Sana giren ya da çıkan ne var bu olayda Renkdashajan babasıysa daha vahim bir tablo olmuyor mu sizin açınızdan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana giren ya da çıkan ne var bu olayda Renkdashajan babasıysa daha vahim bir tablo olmuyor mu sizin açınızdan?
Lan adam gibi laf atın birbirinize karı gibi konuşmayın ajan babandır ne lan? İlkokul musunuz?
Ya adam gibi kavga edin ya da etmeyin
Yok ben sadece hasar tespiti yapmakla mükellefim.Sana giren ya da çıkan ne var bu olayda Renkdash
Aynen Büyük Fiyasko, Şüpheye Düşüp Mevzuyu Çözmüşsün Tebrik Ederim.
Hakkında Böyle Bir İddia Mevcut Haber 9 Eylül'de yapılmış.Dün Karnının Tutup Oyundan Çıkması Şüphe Uyandırdı Bende.Eğer Sakatlığı Olan Bir Adamı Takımda Bek Eksiği Olmasına Rağmen Alındıysa Büyük Fiyasko.
WELLCOME TO GSC !Gs Sözlük de paylaşılmış olan bir haberi burada paylaştım diye linch Yedim.
Bize hasar verecek kimse yok buralarda sen kendine dikkat et. Mükellef filan dinlemezler Takarlar Tabelayı Mefta Olursun.Yok ben sadece hasar tespiti yapmakla mükellefim.
ama haklısın bir girdi çıktı söz konusu olmuş , üzerine gitmek gerek.
![]()
gel tak büyükdere caddesi 1.levent metro önünde buluşalım.Bize hasar verecek kimse yok buralarda sen kendine dikkat et. Mükellef filan dinlemezler Takarlar Tabelayı Mefta Olursun.
Teşekkürler.Aynen Büyük Fiyasko, Şüpheye Düşüp Mevzuyu Çözmüşsün Tebrik Ederim.
Rica Ederim.Teşekkürler.
bu tanıyı koyanlara 1 tanı koyacak olsak bu tanı ne olurdu sn. doctrumo pozisyondan nasıl mide rahatsızlığı tanısı koydular hakkaten şaşılacak şey..
İstanbula gelip velet tokatlamak istemiyorum. İlla beni tokatla diyorsan Gel Antalya ya Sana Atacağım Dayaktan Sonra Beni Görünce Hazır Ola geçeceğini garanti ederim.gel tak büyükdere caddesi 1.levent metro önünde buluşalım.
Sen beni mi takip ediyon?Karı gibi derken?
Kaçtır bu yorumları atıyorsun, cinsiyetçi tavrın hoş değil. Allah etrafındakilere sabır versin ileride olacağın profil aklıma geliyor da allah korusun..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Net değil mi götten haber yapıyorlar.o pozisyondan nasıl mide rahatsızlığı tanısı koydular hakkaten şaşılacak şey..
cerebro goetthen sikenzibu tanıyı koyanlara 1 tanı koyacak olsak bu tanı ne olurdu sn. doctrum
selülöz mü sentetik mi getireyim yanımda?İstanbula gelip velet tokatlamak istemiyorum. İlla beni tokatla diyorsan Gel Antalya ya Sana Atacağım Dayaktan Sonra Beni Görünce Hazır Ola geçeceğini garanti ederim.
Ajanları pistten alalım alalım.
gscimbo
kacak dovusuyor yoksa sag kroseyi gecirmistim tiner erbabinaLan adam gibi laf atın birbirinize karı gibi konuşmayın ajan babandır ne lan? İlkokul musunuz?
Ya adam gibi kavga edin ya da etmeyin