Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.271
- 24.323
- 3.093
Bu adam şart bize inş sakatlanmaz ilk kadroya ömer ile bunu yaZarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda neyse Seride o Belhanda sakatlanmadan once hic degilse gucuyle presiyle oynuyodu ama bu sene onlarda yok Belhanda da ama Seri net rezil topcuÖn libero olarak neden Lemina'yı değil de Seri'yi kullanıyoruz merak ediyorum
Lemina top kapar tempo yapar dribling ile top taşır ileri, Seri 8 numarada oyun kurucu olarak oynasın biraz daha ilerde kullanalım şu adamı
Belhandayi sakatlik etkiledi, kolay degil cenesi kirildi tam iyileşmeden her türlü etkiler onu. Cesareti kirildi yoksa bam güm topa dalan adamdi. Seri tam bir poşetBelhanda neyse Seride o Belhanda sakatlanmadan once hic degilse gucuyle presiyle oynuyodu ama bu sene onlarda yok Belhanda da ama Seri net rezil topcu
Benim en cok kzidigimda o zaten o Belhanda iyisiyle kotusuyle bizim topcumuz ve bu adamdan para kazanmaliyiz Seriye sahip cikacaklarina su adama sahip cikmamalilari Seri her seyiyle kotu Belhandadan hiz yok kuvvet yok calim yok top calmak yok Belhan icin rakibi pozisyona sokuyor filan diyorlar bugun kactane oyle top kaybettiBelhandayi sakatlik etkiledi, kolay degil cenesi kirildi tam iyileşmeden her türlü etkiler onu. Cesareti kirildi yoksa bam güm topa dalan adamdi. Seri tam bir poşet
Yok MessiBazen Zidane'a bir tek ben mi benzetiyorum? Yani top kontrolu ve bacak kaslarini kullanmasini
Yahu topla iliskisini diyorum. Veyahut topu kontrol edisi filan ayni gorunuyor.Yok Messi
Belhandayida Zidane'e benzetiyorlardi