#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina yaş sebebiyle bir düşüş yaşamazsa en iyi orta sahamız olur gerçekten de

Valla ben Leminali Galatasaray'ı da izledim Torreirali Galatasaray'ı da .
Net Torreirali Galatasaray daha iyiydi
Leminali Galatasarayda lemina 15-16 maç ancak oynadı, ben wolverhamton maçlarındaki leminayi ve bizde sakat olmadığı zamanki leminayi her türlü suanki torreirayi tercih ederim. Hatta tercihe gerek yok, torreirayi öne atarsan orta sahada 2 şahane ayak, bir orta duzey ayak olur, pres ve top kapma gücü x25 bir orta sahan olur.

Lemina
Torreira sara

Orta sahasinin karşı duramayacagi kaç takım var Allah aşkına. Ayrıca lemina dikine oynayan ve dribling yapanda bir adam. Sara ile verkaclarini hayal edebiliyorum. Torreira şu sıralar al ver dışında pas oyununda yok. Davinsonu bulmaya çalışıyor paslasirken. İleri attigi pas yok. Lemina bu olayı çözer hemde a+ sekilde

Leminali Galatasarayda lemina 15-16 maç ancak oynadı, ben wolverhamton maçlarındaki leminayi ve bizde sakat olmadığı zamanki leminayi her türlü suanki torreirayi tercih ederim. Hatta tercihe gerek yok, torreirayi öne atarsan orta sahada 2 şahane ayak, bir orta duzey ayak olur, pres ve top kapma gücü x25 bir orta sahan olur.

Lemina
Torreira sara

Orta sahasinin karşı duramayacagi kaç takım var Allah aşkına. Ayrıca lemina dikine oynayan ve dribling yapanda bir adam. Sara ile verkaclarini hayal edebiliyorum. Torreira şu sıralar al ver dışında pas oyununda yok. Davinsonu bulmaya çalışıyor paslasirken. İleri attigi pas yok. Lemina bu olayı çözer hemde a+ sekilde
Bak o leminayi Bike tartışırım ama lemina 32 yaşında artık, düşüşe geçme ihtimali çok yüksek.
Lemina fiziğiyle oynayan bir oyuncuydu

Bak o leminayi Bike tartışırım ama lemina 32 yaşında artık, düşüşe geçme ihtimali çok yüksek.
Lemina fiziğiyle oynayan bir oyuncuydu
Zaten öyle adama ihtiyaç var bizde, omuzla uçan orta sahalar bıktırdı. 32de serbest düşüşe geçmedi ki bu herif. Geçen sene muhteşem oynadı, bu sene izlemedim yalan yok, ama yaz dönemi keşke gelse ama wolverhamton dünyaları ister diye konuştuğumuz adam bu. Beşiktaş alsın, kalibimi basarım bjk orta sahası bizi dümdüz eder. Top göstermez. Azıcık kıçını sıkınca gedson bile eziyor bizim orta sahayı torreiranin fiziksizlikten dolayı. Torreiranin performansı ayrıca leminayla X3 artar, ne yapacağını bilemeden oradan oraya koşturarak geçiyor şuan maclarda. Bir bakıyorum kaleciye basıyor, pas alınacağı zaman ortalarda yok, defansif aksiyonlarda bizim sahada sara var torreira geride kalmış, kolay değil kaç maçtır koşturuyor adam.

Keşke genç ve düşük maaşlı bir oyuncu bulup takıma kazandırsalar. Ama bu teknik ekip süper yeteneksiz. Lemina’nın da bildiğim kadarıyla göze batan bir performansı yok. En yüksek maaşlı OS olacak, ama en yüksek performansı vereni olmayacak. Oliveira yüzünden Torreira’ya zam yapmak zorunda kaldın zaten. Bunları da hesap etmek lazım.

Lemina ve Goretzka masada deniyor. Sakatlık problemi olmasa fark etmez derdim de şuan Goretzka varken Lemina kumar olur. İkinci bir Jacobs'u daha kaldıramaz zayıf bünyemiz. Gerçi Goretzka ne alemde haberim de yok da işte...

Lemina ve Goretzka masada deniyor. Sakatlık problemi olmasa fark etmez derdim de şuan Goretzka varken Lemina kumar olur. İkinci bir Jacobs'u daha kaldıramaz zayıf bünyemiz. Gerçi Goretzka ne alemde haberim de yok da işte...
Goretzka daha büyük kumar. Lemina istikrarlı şekilde yıllarca oynadı

Goretzka
1738499838213.webp

Lemina
1738499877663.webp

İlle ismi bilindik piyasa değeri yüksek görünen adamlara gitmeye gerek yok. ''Yıldız'' lafından irrite olmaya başladım artık; takımda gereğinden fazla bile yıldız var hatta. Maestro gibi genç dinamik birinin alınıp Torreira-Sara ikilisi ile rotasyona girmesini, Lemina' ya da Goretzka' ya da tercih ederim. Hem diğer mevkilere de bütçe kalsın, kadro çok dar.

Fransa 1. veya 2. liginden 20-22 yaşlarında Sacha Boey tarzı bir orta saha bulmak çok mu zor acaba? Niye illa milyon avrolar saçmak zorundayız? Komisyon yiyen mi var?

Fransa 1. veya 2. liginden 20-22 yaşlarında Sacha Boey tarzı bir orta saha bulmak çok mu zor acaba? Niye illa milyon avrolar saçmak zorundayız? Komisyon yiyen mi var?

Şuanki sebebi Okan hocanın aşırı derecede sonuç odaklı olması. Şampiyonluğu verirse ama genç yetenekler kazandırdı demeyecek kimse. Kovulacak.

20 yaşındaki genç bir yetenek gelecek de alışacak da tecrübelenecek de Okan hoca onu geliştirecek de.

Ölme eşşeğim ölme. Ne vereceği belli oyuncuyu tercih ediyorlar bu yüzden.

Acı ama gerçek. Bazı şeyler sadece kulüple ilgili değil, ülkenin de gerçekleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt