#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam duz kosu yapiyor galiba.Diger fotolarda yok

6470a4e95e654815954aaba50bbc5451.jpeg

Normal S'tonun kampını kaçırmış diye duymuştum

Hazır olması zaman alacaktır

Adam eksiltme 10/8
Tempo 10/7
Pas kalitesi 10/6
Oyun disiplini 10/5

1. madde bizim ligde çok önemli. Belhanda, Mor ve Feghouli dışında kolay adam eksiltebilen oyuncumuz yoktu.

Adam eksiltme 10/8
Tempo 10/7
Pas kalitesi 10/6
Oyun disiplini 10/5

1. madde bizim ligde çok önemli. Belhanda, Mor ve Feghouli dışında kolay adam eksiltebilen oyuncumuz yoktu.

Babelde de var eksiltme. Hem eksiltme hemde top saklama. Babelin sıkıntısı hız. Yaşından gereği artık eski hızı yok.

Oyunu hızlı oynama, adam eksiltme, ters kanada hızlı oyun gibi bizim yapamadığımız şeyleri daha kolay yapmamızı sağlayacak ve kritik maçlarda kilidi daha kısa sürede aşabileceğiz. İnşallah takımı da ligden düşer 1 sene daha kiralayıp satın alırız iyi bir performans sergilerse bizde.

Opsiyonların hiçbirini kullanmayız. Kullanamayız değil, kullanmayız. 15-20m'lik oyuncu satışı yapsak gidip en az 5 tane transfer yapacağız tekrar. FFP bitene kadar böyle. Ha Lemina çok beğenilirse, Melo'daki gibi 2-3 ay çingene pazarlığı edilir o ayrı. :asd:

İyi oynasınlar alıp satarız ya ne olacak mesela Mor için 8 m bence çok iyi rahat 15 e okuturuz 2 3 Cl maçına çıksın yeter , Lemina da canavar gibi topçu bizde nasıl olur bilmiyorum ama iyi oynarsa rahat 20 ye satılır o da

Ne yalansöyleyeyim Melonun yeri dolmadı. Umuyorum psikopat açığımız bu adamla kapanır

Yılın transferi olabilir katkı anlamında,öyle bi potansiyeli var,umuyorum haklı çıkarır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt