#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu formayı giymek isteyen adamlara ısrarla Beşiktaş forması giydiren yönetimlerden bıktım

Agustostan bu yana ayni fikirde midir

Teklif yapti isek bu fikirden vazgectiginin kaniti degil midir
Lemina taraftar baskısıyla gündeme girdi bence. Hatta oyalamak için dümenden ilgileniyormuş gibi yapıp almazlarsa şaşırmam.

Okan'ın yakın zaman açıklamalarında da orta saha yoktu. Nelson'un yerine stoper ve Makatatze'ye takmıştı en çok.

Lemina taraftar baskısıyla gündeme girdi bence. Hatta oyalamak için dümenden ilgileniyormuş gibi yapıp almazlarsa şaşırmam.

Okan'ın yakın zaman açıklamalarında da orta saha yoktu. Nelson'un yerine stoper ve Makatatze'ye takmıştı en çok.
taraftarı pek taktığını sanmam

bu kadar eksik varken gerçekten istemediği bölgeye transfer yapmaz

kerem'in sakatlığı öncesi ve toreira'nın kötü performansını görmeden önce dedim orta saha'ya transfere ihtiyaç yok diye ama şu an en gerekli bölge. lemina'nin maliyeti de zerre ilgilendirmiyor. memesi kopmuş sergio'ya da verdik yığınla para.

Bence gelmeli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın son açıklaması ve Morata' nın gelmesi ile birlikte üçlü dizilişle oynayacağımız kesinleşmiş oldu. Bu durumda da benim dörtlü için en olmazsa olmaz gördüğüm 6 numara transferine gerek kalmadı artık. Üçlü defansta merkez orta saha oyuncularının tam B2B olması gerekir.

Lemina bildiğim kadarıyla son takımında 6 ve stoper oynuyormuş, izlemedim. Oyun zekası vasat-vasat altıdır, 'inceci' ve iyi bitirici olmadığını da cümle Alem bilir. Bize direkt Sara muadili biri lazım, güçlü, tempolu biri alınmalı.

Kendisinin 4 milyon felan istediği söyleniyor birde bonservis verecekmişiz. Eğer böyle olursa kalsın sen bu adama 4 verirsen olmaz bir kere ne torreira'yi nede sara'yi kesebilir.
Ben orta sahaya daha genç gerekirse yedekte kalabilecek oyuncu isterim
Her ikisinden de iyi bu arada.

Adam hem stoper hem orta saha oynayabiliyor. Neden almıyoruz madem üçlüye geçicez?? Okan azcık düzgün iş yap be. Yönetimde şu transferi hocaya bırakmayın anlamıyo belli ki sizinde aşağı kalır yanınız yokta neyse

Hocanın son açıklaması ve Morata' nın gelmesi ile birlikte üçlü dizilişle oynayacağımız kesinleşmiş oldu. Bu durumda da benim dörtlü için en olmazsa olmaz gördüğüm 6 numara transferine gerek kalmadı artık. Üçlü defansta merkez orta saha oyuncularının tam B2B olması gerekir.

Lemina bildiğim kadarıyla son takımında 6 ve stoper oynuyormuş, izlemedim. Oyun zekası vasat-vasat altıdır, 'inceci' ve iyi bitirici olmadığını da cümle Alem bilir. Bize direkt Sara muadili biri lazım, güçlü, tempolu biri alınmalı.
Hoca ne yapar eder 4'lü sevdasına döner. O zaman da Lemina tipi 6-8 ihtiyacı depreşir. Bu tip bir oyuncu gelmezse ligi bile kaptırabiliriz...

10 milyon opsiyonlu ndouru alıp maaş olarak da 1 milyon versen 5 senelik total maliyet 15 milyon euro olur. Az kendini geliştirse 5 sene içinde kar ile bile çıkarsın.

Az akıllı davransalar 5-6 civarına indirirlerdi bonservisini.
Kulüpler böyle batıyor.

Ben lemina için okey diyenlerdenim de o da 6 ay sonra araplara falan saplanır geçiş döneminde hazır adam diye.
Uzun vade genç max 22 yaşında potansiyelli birini indirirler ağzımı açmam.
Ha geçmiş geleceğin teminatı olduğundan omu yapabilme ihtimalleri bu ekibin yok gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt