#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaonun biraz golgesinde ama manyak bi transfer buda, beklentilerim buyuk bu apaci´den
Ben müthiş işler yapacağını ve vazgeçilmezimiz olacağını düşünüyorum. Falcao kadar sevindim gelişine. Bu arada "apaçi" deyince aklıma hep Belhanda geliyor nedendir bilinmez.

Umarım Kasımpaşa maçında oynayacak durumda olur, Seri'nin de yokluğunda Nzonzi ile birlikte orta sahada izleyebiliriz umarım :hat:

Formasini almayi dusunuyordum ama 99 nedir ya ? Seri alacağım artık vazgeçip

Takımdan ayrı çalışıyor. Allah korusun kimse sakatlık yasamazsa İlk hafta kadroda yer almayan yabancı olabilir.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düz koşu yapan adam toplada çalışır. Sakatlığını atlatmıştı Mayıs ayında maçada çıktı

Düz koşu yapan adam toplada çalışır. Sakatlığını atlatmıştı Mayıs ayında maçada çıktı
Tabii çalışır da kondisyon yüklemesi yapılıyor sanırım. İki-üç maç katkı vermeyebilir. Zaten 14 yabancıdan 12 si kadroya girebilecek. Seri cezalı, ilk hafta kesik yiyen olabilir.

Tabii çalışır da kondisyon yüklemesi yapılıyor sanırım. İki-üç maç katkı vermeyebilir. Zaten 14 yabancıdan 12 si kadroya girebilecek. Seri cezalı, ilk hafta kesik yiyen olabilir.

Kadroda olur. Seri+Donk olmaz ilk hafta hoca hazırlayıp oynatmak isteyecek şampiyonlar ligi yaklaşıyor ve ilk iç saha maçı olduğu için sonradan alır oyuna

#99 ne abi ya?Real madrid gibi forma numaralarina kisitlama getirmeliyiz.hos durmuyor be abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt