#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Bırakın birbirinize laf vermeyi de yatın beyler, yarın Cumartesi. Tatildir muhtemelen, bahar da geldi. Gezin, dolaşın. Erken kalkmanız lazım.

Benim, içinde hiçbir hakaret bulunmayan mesajımı editliyorsan, içinde "göt" "kısa hafızalı" gibi hakaretler bulunan yarım akıllının mesajını da editleyeceksin! Şark kurnazlığı yapmayın!

Mantik hatasi sezdim :ays: Uyusalar ya oglene kadar niye erken kalkiyorlar :ays::ays:

Günler kısa, öğlene kadar uyursalar gezmeye vakit kalmaz.

Benim, içinde hiçbir hakaret bulunmayan mesajımı editliyorsan, içinde "göt" "kısa hafızalı" gibi hakaretler bulunan yarım akıllının mesajını da editleyeceksin! Şark kurnazlığı yapmayın!

Sakin ol şampiyon, neyi editlemişim, neyi editlememişim bak sonra yaz.

Kız olsa Kewell'a vereceklerle dolmuş burası. Direk verecek olanlarda var.

Tipini sevennler korur şimdi Kewellı. :)

Kötüydü, çok kötüydü.Pino girse yerine belki yenilmezdik bile.

Sorun Kewell'da değil ki. Sorun Kewell'ı oyuna alanda. Arda ve Kewell oyuna girdikten sonra ortasahanın nasıl düştüğü ortada.

Kabul; Kewell ilk 11 için ideal bir oyuncu değil artık. Ama gitmesi için de bir neden yok.

Arda iyi oynadı yine. Kewell, Stancu'nun gösterdiği mücadelenin 3'te 1'ini gösteremedi.

Sorun Kewell'da değil ki. Sorun Kewell'ı oyuna alanda. Arda ve Kewell oyuna girdikten sonra ortasahanın nasıl düştüğü ortada.

Kabul; Kewell ilk 11 için ideal bir oyuncu değil artık. Ama gitmesi için de bir neden yok.

Kewell ne deseydi? Hoca ben iyi değilim beni alma oyuna, şunu al yada oynayan iyi mi diyecekti?

Adam 2 yildir kayiplarda ama taraftar daha 2 hafta önce herkesi (cok dogru bir sekilde) protesto ederken bu adama "harry, harray kewell" diye bagirdi.

Cok dogru bir protesto yapiyorsun, cok yerinde bir tepki gösteriyorsun ama cikip "harry, harray kewell" diyip, herseyin icine ediyorsun.

O protestoyu, o tepkiyi hakkedenlerin basinda geliyor Kewell de, ama sen herkese yuh derken, ona tezahurat yapiyorsun.

Bunu duyan, gören Culio, Pino, Baros, Sabri, Neil, Stancu, Kazim ne düsünsün?

Hatta servet, balta, baris vs vs, yani bu basarisizlikta en büyük pay sahibi olanlari bile alalim, onlar ne düsünsünler?

Sonucta onlarin kadar olmasada, kewellin de büyük katkisi var bu basarisizlikta. Adam 1.5 yildir takima 0 katkiyla oyniyor sonucta. Cogu zaman sakat, oynadigi zaman da artik adami deli eden top oyniyor, kisaca sahada hicbirsey yapamiyor.

Ilk geldigi sene, sakatlanana kadar, yani tam yarim sezon izledigimiz Kewell ile bu Kewell arasinda büyük bir fark var, yalan mi?

Kewell ilk senesi hariç hep böyleydi 1 kaç maç hariç de kimse görmedi. Bordeaux'a balına attı sözleşmeyi kaptı yattı.

Arda gayet iyiydi. Top tuttu, yanlış hatırlamıyorsam hiç kaptırmadı ve 2 tane pozisyon hazırladı.

Arda gayet iyiydi. Top tuttu, yanlış hatırlamıyorsam hiç kaptırmadı ve 2 tane pozisyon hazırladı.

Kötü demedim zaten. Beklediğimden kat kat iyiydi hatta. Ama savunmada yetersizdi. Henüz maç temposu kazanmadı. Fenerbahçe o ara iyice baskıyı kuruyordu. Arda da Kewell'la birlikte ortasahayı toparlayamadı.

Kötü demedim zaten. Beklediğimden kat kat iyiydi hatta. Ama savunmada yetersizdi. Henüz maç temposu kazanmadı. Fenerbahçe o ara iyice baskıyı kuruyordu. Arda da Kewell'la birlikte ortasahayı toparlayamadı.

Sadece Arda girse daha iyi olabilirdi. Ama skor durumu vs.

Bu maçtan sonra diğerlerine oranla eleştirinin Harry Kewell'ın üzerine yoğunlaşması, malübiyetin getirdiği saçma bir şaka olsa gerek.

Bugüne kadar yaptığı ve sezon sonuna kadar yapacağı her şey için teşekkür ediyorum kendisine. Ama artık ayrılık vakti yaklaşıyor.

Not: Düşüncelerimin FB maçındaki performansı ile hiçbir ilgisi yoktur bunu da belirtmek istedim.

Geri
Üst Alt