalım atma işini bıraksa benim pek bir sorunum yok Kewell'la... İlk yarı beni az delirtmedi.

Karşı takım gol atmamızın tek yolunun Kewell dan geçtiğini biliyodu ..Hep yakın ve sert oynadılar efendi adamı çıldırttılar...Gerçi Bizim takımın gabiliği de çıldırtmış olabilir:D...

Kewell'dan böyle bir performans görmek çok sevindirici. 90. dakikada bile çok diriydi. Bize de helal olsun demek düşer.

Kewell fizik olarak en diri dönemini geçiriyor.Ama takım olarak hücumda o kadar aciz durumdayız ki ondan tam faydanalamıyoruz.Yardımcı rolde olması gereken adam Kewell artık ve iyi bir kadroda müthiş oynardı.Şu haliyle bile verdiği katkı ortada.

Eleştirdiğim kewell 2.yarı çok etkili oynadı aynı zaman diriydi :eek: :)

screenshot2vl.jpg

İleride Sezgin'in yerine geçmeli.

Çok iyi oynadı, diriydi bugün. Golü adeta yaratan adamdı.

O pas herşeyi anlatıyor.. Sen oynadığın oyun, mücadele, aşıladığın kazanma hırsıyla sene sonu gönderilmeye layık görülüyorsun

Geri
Üst Alt