- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Karin kaslari ameliyati o.sabahta bjkliler ameliyat bile olmamis diye algi yaratmislardi.maçta ise mide bulantisi vardi.karin kasları ile alakası yok bunun.artik sacmalamayalim.baydi mevzu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karin kaslari ameliyati o.sabahta bjkliler ameliyat bile olmamis diye algi yaratmislardi.maçta ise mide bulantisi vardi.karin kasları ile alakası yok bunun.artik sacmalamayalim.baydi mevzu
bazen sadece izlersin.. @Ünsal VardarDoymadım doyamadım izlemeye seni ben...
ishal olmuş sıçmaya gitmiş koşa koşaarkadaslar dün leminanin 30dk sonra pillimi bitti
yoksa sakatlandimi...
ishal olmuş sıçmaya gitmiş koşa koşa
Midesi profesyonel olmayabilir rtaşArkadaşlar neden sürekli kendi amatör aktivitelerinizi, profesyonel bir sporcu ile kıyaslayıp bu normalmiş gibi muhakeme ediyorsunuz ki?
Adam sporcu ya hani maçtan önce yemek yememeyi akıl etmiştir muhtemelen, iftar gibi vsMidesi profesyonel olmayabilir rtaş
Arkadaşlar neden sürekli kendi amatör aktivitelerinizi, profesyonel bir sporcu ile kıyaslayıp bu normalmiş gibi muhakeme ediyorsunuz ki?

Soyunma odasına devre arası dürüm söyleyenleri gördük rtaşAdam sporcu ya hani maçtan önce yemek yememeyi akıl etmiştir muhtemelen, iftar gibi vs
Onlar üstün Türk sporcuları, milli marş söyleyince öyle bir opsiyonun doğuyor sen bilmiyorsun galibaSoyunma odasına devre arası dürüm söyleyenleri gördük rtaş![]()
Benim aktivitelerimin amatör seviyede olduğunu kim söylüyor, nerden biliyorsun ?Arkadaşlar neden sürekli kendi amatör aktivitelerinizi, profesyonel bir sporcu ile kıyaslayıp bu normalmiş gibi muhakeme ediyorsunuz ki?
Kanka senin profesyonellik alanın forum. Bu kadar zaman harcadığın bı yer varken profesyonel ne yapıyorsun anlatta bilelim reyizBenim aktivitelerimin amatör seviyede olduğunu kim söylüyor, nerden biliyorsun ?