#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamın tek talihsizliği bütün camia Falcao odaklığı olduğu için arada kaynadı.
sene sonu büyük ihtimal arkasından gözyaşı dökeceğiz.

Kafası biraz kırık bir adama benziyor. Ancak yeteneğine ve yapabileceklerine hiçbir lafım yok. Bu tarz oyuncuları "high risk - high reward" olarak görmek gerekir. Eğer kimyamız tutarsa Melo'daki gibi uğraşırız sonra almaya :D

Kafası biraz kırık bir adama benziyor. Ancak yeteneğine ve yapabileceklerine hiçbir lafım yok. Bu tarz oyuncuları "high risk - high reward" olarak görmek gerekir. Eğer kimyamız tutarsa Melo'daki gibi uğraşırız sonra almaya :D
Aynen oyle olacak. Herifde tam Melo havasi var. Burayi bir de benimserse GG

cnv4f_kwuae30if.gif

giphy.gif

Lemina-dribbling-vs-West-Brom.gif

Satin almak bakimindan en mantikliisim kendisi olur.

Gelecek sene Belhanda ile satış için sözleşme uzatıp

Diagne-11-12 Milyon Euro
Belhanda-10 Milyon Euro

gibi bir satış gerçekleştirebilirsek Lemina'nın ilk tercih olacağını düşünüyorum.

Seri maksimum 1 sene daha kiralanır, Fulham çıkamazsa. Nzonzi ile de +1 opsiyon kullanılır.

Tam aynı şeyleri yazacaktım. Adamın hareketlerinden belli :D Ama ben iyi olacağını düşünüyorum

Keşke Nzonzi gibi kiralasaydik seneye bonservisini almak için 40 takla atmak zorunda kalıcaz çünkü

Lemina: Sert bir ligden geliyorum. Sertliği severim. Agresif bir hikaye olacak Galatasaray hikayem. (A Spor)

Seri performansını yükseltirse leminayı ideal kadroda sağbek olarak görebiliriz.

Bu adam duz kosu yapiyor galiba.Diger fotolarda yok

6470a4e95e654815954aaba50bbc5451.jpeg

Yetenekli ve kafası kırık topçuları camia olarak seviyoruz. Geldiği takımda teknik direktörle atışmış burda Fatih hoca baba gibi yaklaştığı için sorun olmaz diye düşünüyorum. Umarım ikinci Melo olur bizim için.

Umarım seneye bir şekilde Belhanda-Diagne'yi filan elden çıkarıp Lemina'nın bonservisini alabiliriz, bizi pişman etmez Lemina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt