#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çok özel bir oyuncuyu aldık mental olarak Engin ve melonun ortak halı bir adam lemina
Keşke falcaoyla aynı günde gelmeseydi

Güzel bir video yapılmalıydı

2510_UmitKaran006.jpg

reisten sonra alan olmadı bu numarayı yanlış hatırlamıyorsam.

uğursuz bir numara değil.

Bu vesileyle Kaptana da hürmetlerimizi gönderelim. büyük golcüydü

Gereksiz herifler iyi numaralari isgal ettikleri icin böyle oluyor iste. Sunlarin hic biri ilk 11 oyuncusu degil, bi Belhanda var ama o ayri bir vaka zaten.

Sener #2
Emre T. #3
Ahmet #5
Adem #7
Selcuk #8
Belhanda #10

Yok ya bizim takımda bu numara işinde bir tuhaflık var. Masela 7 boştu feghouli alabilirdi, 2 zaten mariano’ daydı, gitmiş yedek adama vermiş. 3 boştu luyindama alabilirdi. 4 halen boş marcao veya nzonzi alabilirdi. Selçuk son senesinde 8 numarayı bırakabilirdi. Belki basit gözüküyor ama forma satışını direk etkiliyor. Yönetim müdahale etmeliydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok ya bizim takımda bu numara işinde bir tuhaflık var. Masela 7 boştu feghouli alabilirdi, 2 zaten mariano’ daydı, gitmiş yedek adama vermiş. 3 boştu luyindama alabilirdi. 4 halen boş marcao veya nzonzi alabilirdi. Selçuk son senesinde 8 numarayı bırakabilirdi. Belki basit gözüküyor ama forma satışını direk etkiliyor. Yönetim müdahale etmeliydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben mesela ilk geldigi sene Feghouli formasi alacaktim sirf 89 numara diye almadim, seneye daha iyi bir numaraya gecerse alirim diye. Hala gecmedi.

Bu yüzden de düz forma aliyorum 3 sezondur. Ama bu yaz aldigim formaya Falcao yazdiracagim imkanim oldugunda, Allahtan ben aldigimda pizza sponsoru yoktu daha formanin üstünde.

Seri ve Nzonzi değilde bu adamın bonservisini almak çok mantıklı olur. Henüz 26 yaşında ve boyu, fiziği bizim lige çok uygun duruyor. Belhanda’yı şutlayıp ondan gelecek parayla biraz pazarlıkla 12-13 civarına bonservisini alırız diye umuyorum.

Seri ve Nzonzi değilde bu adamın bonservisini almak çok mantıklı olur. Henüz 26 yaşında ve boyu, fiziği bizim lige çok uygun duruyor. Belhanda’yı şutlayıp ondan gelecek parayla biraz pazarlıkla 12-13 civarına bonservisini alırız diye umuyorum.
N'Zonzi için zaten +1 yıl daha kiralık opsiyonumuz var dediğin gibi Belhanda veya Diagne ikilisini gönderip o paraya Lemina'nın bonservisini alabilirsek çok iyi olur

N'Zonzi için zaten +1 yıl daha kiralık opsiyonumuz var dediğin gibi Belhanda veya Diagne ikilisini gönderip o paraya Lemina'nın bonservisini alabilirsek çok iyi olur
Aynen rdaş’ım. Nzonzi zaten 30+ olacak o kadar para gömmek mantıklı olmaz. 2 sene oynatıp gönderelim.
Yapılması gereken plan aslında belli. Belhanda’yı iyi bir fiyata araplara kitleyip o parayla Lemina’yı al, Belhanda yerine de bonservissiz Banega’yı getir. Çok temiz bir iş olur :)

Gereksiz herifler iyi numaralari isgal ettikleri icin böyle oluyor iste. Sunlarin hic biri ilk 11 oyuncusu degil, bi Belhanda var ama o ayri bir vaka zaten.

Sener #2
Emre T. #3
Ahmet #5
Adem #7
Selcuk #8
Belhanda #10
Abi belhanda selcugu anlarımda adem yenı geldı 7yi nasıl verıyonuz

Abi belhanda selcugu anlarımda adem yenı geldı 7yi nasıl verıyonuz

Emmoglum olsa bile mantikli olmak lazim, abi kim gider Adem formasi alir.

7,8,9,10,11 bu formalar hep en cok satanlardir cünkü ofansif futbolcularin forma numaralaridir. Bizde Falcao ve biraz Babel haric hepsini fazla formasi satilmayacak oyuncular giyiyor bu formalari.

Emmoglum olsa bile mantikli olmak lazim, abi kim gider Adem formasi alir.

7,8,9,10,11 bu formalar hep en cok satanlardir cünkü ofansif futbolcularin forma numaralaridir. Bizde Falcao ve biraz Babel haric hepsini fazla formasi satilmayacak oyuncular giyiyor bu formalari.
Babel forması alanda bjklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt