Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Konu akıyor maasallah. Heyecaninizi destekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tinerden yolu bulamaz evinden aldirman lazimgel tak büyükdere caddesi 1.levent metro önünde buluşalım.
döndün mü la ecnebistana?Hastanede ya. Gece nobeti
fazla yaşamıyor bu tinerciler..Ceza yemis arkadas. Tüh
Neyse Falcao konusuna geçiş yapayım.

Genlerini gelecek nesillere aktarmani istemeyizÇoğaltıcıyım.
Kes lan sen deGenlerini gelecek nesillere aktarmani istemeyiz
Hahahaha yemiş küsküyü.Çoğaltıcıyım.
Tmm sustumKes lan sen de
senin hatan! Güya doktorsun ne kötü yanlarıyla ilgili ikna edici bir konuşma yapıyorsun ne de kötü etkilerini azaltması için bir şey öneriyorsun.fazla yaşamıyor bu tinerciler..![]()
kıvama gelmedi yoksa kan alacaktım :/senin hatan! Güya doktorsun ne kötü yanlarıyla ilgili ikna edici bir konuşma yapıyorsun ne de kötü etkilerini azaltması için bir şey öneriyorsun.
Aynen öyle.Futbol aklı ve tekniği olduğunu gösterdi dün. Seri gibi düz adam değil en azından. Top kapma ve alan daraltma yeteneği de var.
Ancak vücudu taşımadı dün kendisini, fizik sıfırın altında şu an anladığım kadarıyla. Önü boşken bile hızlanamıyor, depar atamıyor.
Şu adamı 1 ay evvel alsak dertlerimizin bir çoğu hallolacakmış.
seri belhanda yerinde oynasa da görsek bir kez olsun30 dakikada kalitesini gösterdi. Ha keza Nzonzi de ilk maçında daha 30 dakikada kalitesini göstermişti. Falcao da keza öyle zaten. Lakin ben aynı ışığı maalesef Seri de göremedim umarım yanılırım. Ben orta sahanın Nzonzi - Lemina - Seri olmasını temenni ediyorum çünkü şu Belhanda'yı artık görmek istemiyorum. Lakin Seri böyle iken pek mümkün görünmüyor.