#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
99 iyi, güzel ama santrafor numarası gibi geliyor bana. Ümit Karan yüzünden olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numaralara limit gelmeli 1-28 arası gibi.

seneye gidenler!!!
diagne 8
feghouli 8
belhanda 8
=24 mil.

seneye gelenler!!!
emre mor 8
mario lemina 16
=24 mil.

nzonzi zaten bizimle, seri doldurulur yerine cüzi bi rakama ndiyaye alinir, stokeun durumu maglum. bence hic imkansiz rakamlar degil, aksine en düsük fiyatlardan bile hesaplandi.

"geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama… bitmiyor tabi, biter mi… sonra başka biri çıkıyor karşına, çıkmaz diyorsun ama çıkıyor, seviyorsun, sevmem diyorsun ama seviyorsun, doğru diyorum abim bak doğru diyorum…”

s-a89b9e1685a516f8b53c0901d6f02a146573facf.jpg

EDpJJRwWkAAteOh

Son gün sürprizlerinden en çok sevindiğim ve şaşırdığım isimdir

bu adam neden hala tff nin sitesinde yok?? andone de yok, ama diger hepsi var...

diger takimlara baktim son anda transfer olan herkes var, elneny bile var ama bu adam yok, neden acaba???

How is Galatasaray being able to afford all these big wages (e.g. from Falcao, Andone, Lemina, etc.) because I recently read a financial review that Turkish football is struggling financially given the devaluation of the Turkish Lira and the heavy debt burdens on the big Turkish clubs. Just curious to know. Do they have a rich financial owner?

Chelseali biri demiş

Falcao dışında verdiğimiz ücretler o kadar da çok değil.Ha KAP'ta yazan dışında bir rakam veriyorsak,bu arkadaş Lemina'nın gerçek maaşını vb. kastettiyse onu bilemem.Bir de pek bonservis ödemedik onda da olabilir tabi

Vergiden haberleri yok tabi futbolcular için cennet burası

Sonunda lisansı çıktı.

Neden #13 değil de #99'ı seçtin be oğlum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt