#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Konu dışına çıkmaya gerek yok beyler. Rahatsız olduğunuz mesajı raporlayın.

Bold ve tirnak isaretlerini unutmussun Serc kardes

kewell reis bu takimin en teknik adami.

kronik sakat olsa dahi, sag bacagini kesip baston ile bile yollasan sahaya yine en teknik adami.

lakin sahaya inemeyecek kadar kroniklestigi icn sakatligi futbolculugu birakip gs'ye baska türlü hizmet etmeli.

bknz. avustralya'daki gs futbol okulu veya premier lig scout veya transferden sorumlu reis

Valla açıkcası Kewell'ın Galatasaray bünyesinden kopmasına üzülüyorum ben. Hergün gelip maç/antreman izleyecek falan deseler tamam derim yani. Dediğin gibi futbol okulunun başına geçmesi, scout olması falan çok güzel olur. Umarım değerlendirilir. Hatta futbolu bizde bırakıp yapar bunları.

Kewell gibi bir markayı kesinlikle değerlendirmeliyiz,çok karakterli bir oyuncu..

Cüzi bir rakama futbol takımı için yurtdışında araştırmalar yapabilir..

Ulen Türkiye'de futbol oynamayacaksin arkadas... Sen git Sampiyonlar Ligi kupasini kazan, burda gel 15 yasindaki çocuklar sana defol git desin :) Insanlara saygi yok...

Antrenmanlara çıkmayan Harry Kewell'in kasığında ağrı olduğunu belirten Bülent Ünder, "Kasığındaki ağrının ne zaman geçeceğini bilemiyoruz. Çok ağır bir soğuk algınlığı geçirdi. Onun da etkisi hala sürmekte. Sanıyorum bu hafta kendisinden yararlanamayacağız

Antrenmanlara çıkmayan Harry Kewell'in kasığında ağrı olduğunu belirten Bülent Ünder, "Kasığındaki ağrının ne zaman geçeceğini bilemiyoruz. Çok ağır bir soğuk algınlığı geçirdi. Onun da etkisi hala sürmekte. Sanıyorum bu hafta kendisinden yararlanamayacağız

Sezonu kapatti

yakışıklı ve karakterli adam 10 yıl daha sözleşme imzalansın,heykeli yapılsın ,sakat olabilir ,hiçde mac oynamayabilir ama harry harrry kalsın hemde 10 yıl daha,yok olmadı özel bastonla falan sahaya cıksın...

Just got off the phone to a very angry Harry. He has been left out of the team tonight and is furious!!

The manager couldn't even give him a reason why!! But I managed to calm him down

Eşi böyle demiş.

Futbolu bıraksa güzel olur.İyi bi jübile yapılabilir

Yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Geri
Üst Alt