#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradığımız adam.Yakında toparlanır fizik olarak inşallah.Top çalan adam yok takımda bu herif baya iyi top çalıyor.

24,5 milyon euro para lazim bunun icin. Bizimkilerin satma konusunda becerileri hepimizin malumu.
Leminayi hayatta alamayiz biz.
Çok inanarak yazmadım ama şu saydığım 3'lüden 24 Milyon kaldırmak mümkün olmalı, Diagne illa Brugge olmak zorunda değil 10 Milyona falan bir yere çakabilmeliyiz keza Maicon takımında banko oynuyor 4-5 Milyona gönderebilmeliyiz. Feghouli ise son sezonuna girecek hocanın Belhanda'yı önde tuttuğunu düşünüyorum bu yüzden Feghouli içinde bir 10 Milyon mümkündür.

Çok inanarak yazmadım ama şu saydığım 3'lüden 24 Milyon kaldırmak mümkün olmalı, Diagne illa Brugge olmak zorunda değil 10 Milyona falan bir yere çakabilmeliyiz keza Maicon takımında banko oynuyor 4-5 Milyona gönderebilmeliyiz. Feghouli ise son sezonuna girecek hocanın Belhanda'yı önde tuttuğunu düşünüyorum bu yüzden Feghouli içinde bir 10 Milyon mümkündür.
Feghi emre icin göndermezdim renktas. Ama maicon ve diagne ile leminanin parasini cikarsak muazzam bir is olur.

Feghi emre icin göndermezdim renktas. Ama maicon ve diagne ile leminanin parasini cikarsak muazzam bir is olur.
Emre + başka yabancı bir kanat olabilir tamamen bütçe yaratmak için düşündüğüm bir olay Feghouli'yi çok severim, Ama Emre Mor 22 yaşında ve Türk 8 Milyon bence bu potansiyel için hiçbirşey. Hoca Feghouli değilde stoperlerden birisini falanda yollamayı düşünebilir bu sezon parlatıp sonra yeni scout transferi buluruz. Marcao veya Luyindama'dan birisi 15 Milyona kolayca gidebilir. Lemina için 16 vermemiz gerek 5-6 sene sıfır sıkıntı çekeriz.

Begenmeyenelr neye gore begenmiyor adam hazir degil ama bu fizik kondisyonla bile top caliyor guclenip kuvvetliginde onun sayesinde oyunu rakip sahaya yikablecegiz cunku cok iyi yerlerde top kapiyor

Lemina saglam dobcu ,laga luga goturmez bir gercek
Ben seri ye uzuluyorum

———-
Golcao!!

bu takım on hafta sonra uçacak uçacak çok belli. bu adamlar yeni yeni ısınıyor daha

Cok dusuk pas sayisi

EExYHXgXUAIMpV_

Emre Belezoglunun çok seveceği bir orta saha

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bununla Seri belhandanin ruyalarina giriyordur ama sifir sikinti belhandanin herhangi bir sekilde oynayabilme ihtimali oldugu an oynayacaktir. iyi, kotu, ölü, diri farketmez.

Aga ben bu adamın daha gotunu gördüğümde iyi topçu olduğunu anlamıştım şaka bi yana yaptığı presler olsun ani çıkışları olsun bi iki bunu ligde ve brugge maçında gösterdi ki kondisyon kazandıkça forma girdikçe bu adam deli top oynucak o kesin ama daha kafadan 3-4 maçı var

Şuanlık kondisyonu 30-45 dakika aralığında. Milli ara sonrasına 90 seviyesine gelir tam anlamıyla

Cok dusuk pas sayisi

EExYHXgXUAIMpV_
Nagatomo'nun sadece 19 tane isabetli pası var koskoca maç boyunca gerçekten iyice soğuttu kendinden bu ney böyle tamam Mariano'ya da çok sövüyoruz da adam 81 kere pas denemesi yapmış Nagatomo 22

60 dakika sahada kalan Lemina ve kaleci Muslera bile Nagatomo'dan daha fazla topla oynamış yazıklar olsun

Hazir olmamasi disinda leminayi begenmeyenlerin neyini begenmedi merak ediyorum cok iyi tap kapiyor bence diiinedeniyi gidiyor ama hazir olmadigi icin topla oynamayi denemiyor suan

Çok iyi topçu her halinden belli çok katkı verecek eminim sadece 3-4 hafta zamana ihtiyacı var.

Hazir olmamasi disinda leminayi begenmeyenlerin neyini begenmedi merak ediyorum cok iyi tap kapiyor bence diiinedeniyi gidiyor ama hazir olmadigi icin topla oynamayi denemiyor suan
beliki elestirmek icin erken
ama beklenti var
okadar transfer geldi hepsi hazir degil
orta sahada ve kanatlarda beklerde hepsi top sürmekten uzak
60 tan sonra biraz emre mor top sürüp rakibin üstüne gidebildi oda özeliklerinden dolayi
takim ataga kalkiyor gibi yapip hep geri dönüyor
buda takimin kondisyon seviyesinin baya asagida oldugunu düsünüyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt