Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok inanarak yazmadım ama şu saydığım 3'lüden 24 Milyon kaldırmak mümkün olmalı, Diagne illa Brugge olmak zorunda değil 10 Milyona falan bir yere çakabilmeliyiz keza Maicon takımında banko oynuyor 4-5 Milyona gönderebilmeliyiz. Feghouli ise son sezonuna girecek hocanın Belhanda'yı önde tuttuğunu düşünüyorum bu yüzden Feghouli içinde bir 10 Milyon mümkündür.24,5 milyon euro para lazim bunun icin. Bizimkilerin satma konusunda becerileri hepimizin malumu.
Leminayi hayatta alamayiz biz.
Feghi emre icin göndermezdim renktas. Ama maicon ve diagne ile leminanin parasini cikarsak muazzam bir is olur.Çok inanarak yazmadım ama şu saydığım 3'lüden 24 Milyon kaldırmak mümkün olmalı, Diagne illa Brugge olmak zorunda değil 10 Milyona falan bir yere çakabilmeliyiz keza Maicon takımında banko oynuyor 4-5 Milyona gönderebilmeliyiz. Feghouli ise son sezonuna girecek hocanın Belhanda'yı önde tuttuğunu düşünüyorum bu yüzden Feghouli içinde bir 10 Milyon mümkündür.
Emre + başka yabancı bir kanat olabilir tamamen bütçe yaratmak için düşündüğüm bir olay Feghouli'yi çok severim, Ama Emre Mor 22 yaşında ve Türk 8 Milyon bence bu potansiyel için hiçbirşey. Hoca Feghouli değilde stoperlerden birisini falanda yollamayı düşünebilir bu sezon parlatıp sonra yeni scout transferi buluruz. Marcao veya Luyindama'dan birisi 15 Milyona kolayca gidebilir. Lemina için 16 vermemiz gerek 5-6 sene sıfır sıkıntı çekeriz.Feghi emre icin göndermezdim renktas. Ama maicon ve diagne ile leminanin parasini cikarsak muazzam bir is olur.
Seri mülayim adam. Belhanda kandirir bunu ben oyniim sen paranı al gitcen zaten diyeLemina saglam dobcu ,laga luga goturmez bir gercek
Ben seri ye uzuluyorum
———-
Golcao!!
Nagatomo'nun sadece 19 tane isabetli pası var koskoca maç boyunca gerçekten iyice soğuttu kendinden bu ney böyle tamam Mariano'ya da çok sövüyoruz da adam 81 kere pas denemesi yapmış Nagatomo 22Cok dusuk pas sayisi
![]()
beliki elestirmek icin erkenHazir olmamasi disinda leminayi begenmeyenlerin neyini begenmedi merak ediyorum cok iyi tap kapiyor bence diiinedeniyi gidiyor ama hazir olmadigi icin topla oynamayi denemiyor suan