Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.517
- 10.842
- 1.423
Bu formayı giymek isteyen adamlara ısrarla Beşiktaş forması giydiren yönetimlerden bıktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi demedi mi "hala orta saha ismi çıkıyor 12 kişi mi oynayacağız" diyeyine götünüzden hoca veto etmiş diye uydurup saçmalıyonuz valla helal
atmıs zatensami yen haber
BJK'de Lemina ile ilgileniyor
tiviti atar bugün.
Agustostan bu yana ayni fikirde midirKendi demedi mi "hala orta saha ismi çıkıyor 12 kişi mi oynayacağız" diye
Dün gece attısami yen haber
BJK'de Lemina ile ilgileniyor
tiviti atar bugün.
atmıs zaten
Durum sormayı demiyorum , rakamlı makamlı etkileşim patlaması gelir Prime-time vaktindeDün gece attı
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Lemina taraftar baskısıyla gündeme girdi bence. Hatta oyalamak için dümenden ilgileniyormuş gibi yapıp almazlarsa şaşırmam.Agustostan bu yana ayni fikirde midir
Teklif yapti isek bu fikirden vazgectiginin kaniti degil midir
taraftarı pek taktığını sanmamLemina taraftar baskısıyla gündeme girdi bence. Hatta oyalamak için dümenden ilgileniyormuş gibi yapıp almazlarsa şaşırmam.
Okan'ın yakın zaman açıklamalarında da orta saha yoktu. Nelson'un yerine stoper ve Makatatze'ye takmıştı en çok.
Okan değil de yönetim Ajax maçından sonra takıyor olabilir.taraftarı pek taktığını sanmam
bu kadar eksik varken gerçekten istemediği bölgeye transfer yapmaz
Her ikisinden de iyi bu arada.Kendisinin 4 milyon felan istediği söyleniyor birde bonservis verecekmişiz. Eğer böyle olursa kalsın sen bu adama 4 verirsen olmaz bir kere ne torreira'yi nede sara'yi kesebilir.
Ben orta sahaya daha genç gerekirse yedekte kalabilecek oyuncu isterim
Hoca ne yapar eder 4'lü sevdasına döner. O zaman da Lemina tipi 6-8 ihtiyacı depreşir. Bu tip bir oyuncu gelmezse ligi bile kaptırabiliriz...Hocanın son açıklaması ve Morata' nın gelmesi ile birlikte üçlü dizilişle oynayacağımız kesinleşmiş oldu. Bu durumda da benim dörtlü için en olmazsa olmaz gördüğüm 6 numara transferine gerek kalmadı artık. Üçlü defansta merkez orta saha oyuncularının tam B2B olması gerekir.
Lemina bildiğim kadarıyla son takımında 6 ve stoper oynuyormuş, izlemedim. Oyun zekası vasat-vasat altıdır, 'inceci' ve iyi bitirici olmadığını da cümle Alem bilir. Bize direkt Sara muadili biri lazım, güçlü, tempolu biri alınmalı.
İyi değil bu arada.Her ikisinden de iyi bu arada.