#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Beyler bıkmadınız mı ayağına gelen her topu kaptıran, ikili mücadeleler sonunda sadece arkadan bakan, mücadele gücü olmayan Kewell 'ı izlemekten. 3-4 haftda bir pres yapan olmadığı zaman araya bir pas sallıyor hepsi bu.

Napalım Refik k.çına tekmeyi basalım mı ne dersin?Gidiyo lan işte sene sonu sabredin anasını satayım.Ayrıca o kadar kötü değil son zamanlarda.Bu maç kötüydü evet de yerinde oynamadı gayet.En azından solda 10 toptan 9'unu ezerdi bi tane de gol pozisyonu hazırlardı 2'yi bulurduk k.ç üstü oturturduk feneri.

Napalım Refik k.çına tekmeyi basalım mı ne dersin?Gidiyo lan işte sene sonu sabredin anasını satayım.Ayrıca o kadar kötü değil son zamanlarda.Bu maç kötüydü evet de yerinde oynamadı gayet.En azından solda 10 toptan 9'unu ezerdi bi tane de gol pozisyonu hazırlardı 2'yi bulurduk k.ç üstü oturturduk feneri.

Ben k.çına tekme mi bastım şimdi Kewell 'ın?

Ben k.çına tekme mi bastım şimdi Kewell 'ın?

Usta sana genel söylenen bir şey yok.Haklısın dediklerinde bence de.

Ama öyle yorumlar var ki sene sonu gidecek bir adama iyi kötü gile güle bile demememiz gerektiği söyleniyor, kovalım anasını satayım.

Bir moderatör gelip Administrator'un ikili tartışmasına : İkili tartışmaları lütfen keselim beyler demiyecek mi? :p

İkili tartışmaları lütfen keselim beyler :)

Koşmayı bırak yürümeye bile hali yok artık.

Kewell bu takimdaki en iyi oyunculardan biri. Ama yasi yuzunden tempoyu uksek tutamiyo. Boyle bi macta culio, yakta gibi oyuncular one cikar, pino girseydi hersey cok degisik olurdu.

Hala Yekta diyosunuz ya! Yemin ederim bu sinir hepimizi kasmış ve olayları sağlıklı değerlendirmemize engel oluyor! Yekta maç içerisinde mahalle arasında oynanan maçlarda heycanlı çok şey yapmak isteyen ama yapamayan oyuncu kıvamındaydı kabul edin Stancu'dan daha büyük kazık! Üstelik Arena açılışının diyeti olarak başbakan a yapılan en büyük hediyedir!

Muhammet ve Tarık ikinizden de ben rica ediyorum, herkes sinirli zaten, birbirinize sarmayın gerek yok. Rica ettim bakın lütfen.

Muhammet ve Tarık ikinizden de ben rica ediyorum, herkes sinirli zaten, birbirinize sarmayın gerek yok. Rica ettim bakın lütfen.

Gerçekten arkadaşlar birbirimize sarmak yakışmaz bize, bugün hepimiz çok gerginiz ve bunu birbirimizden çıkarmamalıyız lütfen!

Bırakın birbirinize laf vermeyi de yatın beyler, yarın Cumartesi. Tatildir muhtemelen, bahar da geldi. Gezin, dolaşın. Erken kalkmanız lazım.

[video=youtube;qoemGTlwlH4]https://www.youtube.com/watch?v=qoemGTlwlH4[/video]

Geri
Üst Alt