#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Futbol vefaya falan kalsaydı Liverpool'da oynarken Kewell Benitez babası gibiydi ama katkı veremediği için sakatlığı yüzünden mecburen yolladı Benitez sonuçta kadro 25 kişilik 1 oyuncu bile önemlidir lig ve avrupa arenasında Kewell varken bizim kadro rotasyonumuz 24 kişi çünkü Kewell ya sakat ya mırın kırın edip sakatlığı bahane ediyor sözleşmeyi bahane ediyor idmana bile çıkmıyor.

Kewell katkı veremediği için değil sözleşmesi bittiği ve Galatasaray talip olduğu için ayrıldı.

ben o mesajında öyle birşey sezdim yanlış anladıysam özür dilerim ancak geçmiş sayfalarda böyle demeye getirenler var o zaman o yazdığım yazı onlara gelsin :D

Biraz sakin. :)

Futbol vefaya falan kalsaydı Liverpool'da oynarken Kewell Benitez babası gibiydi ama katkı veremediği için sakatlığı yüzünden mecburen yolladı Benitez sonuçta kadro 25 kişilik 1 oyuncu bile önemlidir lig ve avrupa arenasında Kewell varken bizim kadro rotasyonumuz 24 kişi çünkü Kewell ya sakat ya mırın kırın edip sakatlığı bahane ediyor sözleşmeyi bahane ediyor idmana bile çıkmıyor.

Bunu bir bilgin var da mı söylüyorsun,yoksa kaba etinden mi atıyorsun?

Arkadaş tamam adamın futbol hayatı bitmiş olabilir.Fayda sağlamıyor olabilir.Gçnderilmesi gereklidir.Ama adam gibi uğurlamayı öğrenemedik gitti.Hemen akla ilk gelen aptalca suçlamayı yapıştırıyoruz adama.

Arkadaş tamam adamın futbol hayatı bitmiş olabilir.Fayda sağlamıyor olabilir.Gçnderilmesi gereklidir.Ama adam gibi uğurlamayı öğrenemedik gitti.Hemen akla ilk gelen aptalca suçlamayı yapıştırıyoruz adama.

Zaten sözleşmeyi bahane edip maça çıkmasa para kazanamaz.

Pino'yu, Stancu'yu yollayıp Kewell'ı elde tutabilir bizim vizyon yoksunu yönetim; Adnan'dan beklerim..

Bunu Kaba etimden atmıyorum Galatasaray'a yakın kişiler sıkça dile getiriyor oyuncuyu sevebilirsin bende severim kewell'ı ama durum bu Neill'de öyle çoğu gün idmana bile çıkmıyor devamlı ingiltereye gidip geliyor ama 11 başlıyor.benim hiçbir konuda oyuncuya iftira attığımı gördünmü? kabul etmek istemeyebilirsin ama bu dediklerim gerçek.giderken uğurlarız tabiki kewell'ı bende çok severim insan olarak ama yaptığım aptalca bir suçlama değil bizzat gerçekler.

vadesi doldu artik..

Kewell hakkında bazı okudumlarım hayal kırıklığı açıkçası. Biz değilmiydik bu adam sezon başı gönderildiğinde geri dönmesi için kampanya başlatan. H.Kewell Galatasaray tarihindeki en karakterli yabancılardan bir tanesidir ve hakkettiği sezonun son maçında alkışlarla kendisine veda edilmesidir. Ancak neredeyse Kewell'ı bile ıslıklayacak konuma geldik. Hele birde bazıları çıkıp Kewell'ın performansını yönetime bağlıyor ya buda utanılıcak birşey aslında , yönetimin gönderdiği adamı biz geri getirtmedik mi ? Umarım Kewell'a hakketmediği şeyleri yaşatmayız.

Bu taraftar seni de güzel yollamayacak adamım.. Malesef böyle bir duruma geldik vefa sevgi değer kalmadı kimsede.. Umarım hak ettiğin gibi uğurlanırsın. Long live Kewellizm! :)

Adamsın.

+2 de bulunsun Kewell

Kenarda Serdar Özkan, Aydın Yılmaz gibi sağlıklı ama işe yaramaz adam görmektense, sakat denilen Kewell ı göreyim.

Kilitlenmiş maçta kenarda tabela kalktığı zaman giren adamın skora etki etme ihtimali yüksek olsun.

10 tane canavar gibi yabancı alıcak halimiz yok, 10 tane çok iyi yerli de alamayız.

Kewell bu çıkar bi kafa vurur kornerde, şut atar gol olur.

selam,

kewell'ın kalmasını isteyen arkadaşlar bunun için bir şeyler yaparlarsa iyi olur.

röportajda söylediklerini dinleyince bir kez daha anladım bu adamı neden bu kadar çok sevdiğimi-zi.

Kewell Galatasarayda kariyerini noktalamak istiyorsa bir şekilde kewell ile görüşülmeli, konuşulmalı diye düşünüyorum ben.

bir zorluk asla çıkaracağını düşünmüyorum 3 yıldan sonra.

ki;6+2+2 'de bir Kewell'a her zaman yer vardır.

düşünsenize bundan 10 yıl önce Kewell'ın bu takıma gelebileceğini bile hayal edemezdik.geldiğinde de şaşırdık çoğumuz ve bugün bu adam galatasarayımızda kariyerini noktalamak , futbolu burada bitirmek istiyor.bu çok gurur verici bir şey olsa gerek.en azından benim için.

o yüzden resmi siteye gönlümden geçenleri yazacağım.yararlı olur olmaz.ben görmek istiyorum onu.(onu görmek isteyenlerden de istediğim bu.)iyi bir takım kurulduğunda hala bize çok yararlı olacaktır.3 yıldır bizi tanıyan , bilen , sevdiğimiz bir adam.gelen kişiler ondan daha iyi olmayacaktır. haksızlıklar yapıldığı halde bu klubü çok seven ve özel olduğunun farkında bir adam.bizim içimizden Kewell.ve bence kalmayı hakediyor.saygılar.

burası kavga çıkarma yeri de değil...!

Geri
Üst Alt