#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Bayağı iyi oynuyor Kewell, geçen 20 dk içinde çok etkili oldu.

Kewell yazdı dk 118'de, iyi haber mi kötü haber mi bilemedim :)

Kewell koymuş Irak'a.

soyluyorum size arda boyle oynarsa kewelli kesmesi nufus cuzdani sebebiyle olur bariz

[video=youtube;7lQ7rvh87B0]https://www.youtube.com/watch?v=7lQ7rvh87B0[/video]

bumu?

Formda Kewell'i her zaman banko 11 de oynatacaksin.

[video=youtube;CP3apKiF4xA]https://www.youtube.com/watch?v=CP3apKiF4xA[/video]

Kewell bitti abi ya muhabbeti kadar boş bir muhabbet yok.Adam resmen kariyerinin en zinde ve fit döneminde.Hücumda çok yalnız kaldığından pek etkili gözükemedi ama 90. dakikada kaleciye bile pres yapacak enerjisi var.Kewell kesinlikle bir yıl daha kalmalı.

Kewell bitti abi ya muhabbeti kadar boş bir muhabbet yok.Adam resmen kariyerinin en zinde ve fit döneminde.Hücumda çok yalnız kaldığından pek etkili gözükemedi ama 90. dakikada kaleciye bile pres yapacak enerjisi var.Kewell kesinlikle bir yıl daha kalmalı.

Kewell Galatasarayımızda skoru değiştirebilecek ender yeteneklerden biri..Kesinlikle sana katılıyorum ve en az 1 yıl daha bu takımda olmalı..

Kewell Galatasarayımızda skoru değiştirebilecek ender yeteneklerden biri..Kesinlikle sana katılıyorum ve en az 1 yıl daha bu takımda olmalı..

Kewell çok sakatlandığı için performansı devamlı değişiyor şimdi form tutmuş olabilir ama 2 hafta sonra sakatlanıp 3 ay sahalardan uzak kalmıcağı ne malum 1 yıl kalmalı ama ya yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya giremezse kabul edebilecekmi ? etcekse kalsın

Kewell'ın golden sonra arap spikerin laflar bomba yalnız..

"Ya Haram.. Ya Haram.. El kaaaatil Kewell.."

:lol:

Benimle ayni fikirdemisiniz Hakan Sukurden sonra bizde en iyi kafa toplarina cikan oyuncu (ofansif anlamda)

Geri
Üst Alt