#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne var bunda ? Hali sahada benimde başına gelmişti sahanın bi ucundan diğer ucuna depar atıp wc gitmiştim. Geri dönüp kaldigim yerden maçıma devam ettim. Kimse anlamamıştı, maçtan sonra bayağı makarası döndü pek tabi.

gscimbom_mobil

EEk8FoxX4AEWful.webp

Yeleklere bakarsak oynayacak gibi ilk 11

Bizde iftar yapıp 1 saat sonra halısahaya çıkmıştık, arkadaşın biri bi depardan sonra tutamadı saha kenarına kusmuğu bıraktı. Olur bunlar normal. Lemina ne yedi acaba maçtan önce kebap falan mı

Arkadaşlar neden sürekli kendi amatör aktivitelerinizi, profesyonel bir sporcu ile kıyaslayıp bu normalmiş gibi muhakeme ediyorsunuz ki?

Arkadaşlar neden sürekli kendi amatör aktivitelerinizi, profesyonel bir sporcu ile kıyaslayıp bu normalmiş gibi muhakeme ediyorsunuz ki?

çünkü oda bir insan , et ve kemikten ibaret.

prof sporcu olması onu insan kategorisinden çıkartmıyor.

Herkesin başına gelebilir. o gün içeceği bir kahve bile gidişatı değiştirebilir.

bizim dua etmemiz gereken taraf , allahtan sahaya bıraka bıraka çıkmadı. olabilir ishal tehlikeli iş :asd:

ertesi gün manşetleri görür gibiyim

Benim aktivitelerimin amatör seviyede olduğunu kim söylüyor, nerden biliyorsun ?
Kanka senin profesyonellik alanın forum. Bu kadar zaman harcadığın bı yer varken profesyonel ne yapıyorsun anlatta bilelim reyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt